Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 118-та тема

• 160 429
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Вкъщи дежурната салата,

печени пиперки с яйца,

почти кръчмарска история в домашно изпълнение Laughing

и...... да имаше парченце омайващ кекс на Вени Heart Eyes, ама........няма! Чуден е станал!  bouquet  chef

# 676
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета и Бонго! Тук все така е вкусничко и пъстро. Отдавана не съм се отчитала тук и ще представя един сборен отчет
питки със сметана

телешки опашки с картофи на фурна

питки възелчета

тиквички салтимбока

мързеливки

пиде

желирана торта

сладкиш с круши и шоколад

пълнени чушки

торта с череши

и една пана кота с кафе, която не съм показвала тук

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 21:19 от Гуинет

# 677
Момичета, имайте милост с тия вкусотии, лято е все пак, трябва диети да пазим и бански да обличаме Wink

Гуинет, тези хлебчета тип охлювчета са невероятни, много-много красиви, питките -възелчета - останаха ми очите в тях, пидето не го коментирам, просто - много вкусотии.

Venetta, твоят кекс определено ме омая Wink

lanvinka, ауу, какви сочни наденички, пък и мързелива работа...няма много да им се чудиш Simple Smile Чудно!

От мен едни Зеленчукови мини пици

Zucchini Pizza Bites
by Dani Dineva, on Flickr

# 678
Хайде и аз да споделя,въпреки ,че ме налягат комплекси от вас  Mr. Green

Макарони на фурна с кайма и доматен сос

и един кекс с нектарини

faberje8, ти за глупави ли ни имаш? Пеп-чо те хвана, че публикуваш чужди снимки, имаше късмет, че модератор затри голяма част от темата и изтри и поста ти, преди това се появи с едно пиле със сметана, а от линка на снимката се виждаше, че е на Мис Каприз, а сега отново, освен ако ти не си тази, чието име е изписано на истинската рецепта и снимка на ястието, което е от месец март? Ти даваш ли си сметка, че темата е ТИ КАКВО СГОТВИ? СНИМАЙ И ПОКАЖИ?

Ето ги макароните "ти" с кайма - тук пише, че са с лютеница, ти казваш, че са с доматен сос.

Ето го и сладкишът "ти" с карамелизирани праскови, той е дори от 2012 г., доста отлежал сладкиш....

Една домашна паста от мен, все пак да съм по темата, но не можах вече да се сдържа. Тази потребителка явно е решила да се шегува редовно с нас.

# 679
Добро утро  Hug,благодаря на всички за вкусотиите ,които предлагате  Heart Eyes,
днес-пица с таратор и супа"Топчета"

# 680
  • Русе
Гуинет, разкошен отчет! Всичко ми харесва!  bouquet
На Вени кекса изглежда чудно!
При labrex, rossonera, Windy, много,много вкусно!
От мен само един маскарпонено-сметанов терин с желирани праскови и с лоша снимка.

Скрит текст:

# 681

Постен зелен фасул

и пирог

# 682
От вкусни, по- вкусни неща има отново тук. Браво, момичета!  chef

Зелева салата по китайски

# 683
Много вкусотии сте приготвили.От мен кюфтета от тиквички по рецепта на пеп-4о за което благодаря.

# 684
От мен и Piglets in the Blanket (прасенца в одеало), сутринта ги пропуснах. На български най-добре ще звучи като "малки кренвиршки". Яд ме, че се спукаха открая, но ще зная друг пък да не купувам от тази марка.

# 685
Момичета,всичко е чудесно та чак ме е срам да покажа моя гозбичка Laughing
Сладкиш с ябълки

Скрит текст:

И опит за "Кодрит Кадир" -не изглежда много добре,но ММ му видя сметката за норматив  Laughing

Скрит текст:

# 686
Дес Сподели рецептата за пърленките, моля. Много апетитни изглеждат. Praynig

И аз се нареждам за рецептата,че изглеждат ужасТно вкусни  Simple Smile
Извинете ме,малко се бях разсеяла, сега влязох тук и веднага ви давам рецептата(ако може така да се нарече).Това писах в група във фейсбук и го копирам оттам:

Аз меся всякакви теста винаги на око в машината за хляб.За тези специално сложих около кафена чашка кисело мляко,2 ч.ч.хладка вода (под ръка ми беше,иначе и направо от чешмата слагам),1 яйце,1/3пак.прясна мая,олио от бутилката сипах(3-4 лъжици),лъжичка сол и брашно до хубаво тесто.Омеси ми го машината,около 15мин.постоя и го извадих.Разделих на малки топчета,разточвах на много тънко и слагах в сух тиган с незалепващо покритие(топчетата ми бяха леко омазнени,за да не лепнат при точенето и затова не намазнявах тигана).Изпичам от двете страни и вадя,намазвам с масло и поръсвам чесън на прах.И така една върху друга ги подреждам.

Ако има нещо неясно,ще съм наоколо Simple Smile

Поздрави на всички вкусноготвещи и прекрасноснимащи хора тук Hug

И да не е без снимка.Снощи направих Лемингтъни по тази рецепта http://elti-spodeleno.blogspot.com/2014/07/sladkish-leamington.html

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 16:43 от Дес

# 687
Отдавна не съм се разписвала тук ... Simple Smile
Ориз с пилешко месо по китайски  

# 688
  • SHOOT ME 10 $
Дес
Благодаря! Ще ги пробвам. Съжалявам , не ползвам фейсбук.  bouquet

# 689
Дес
Благодаря! Ще ги пробвам. Съжалявам , не ползвам фейсбук.  bouquet

И от мен   bouquet