След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 437
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Bggyrl, За съжаление всичко в България е нагласено. Отдавна бях спряла да гледам реалити шоута заради нагласените печеливши, докато приятелка не започна да участва в БГ търси талант. Но и там стана същото. Който има връзки и пари спечели, истинските таланти отпаднаха в много начални етапи...

А, иначе, да, в тази Варна само нормални хора няма  Wink иначе всякакви други индивиди и НЛО-та имаме  Sunglasses

Мел, чист късмет стана снимката  Mr. Green ужасно трудно е да се хване светкавица... но снощи бяха в изобилие  ooooh!

# 61
Привет и от мен  love001

Днес имах много работа, буквално преди 5 минути се прибирам, вчера нищо не съм гледала. Mr. Green

Бг-гърл Hug
Вчера са излъчили 40 еп. на Надежда за обич, сега мисля да го изгледам, ако не ми мине котка път Wink
Озанчо, като типичен турски мъж /а и не само турски hahaha/, не се даде, щом са му върнали пръстена, хоп в леглото на другата Joy Joy Joy Joy А и тя от къде се пръкна една такава модерна, разкрепостена, разбираща Joy Joy Joy newsm78 Сега ако е и бременна, както обичайно, в драма и мъки ще изгледаме оставащите серии hahaha Тая сътрудничка нали идва от Италия, модерна, еманципирана...и тя ли не е чувала за противозачатъчни? Mr. Green Значи Умут не може да има деца, а тая от първия път Mr. Green, еми освен да й го вземат с Озан и поживо-поздраво rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo  Смея се, но Озан и Умут трябва да се сдобрят, пък после пак да се скарат, щото има още доста епизоди newsm78

За реалити шоутата знаеш, че не ги гледам, а конкурсите са нагласени /мисля точно като Клю/

Клю Hug, остави ненормалните във Варна, навсякъде в градовете е едно и също, просто хората станаха луди, мрачни, завистливи и всякакви там черни работи, все по-малко хора успяват да се съхранят човеци, за съжаление Wink

Мел Hug

Който гледа АПК като мен, да знаете, че последната излъчена серия била много интересна Peace

# 62
 Алкохолът не прощава на никого.......

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/yasemin-allen-kufelik-oldu?p=2

# 63

Thames River, London

# 64
Аз започнах да гледам Кара пара ашк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нито Тубата нито Енгин са ми приятни ама го почнах  Mr. Green Mr. Green

Лиа, абсолютно си права, за съжаление  Sad

# 65
Аз започнах да гледам Кара пара ашк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нито Тубата нито Енгин са ми приятни ама го почнах  Mr. Green Mr. Green

Лиа, абсолютно си права, за съжаление  Sad

Изтрай малко, мисля, че ще ти хареса newsm78 Между Туба и Енгин се получи спойката, играят го newsm10 Не очаквах, честно казано, но добре се справят! Peace

Аз пък до сега гледах "Надежда за обич" по Диема фемили. Ееее, много сладка серия, много ми харесват гл. герои Peace Ти така и не каза, дали си го гледала newsm78

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 22:45 от lia-martin

# 66
# 67
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Лиа Hug за сега Сеит още не е разбрал какъв мизерник е Петро и това много ме дразни.Така ли не може да се усети ,че Петро е винаги там където се случват нещата и е винаги около Щура  smile3511.Иначе сега действието се развива в Истанбул-всички са там.Петро заедно с един английски капитан направиха капан на Сеит и баронесата и за малко да ги качат на кораб и да ги пратят единия в Англия другия в Русия .Баронесата я освободи Петро ,за да може да си прави пак някакви интриги ,а Сеит само се освободи .Сеит и Шура точно щяха да се женят като заловиха Сеит да го пращат в Руия ,тя му се обиди ,естествено Петро се постара да я накара да повярва ,че Сеит и баронесата заедно са избягали.Мръсника даже се обясни в любов на Шура ама тя му каза хич да не си прави илюзии  smile3521
Започнах да гледам Надежда за обич.Ама фемилито на Умут е мнооого зле бе .Майката като я видя с тоя кравешкия поглед и направо ми се повръща от нея,Муса само се хвърля да се бие за честа на семейството пък хич не вижда какво правят под носа му двете сестри идиотки ,а бащата е простоооооооо егати човека.Само гледа от къде да намери лесни пари  smile3511
Озанчо е чок шекереничък,харесва ми,а Хакан той ми е малко сериозен ама човека си има куп проблеми на главата ,пък и тежко минало и брат пубертет .Хич не му е лесно  smile3521
Саше Hug сега ми попадна по ДФ Лалето,ама те вече там са на 288 епизод ли  newsm78 newsm78 newsm78.лелеее ако е така то са страшни локуми разтегнати  smile3521
Клю Hug,Мел Hug
Момичета аз ви водя един много готин папагал  smile3521

https://www.facebook.com/photo.php?v=321023584716553&set=vb. … ype=2&theater

И едни щастливи и усмихнати Мерхаметвоци  smile3521

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 23:37 от Eny87

# 68
Ени Hug, папагала не можах да го видя Wink

Много се радвам, че ми разказваш по малко за СКШ, щом го гледаш  bouquet Сега Петро като е отсвирен, ще вземе да намрази Шура, може би? newsm78

За Надежда за обич: вярно, Умут си има страхотно семейство...хвани единия, удари другия Wink Като напреднеш, свиркай, че аз днес гледах 41 еп. Simple Smile
Моля да ми преведеш на български следната ти фраза:  Joy Joy Joy Озанчо е чок швкереничък  #Crazy #Crazy

# 69
Lia, Отдавна изгледах Надеждата  Peace

# 70
Lia, Отдавна изгледах Надеждата  Peace
Ау, че едносрично Mr. Green Не искам да знам какво ще стане, но поне кажи, хареса ли ти?

# 71
Опитаха се да компенсират Умут... донякъде ми хареса, макар че никога няма да е напълно щастлива  Tired Tired някои герои си получиха заслуженото, някои не ги доразвиха... не съм кой знае колко очарована  Peace

# 72
Лиа и линка и фразата леееееекинко съм ги объркала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама  сега ги оправих  и вече може да се види папагала ,а чок шекереничък означава мноооооого сладък  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕ не е ли много сладък Озанчо кажи ми  smile3521
Петро няма да намрази Шура,поне за сега де.Той мрази Сеит и голямата му цел е да го унищожи.Първо обаче иска така  да го злепостави ,че Шура да го намрази и чак после  да го убие.

# 73
  • Мюнхен
Добър вечер!

Клю, Лиа и аз си помислих, че е е поредното нагласено шоу, но не е така. Просто тези деца бяха от по-богати семейства. Но най-добрите отидоха на финал. Точно тройката, която се открояваше продължи. Просто до сега пускаха повеце деца, бяха повече предавания и хората не се бяха мобилизирали. Но когато видяха вота, пак с тези 2 по-малко надарени деца и започнаха да гласуват. Почти съм сигурна, че едно от двете деца или има от другият полуфинал още едно момче, ще спечели. Гледахте ли клипчетата? Аз предположих, че не следите предаването и ви подбрах най-добрите за мен изпълнения.
Ени Лалето бие всички рекорди по локуми (от тези, които съм гледала). Освен може би още един имаше - Цената на славата. Ама лалето е над 300 бг серии.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Лиа аз съм с 3 серии назад с Надеждата. Иначе таз еманципираната, може просто и да се е надявала тайно да забременее.
Клю ние май и без да сме догледали надеждата, горе-долу знаем какво ще се случи и на мен ми е ясно, че няма какво толкова да очаквам като сценарий, просто актьорите са ми сладки. А и филма не е с много серии.  Peace

# 74
Бг-гърл Hug дори писах в темата за нашите предположения...те си траят деликатно, но то няма друго какво да стане.....днешната 41 серия беше сладка, ще видиш Peace

Кога ще ме учиш да правя гифчета? Само ми обещаваш Heart Eyes Като първо ме интересува трябва ли задължително да сваля цял епизод на РС, за да подбера част от него за гифче? Става ли и онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт