Смяна на собствено име

• 16 038
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
В чужбина никой не ги гледа ЕГН-тата, а авторката там смята да живее.

Като не гледат ЕГН-та, гледат дата и място на раждане. А и далеч не сме единствената държава, чиито граждани имат идентификатори.  Laughing

# 16
Честно казано не си спомням, тя ми обясняваше, но много- много не я слушах, а и беше отдавна. Спомням си само, че майка й движеше нещата с пълномощно. Името й беше като моето, между другото, и ми беше много странно защо иска да го сменя, но на нея й звучало "циганско" с ударение на последната сричка ( живее във Франция), а и е дълго и трудно произносимо за французите. В смисъл, нямаше никаква друга предпоставка за смяна на името ( като лош смисъл или нешо такова), освен това, че на нея не й харесваше. Дано да мине бързо процедурата и да се радваш на име, което ти харесва.  Peace

# 17
В чужбина никой не ги гледа ЕГН-тата, а авторката там смята да живее.
Като не гледат ЕГН-та, гледат дата и място на раждане. А и далеч не сме единствената държава, чиито граждани имат идентификатори.  Laughing
Да съм казала, че сме единствената страна или пък че няма други начини за идентификация? Laughing
Само уточних, че ЕГН никой не гледа /поне по мой опит/, всяка страна си държи на собствените идентификатори.

Общи условия

Активация на акаунт