След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 32

• 57 402
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Мюнхен
Аз пък ти направих един подарък. А така го отрязах, че да видиш и една кукличка и една красива Чучулига.

# 16
  • Мюнхен
И това момче от "Чучулигата" е много сладко. Какви очи има само  Blush А преди това играеше във ВВ.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 08:54 от bggirl22

# 17
Момиченцето от Чучулигата е много сладко  Heart Eyes и колко е умна  Heart Eyes Mr. Green

# 18
Бг-гърл Hug, хубав подарък си ми направила, благодаря!  bouquet  И както казва Клю Hug момиченцето от гифчето е голяма сладурана, те май всички деца от турските дизита са големи бонбони Heart Eyes, но и "момченцето" никак не е зле Heart Eyes, за пръв път го виждам този артист newsm78.

След малко пак трябва да изчезвам Mr. Green

# 19
  • Мюнхен
Клю тя е копие на малката "чучулига" и достоен неин заместник. Абе хубави са си балканските деца, но тези не само, че са бонбони, ами и играят прекрасно.
Лиа после ще има и друг подарък, но сега и аз съм заета.

# 20

Wink Mr. Green

Скрит текст:

# 21
Ох, още ми държи влага това клипче, затова го поствам и тук: hahaha hahaha hahaha

Ромски евро-размисли и страсти  Mr. Green

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9637

С благодарности към Кали Peace  bouquet

# 22
Ако знаете какво чудо от дъжд и град се изсипа тук #Crazy #Crazy #Crazy

# 23
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Лиа Hug,Клю Hug,Саше Hug
Лиа ромските страсти са потресаващи.

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 00:38 от Eny87

# 24
Ени Hug, това ни е действителността Wink и всички го знаем newsm78 Догодина щяли да гласуват за друг кмет на селото hahaha hahaha hahaha За коя партия гласува? - За БСД Joy Joy Joy Хем смешно, хем тъжно Stop

А Ибрахим се интересува от всичко Sunglasses

# 25
Мерхамет /зад кадър/

# 26
# 27
Бурчин: Толкова много ми липсвахте Heart Eyes

Скрит текст:
обувчици мои hahaha

# 28
  • Мюнхен
Лиа много се смях с господарите. Мисля, че и преди имаше нещо подобно.  hahaha hahaha hahaha hahaha И обещаният от мен подарък! Определено тук е мноооооого по-хубав от Надеждата.

Клю
сега изгледах 29та серия на Чучулигата. Не знам как ще дочакам финалната. Стана интересено, но явно ще ни полеят с една студена вода за последно.

# 29
Здравейте Hug

Тая "Чучулига" колко серии се оказа общо?
Бг-гърл Hug, опитах се да направя гифче, ама йок, не успях Mr. Green  Но аз все се захващам в най-неподходящото време и нямам нерви да дочета инструкциите newsm78

Да не забравя и кафенцето, че Мел Hug още не е намерила новата ни тема Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт