Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 4

• 33 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
то блок4 наистина май трябва да влезе.....
като идвате в сф, иди до люмар. там са много раници, вкл. на топгал, които нажиов съм виждала и са супер. не са от куфарните, обаче, но с анатомичен гръб. това е моят избор, за да е удобна на тези, които ще са с детето, няма то да я носи,като е тежка.

# 601
Според мен прословутият блок 4, може да се носи и отделно в ръка, торбичка и т.н. Не е задължително да се натъпква в раницата. Вече отделен въпрос е в какъв формат ще са им учебниците и помагалата.

# 602
  • В светлината на слънцето
Част от учебниците са почти колкото блок N4.

# 603
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Ние се завърнахме от Камен бряг, изкарахме си страхотно, Андриан не успя да се гръмне от скалите  Mr. Green, но пък с удоволствие изслуша всички групи, наслади се на многото мотори, повози се на някои, изобщо пълен релакс.
От вчера си имат и аквариум. За жалост днес вали и ми пили нервите от сутринта Twisted Evil.

# 604
  • София
Благодаря за съвета, даден по-горе да се посети склада на Люмар.

Отидохме, разгледахме, преценихме и най-накрая избрахме раница за малката ученичка.
Наистина раници има много, на различни фирми, може да се гледа и мисли колкото си искате.
Дамата ми даде и везна, мерихме теглата на празните раници.
Успях да сравня тази, която ми беше фаворит с други модели и други марки.
Ето на какво се спряхме най-накрая:

http://www.shop.lumar-bg.com/uchenicheski-ranici/uchenicheski-ra … a?product_id=3744

Още веднъж благодаря за насоката, не исках да поръчвам онлайн без да съм "пипнала" и този склад ми беше от голяма полза.

# 605
Честита да ви е, Yana_a_n! Peace
Складът къде се намира? В "Полигона" ли, където пише, че имат магазин? Трябва да скокнем и ние другия месец!

# 606
Яна, честиа раница.
А там как са цените,  като по сайтовете ли?

Аз ако не успея да продам нашата Лего ще си караме с нея.

# 607
Привет!
И моя син е първокласник тази година.
За баткото много избирах подходяща чанта. Опита показва, че типично спортните раници са много удачни и такава ще взема за малкия.
Не забравяйте, че учебниците са много и в 99% от случаите родителите носят чантите на децата си.

# 608
  • София (Възраждане)
Момичета, за първи клас освен бележка за неконтакт със заразноболни и здравно-профилактичната карта изисква ли се нещо друго?

# 609
  • sf
На каката не са искали контактна бележка.  Rolling Eyes

# 610
  • София (Възраждане)
О, аз така по инерция от ДГ-то го помислих това. Значи само здравно-профилактична карта?

# 611
  • София
За склада, да в ж.к. Полигона, където пише, ако трябва да обясня подробно, ще го направя на лични съобщения. За цените - да, същите са като на сайта. Хубавото е, че могат да се видят на живо.

# 612
  • София
Момичета, за първи клас освен бележка за неконтакт със заразноболни и здравно-профилактичната карта изисква ли се нещо друго?

На нас ни казаха и имунизационен паспорт.

# 613
  • София (Възраждане)
Хм, та нали и в здравно-профилактичната карта се вписват имунизациите newsm78

# 614
  • София
Ами не знам. Здравно-профилактичната карта не беше ли една от 4 сътраници само? Май в нея нямаше част за всички имунизации.

Аз все още не съм взела документите от детската градина, чудя се дали направо да не помоля ЛЛ да ни направи нов имунизационен паспорт.

Общи условия

Активация на акаунт