След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 398
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Йозгю Намал, "Вог" 2012 г.

# 46
# 47
# 48
# 49
Каква буря се изсипа само, дори се наводних, за да е по-интересно Mr. Green Mr. Green

А тия сладури се кефят на слънце, нищо, че вчерашната серия беше леко  Wink .....ох, да не издавам Laughing

# 50

Sunset Lightning, Colorado

# 51
# 52
Клю Hug, тия зеленикави светлини над блока какви са, да не би паралелно с бурята да са дошли и извънземните? newsm78 Joy Joy Joy

# 53
Лампи  Peace

# 54
  • Мюнхен
И аз да се обадя.

Клю
вие във Варна и извънземни ли си имате?  hahaha hahaha
Лиа сега какво ще кажеш за "твоичкият" Убавец Озан? Аз сега гледах 37ма серия, не знам колко са излъчени, ама може ли този льольо толкова бързо да си легне с друга? Май тази ще го дари с дете. Те нали от 1 път забременяват туркините във филмите. Много плодовити тези мъже, много нещо.

# 55
  • Мюнхен
Ох момичета да ви се оплача. Гледам "Големите надежди" и рева като магаре. Има 2 деца: Кристиана и Радко, които всеки път успяват да ме разплачат. Уникални са. В началото гледах ей така, но сега го правя предимно заради тях. Има и други, но тези двамата са диаманти. Другата седмица е финала. Още не съм догледала предаването и се притеснявам, че има 2 връзкарчета или деца на паралии, които според мен всеки път незаслужено преминават с огромен брой гласове  #2gunfire #2gunfire Ама смс-а е по 1,20 и много хора не гласуват. Ако имат възможност гледайте тези двамата!!!
А сега да ви нахраня малко, че е петък и трябват сили за последно.

Оффф пак водят тези двете #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 56
Добро утро Hug
Отново е дъждовно и мрачно Cry
Клю, как успя да снимаш  тази светкавица #Crazy

# 57
Саше, чудесна ти е закуската, точно за мен, че съм качила
доста килца и една ходя  Peace
Дори не знам кое е това предване и по коя тв  ooooh! Rolling Eyes

# 58
  • Мюнхен
Мел мила по Нова върви. Само за деца до 14г е. Ето например за мен най-добрите песни на моите 2ма любимци.

И Радко

не намерих последното му изпълнение.

А това е сладката водеща!!

# 59
  • Мюнхен
Ох леле кеф. До последно водеха паралийчетата. Спечелиха тримата най-добри!!!!
Явно хората се изнервиха и се мобилизираха да гласуват. Четох във фейса, яко са ги псували преди да се промени вота  hahaha hahaha hahaha

Ето и третият уникат!!

Общи условия

Активация на акаунт