След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 398
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Забравих да ти благодаря за гифчето  bouquet Симпатяга е тва момче Шюкрю!
Клю Hug да си дам ли бележника, запомних най-сетни това име Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За нищо почна да не ми стига времето....още не съм изгледала епизода на АПК, а вече ще има нова серия Wink Добре, че поне зарязах тази тъпотия Курт Сеит и Шура  newsm47

# 31
Някой гледа ли "Момичето с червения шал"? Сниман е по романа на Ч. Айтматов, който бил много хубав..... newsm78

Ship Wreck, Lake Huron

# 32
# 33
Здравейте  Hug Hug Hug
Лиа Hug мерси за кафенцето. smile3521
Назад си с КПА ,аз вече изгледах и 9-те епизода  smile3521.Да ти кажа и КСШ изгледах -ама не е   лош сериала защо така сте го набедили  newsm78 newsm78 newsm78
Нашата Ясемин е водила Мис Турция smile3521.Много хубаво smile3521 а миналата година водещи бяха Мурат и Бену от 1001 нощ smile3521
Саше Hug чудесно гифче  smile3521
Клю Hug

Една сладка снимка от Бурчин качена  в Инстаграм тази сутрин  smile3521

# 34
Ббггърл, много съм разочарована от Чучулигата. Първо не тръгнаха по книгата. Второ измисления от тях сценарий е 300 пъти по- тъп от книгата. Трето тръгнаха малко интрига да вкарват и какво? Спряха го! По най-малоумния начин свърши  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Само заради главните го довърших  Crossing Arms

Лиа, аз не съм гледала момичето с червения шал  Peace

Не се наваля и нагърмя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 35
  • Мюнхен
Клю погледнах финалната 30та серия на турски, ама нищо не разбрах.  newsm78 Това някакво прехвърляне в бъдещето ли беше? А  Шюкрю пък май нещо за Неджмие го точат. Поредната лоша, която стана добра. Пък и бременна.  ooooh! А 29та серия си беше много хубава.
Лиа не каза нищо за разликата между Шюкрю Надежден и Шюкрю Чучулигов? А за гифчетата ще ти покажа, ужасно е лесно.

# 36
 hahaha hahaha hahaha

Eни Hug, много добре даже, че харесваш СКШ, тъкмо ще разказваш с по две изречения как вървят нещата, най-вече се интересувам в коя серия ще се разбере, че Петро е мръсник и предател, но ми е абсурдно да гледам и 10 минути от този сериал newsm78 /а толкова харесвам Фарах като актриса Peace/

Клю Hug, а Надежда за обич?

# 37
Бг-гърл Hug, Шюкрю си е симпатяга и в двата сериала Heart Eyes Не знам къде повече ми харесва Party Party Party
Аха, значи Чучулигата е 30 епизода, така ли? И са преведени на бг? Няма да го гледам, но питам от любопитство Joy Joy Joy

# 38

Венеция, Италия

# 39
Добро утро Hug
Отново е мрачно, отново вали ooooh!
Саше, "ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"(стара детска песничка) -
така ти благодаря за новата тема Hug Heart Eyes
И Чучулигата и Червената забрадка съм гледала в стария им вариант - пак турски Peace
Ще ми се да ги погледна в новата одежда, ама не мога да сколасам  Thinking

# 40
Мел Hug, намери ни...и кафе си ни сложила, благодаря Peace

Четох за снощната серия на АПК, явно е била много динамична и интересна, нямам търпение да излезе превода, Туба и Енгин ми харесват! Въпреки че 9 епизод беше скучен и тегав, едвам го изгледах Wink

От снощната серия: Peace

Kara Para Aşk 10.Bölüm - Ömer'le Elif cinayeti birlikte araştırmaya ....

# 41

Спряха ни водата...голяма авария на улицата Mr. Green....и аз се изнасям на зелено Heart Eyes

# 42
Ибрахим: И сега, като няма Мерхамет Heart Eyes, какво гледате? Аз щото си почиваааааам Peace

# 43
Леле що сме зелени Sick

# 44

İbrahim Çelikkol ✮ Fırat Kazan ✮ Merhamet ✮

Peace

Общи условия

Активация на акаунт