След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 445
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Хайде да нанкаме Heart Eyes

# 77
  • Мюнхен
Лиа така с писане е трудно да се обесни. На мен лично не ми го показаха, но когато получих програмата и ми стана ясно как става. Единствено за настройките ми помогнаха. И аз като теб попитах дали става само с видеа, които съм свалила и за съжаление е така. Не става без да е на диска ти.

# 78
Уф, жалко Бг-гърл Hug, трябва да сваля цял филм за 4-5 секунди гиф..... Mr. Green Но какво да се прави newsm78

Трябваше първо да кажа добро утро Hug Но така е, като не съм пила още кафе Grinning

# 79
# 80
  • Мюнхен
Лиа аз и без това ги свалям, така че е все едно за мен. В темата за Надеждата прочето това:

Още малко инфо, около новия филм, който ще снима Шюкрю това лято:

След като Къванч Татлъту и Чаатай Улусой отказаха участие в новия филм на Йозджан Дениз, новият любимец на младите момичета Шюкрю Йозйълдъз, прие ролята. Актьорът и певецът(Дениз), чиито филми, последните години бележат успех, обяви тези дни, че готви нов проект. Той ще работи с Шюкрю Авшар и неговата продуцентска филма Авшар Филм(Avşar Film). Филмът ще е романтична комедия. ...  Шюкрю Йозйълдъз, който е в центъра на вниманието от сериала "Надежда за обич" и допренесе значително за успеха на поредицата, има 5 годишен договор с Голд Филм (това обяснява, защо следващият му сериал ще бъде пак с тази компания Wink).
За главната женска роля се споменава името на Ясемин Ален (Yasemin Allen), но засега това не е потвърдено.
Какво е името на филма ще научим следващите дни...

# 81
Бг-гърл Hug, мерси за инфото! Наша Ясеминка явно прави шеметна кариера newsm78 Peace
Тази фотка не е ли с артист от ВВ?

# 82
Май е имало прощално парти на ВВ newsm78 Сигурно в темата на ВВ има много снимки.

# 83
  • Мюнхен
Лиа този играеше един евнух, дясната ръка на Хюрем по-късно. Иначе в темата на ВВ не съм влизала отдавна, не че не искам, но съм много назад, не искам да чета неща, които ще гледам после. Не и при филми, които харесвам. Днес видях, че са продължили с превода на Хулигата. Най-сетне!!
Момичета да ви се похваля, че започнах с 90 дневната диета. Супер е. И се храниш нормално. Има един ден в месеца, в който си само на вода. Само той ме притеснява. Някой знае ли нещо за нея?

# 84
Аз не я знам диетата...и за 90 дни колко кг смяташ да смъкнеш? Да не останеш само кокали newsm78

New Orleans, Louisiana

# 85
Бггърл, аз съм я правила тази диета
Скрит текст:
Хубавото е, че има от всички храни, защото организмът се нуждае дори и от мазнини и въглехидрати (но в умерени количества). Аз съм смъквала от нея. Първия воден не успях да го издържа и минах на плодов. НО най-трайно свалените ми кг са от активно физическо натоварване   Peace лятото като работех много свалих доста ( без да диетувам), но зимата се отпуснах и качих пак.

Ясеминката голяма пияницА се изкара  Joy

# 86

Ясеминката голяма пияницА се изкара  Joy

Напредва момичето...и в кариерата и в алкохола Joy Joy Joy Joy

# 87
В Асито е качен 10 еп. на Kara para ask, свалям и гледам Heart Eyes
Клю Hug, ти до кой епизод стигна?

# 88
  • Мюнхен
Клю

Скрит текст:
Много приятелки са я правили и са сваляли по минимум 10-12кг. Аз мисля да съм на диета до лятото. Щом стъпя в БГ и спирам. Но там не ми е проблем. Първи, че плувам, движа се 10 пъти повече от сега, а и без това ям предимно зеленчуци, салати и диня. Просто няма да спазвам режима на въглехидрати и т.н. Иначе и аз съм сваляла 12кг за месец и после още 5 на вторият, но с диета и с ужасно много спорт. А и бях поне 12г по-млада.

Иначе няма как да не подейства. Аз и по принцип не ям много, но неправилно и не се движа. Понеже спрях и кърмата, залагам и на малко химия и разни китайски чайове. Абе пълна програма. Покрай двете бременности качих много, трябва поне 10кг да сваля.

Лиа имам толкова кила да свалям, че няма как да стана само кокали. Когато реша, мога да бъда много стриктна. Цял живот съм била около 55-58. Стигала съм 48-50 и не изглеждах добре. Не ми отива. Но сега съм около 70 след раждането. Трябва да се стегна. Купих си дори цял бански  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ужас!!!

И така да ви препоръчам The BLacklist. Страхотен сериал, по много добър роман.

# 89
Бг-гърл Hug ей така като кажеш "препоръчвам Черният списък" , напиши нещо за него, кримка, мафиотски, знам ли и къде да го търся за сваляне? newsm78 Колко серии е?

Общи условия

Активация на акаунт