Какво правят жените в менопаузата, когато... 2

• 135 072
  • 834
  •   1
Отговори
# 15
  • по пътеката
да се запиша и аз,4е сме в една гилдия! имам един въпрос към тези с липса на цикъл: липсата на цикъл  и времето на поява на признаците , вълни и други подобни симптоми корелират ли се, имаше ли време без никакви симптоми, въпреки липсата?за протокола: не пия заместителни хап4ета, но пък пълнея с дни, както се казва и въпреки регулиращите лекарства за другите ми заболявания!

# 16
  • Бургас
При мен вълните започнаха, малко преди спирането на цикъла. Беше нередовен в продължение на 1 година, но си го имаше.

# 17
Когато имам цикъл/ а това се случва два пъти годишно вече  Laughing/ нямам никакви други неприятни усещания - вълни, световъртеж и т.н. екстри. Спре ли, всичко се завръща с пълна сила. От десетина дни съм на Изофлавон
Скрит текст:
  и да чукна на дърво, малко по-добре се чувствам.

# 18
При майка ми е спрял цикъла и чак след 3 години са започнали проблемите.

# 19

Божее, верно ли? Rolling Eyes
Аз си мислех, че като ти спре и приключваш с всички неудобства.

# 20
  • София
При мен също след 2-3 месеца употреба на Мирифемин, спира действието, но тогава минавам на Фемовита. Харесвам Мирифемина, от него след година без цикъл вече ми идва за втори път.  Дано да действа по-дълго, че в тия жеги не се издържа. Аз също пълнея с часове.

# 21
Мога ли да попитам дали тези лекарства за вените, които обсъждате са подходящи за 56-годишна жена , с разширени вени/за майка ми/ и има ли някакви хомеопатични лекарства?

# 22
# 23
  • София

Божее, верно ли? Rolling Eyes
Аз си мислех, че като ти спре и приключваш с всички неудобства.
Тооо, като спре и започват проблемите, мен ако питаш  ooooh!

# 24
Ми не знам, Морги. Blush
Ама при теб е друго. Изкуствено.
При естествената менопауза мислех, че с цикъла приключват и другите оплаквания. Blush

# 25
Запис, за да ви следя.

# 26
Ми не знам, Морги. Blush
При естествената менопауза мислех, че с цикъла приключват и другите оплаквания. Blush

Да,да .... Mr. Green Надявай се! Впрочем при всеки е различно .

# 27
  • София
Ми не знам, Морги. Blush
О точно обратното. Със спирането на цикъла моето тяло изведнъж се разболя, не говоря за горещите вълни и напълняването. Почна всичко да ме боли, силите не ми стигат, уморявам се бързо.

# 28
  • София
Отпадането на хормоните поврича всичките проблеми, независимо естествено или изкуствено. Но е строго индивидуално всичко.

# 29
Ми не знам, Морги. Blush

Голяма заблуда. Къде го прочете това?
Моята си е съвсем естествена менопауза и проблемите ми започнаха с липсата на цикъл. А като следя темата, при останалите колежки по съдба, също.

Общи условия

Активация на акаунт