Какво правят жените в менопаузата, когато... 2

• 135 078
  • 834
  •   1
Отговори
# 45
Sad  да така е и продължава да тече. От днес съм на Оргаметрил за 10дни.
Много неприятно, дано се оправиш по-скоро. newsm10

# 46
Моргана, сменяй хапчетата дорде е време, че си трябват поне 15 дни, докато подействат новите. Тия вълни са ми галям кошмар.  #Crazy

При мен пиенето на достатъчно вода облекчаваше и намаляваше горещите вълни.

# 47
  • София
Нищо не пия. Пробвах там нещо си, ама си е ала-бала, никакъв ефект. Единствено мента+валериан+глог помагат, т.е. не трябва да имам някакви емоционални сътресения. Ама това се трудно постижимо  Wink

# 48
Нищо не пия. Пробвах там нещо си, ама си е ала-бала, никакъв ефект. Единствено мента+валериан+глог помагат, т.е. не трябва да имам някакви емоционални сътресения. Ама това се трудно постижимо  Wink

Така ли? Grinning

Ето защо съм толкова спокойна. Wink
Аз си го пия, но по друг повод, за ВПВ синдром.
Пак уцелих с един куршум 2 заека. hahaha

Мерси, Морги! Heart Eyes

# 49
  • СОФИЯ

Мерси   bouquet

# 50
Момичета, какво масло от вечерна иглика пиете, имам спомени, че е споменавано в темата? Доста ме болят гърдите напоследък, имам и кисти и се чудя дали да не взема да го пробвам.  Thinking

# 51
https://www.google.bg/search?q=prim+oil&ie=UTF-8&oe=UTF- … .html%3B400%3B300                                                                            Пия го от много скоро, няма месец.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 07:19 от Desi.67

# 52

Какво бихте ме посъветвали?Не е ли много дълга тази терапия с хормони?

хормоналната терапия от всякакъв вид, може би с малки изключения, е пълно безумие...

# 53

При мен пиенето на достатъчно вода облекчаваше и намаляваше горещите вълни.

пиенето на достатъчно вода с добавена малко нерафинирана, нейодирана сол по метода на доктор Батманджелидж лекува  и облекчава много болести и състояния!

# 54
Здравейте,
Бих искала да Ви попитам дали има нещо тревожно в този случай -при 46 годишна жена с редовен цикъл /само веднъж преди 1 г. имаше прескачане на един цикъл, цитонамазка първа група, без гин. проблеми, с едно раждане / на 32 -и ден да се появи леко зацапване за половин ден, без менструация. иначе менструацията е обикновено на 29-32 дена, с  нормално кървене 3-4 дни.
да изчака ли още един цикъл, или това е  вече менопаузални смущения.благодаря

# 55
Едва ли някоя от нас категорично може да отговори на въпросът ти, но е добре да говориш за това с гинеколога си. Не е нормално течение извън цикъла. Може и нещо съвсем безобидно да е, но за всеки случай се консултирай с лекар.

# 56
Pipi, аз разбирам, че на 32 ден вместо цикъл се появило кървенето. Мислех да помоля за доуточняване tusana. Възможно е да не съм разбрала правилно.

# 57
 tusana , при така описан "проблем" дори и лекар не може да ти отговори точно.    Laughing
Единственото сигурно е изследване на хормоните.Те ще " кажат" дали става дума за пременопауза или друго.

# 58
Базирайки се на написаното в поста, цитонамазка първа група, без гин. заболявания
и вероятен скорошен преглед, ми се струва, че е някакво разбъркване на хормоните, за жалост така характерно за тази възраст.

# 59
да,  преди една година ми се случи същото, и после всичко беше наред. но ето , че след 1 година отново на датата вместо кървене, само 1 дневно зацапване и край. докторът беше каза, че така се почват предменопаузални смущения.ще чакам още едн цикъл поне и ще видя.но хормони нямам намерения да пия.

Общи условия

Активация на акаунт