Какво правят жените в менопаузата, когато... 2

• 135 080
  • 834
  •   1
Отговори
# 120
Гламур, и аз от страх отказах кюртажа и тайничко се молех да спре от хапчетата. Сега съжалявам, че не си направих, поне щяха да изледват материала и да се види от какво е пустото му обилно кървене. Аз имам и няколко миомни възела, 2008-ма ми махнаха десният яйчник и тогава докторът ми каза. Може и от тях да е, знам ли вече...

# 121
На мен гинеколога ми е изписвал Дуфастон, мамолога ми казва да не пия хормонални препарати, в чудо се виждам вече. Май трябва да избера по-малкото зло, но кое ли е то...... Confused

# 122
Чувала съм, че жените, които приемат хормонални препарати са предразположени към рак на гърдата. Не знам колко е вярно, обаче. Не знам какъв съвет да ти дам... Ако от дуфастона се чувстваш по-добре... знам ли.

# 123
Приемането на екстракт от Агнус Кастус е полезен  при:
         - хормонален дисбаланс
         - менопауза
         - предменструален синдром
         - нарушения в менструалния цикъл
         - менорагия /обилна, тежка менструация/
С балансиращ ефект върху женските полови хормони.
Подпомага корекция на хормоналния дисбаланс.
Облекчава симптомите на менопауза и предменструален синдром.

Точно и заради това си го купих. Днес ми е 11т , може би трябва да се натрупа в организма за да подейства. Нещата при мен се влошиха и в понеделник към при док. и аз ще настоявам за абразио,
защото имам чувството че ще ми изтече кръвта   #Cussing out.

# 124
Glamur, не отлагай повече! Hug

# 125
На мен гинеколога ми е изписвал Дуфастон, мамолога ми казва да не пия хормонални препарати, в чудо се виждам вече. Май трябва да избера по-малкото зло, но кое ли е то...... Confused

да НЕ пиеш никога никакви хормонални препарати!!!
и това не е по- малкото зло, а единственото правилно решение!

# 126
  • СОФИЯ
http://apteka.framar.bg/30038872/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BF% … B0%D0%B1%D0%BB-30
Толкова прехвалено, а на мен не действа /пия го 9ти ден/ По зле съм, задуха е непрекъснат, виенето на свят също, за вълните -  топли и студени... почти не спя и вече взех да си поплаквам редовно.... Пия мента глог и валериан, смуча валидоли, пия антистенокардин...... нищо не помага....
Ще запиша кардиолог в трета градска. Казват, че там били добри....после... не знам...иде ми да се гръмна....нямам желание за нищо  Cry

# 127
За нервите мога да препоръчам Симпатил, много добре ми действа.

# 128
http://apteka.framar.bg/30038872/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BF% … B0%D0%B1%D0%BB-30
Толкова прехвалено, а на мен не действа /пия го 9ти ден/ По зле съм, задуха е непрекъснат, виенето на свят също, за вълните -  топли и студени... почти не спя и вече взех да си поплаквам редовно.... Пия мента глог и валериан, смуча валидоли, пия антистенокардин...... нищо не помага....
Ще запиша кардиолог в трета градска. Казват, че там били добри....после... не знам...иде ми да се гръмна....нямам желание за нищо  Cry

Леле Шуши, много зле звучи. Я горе главата. Аз знам и по-добри лекарства от този Менопейс.

млад либовник, може и да не е много млад, но е задължително да е много потентен - ефектът настъпва веднага

посещение на любимите бутици, подмяна на гардероба 

почивка на някое хубаво място - предпочитам да има плаж, но и планинският въздух е много полезен

свеждане на всички  слугински работи като гладене , готвене, чистене и прочие до възможния минимум, така има повече време за излизане с приятели, концерти, кино и други забавления

Понеже в темичката само за таблетки се пише, мисля че няма да е лошо да се сподели и за нетрадиционни методи за справяне с проблемите през менопаузата.

# 129
мда, млад любовник и после - от трън, та на глог - с една торба болести поради греха на прелюбодейство...
шега си играят хората с тия неща, но това е грях за смърт и затова толкова много хора си отиват преждевременно от тоя свят.. .

а разните там кина и концерти са жива загуба на време.... супер съвет, няма що

# 130
Шуши, всичко това което описваш съм го преживяла, само, че при мен виновникът беше щитовидната жлеза. Виж какво ще ти изпише кардиолога, мисля, че с правилните лекарства нещата ще станат поносими. Била съм и на бетаблокери, и на лекарства за нервите, еми чувствах се човек. Мента глог и валериан не помогна изобщо, пробвай Симпатила, двама ендокринолози ми го изписаха и имаше голям ефект при мен.

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 09:50 от Lemy

# 131
  • Бургас
Здравейте,
Както се виждам и аз попадам в тази златна група, макар и от скоро. На 44г. и половина съм, 10г пиех противозачатъчни. Последните два месеца имах болезнен цикъл и реших да спра хапчетата, йни трябваше да ми дойде ..и така си остана някъде там. От седмица вече имам и вълни, не съм ходила на лекар, ще изчакам още. Пия само калций и магнезий. Прочетох доста от темата и мисля че трябва да се занимаваме с приятни неща за нас, хобита примерно, за да се разсейваме колкото можем. Аз споделих със съпруга си състоянието ми и за вълните, а той предложи да си взема отпуск или болничен.. Grinning Колко време продължават тези вълни или при всеки е различно?
Лек ден на всички

# 132

А ти какво предлагаш?
Всяка седмица различен лекар, всеки месец-ново лекарство?     Laughing
Ами, благодаря.Предпочитам да запълвам времето си с приятни и интересни неща, а не да кибича по кабинети и аптеки.
Да, разбирам, че при всеки силата на симптомите е различна.Но и прагът на чувствителност също е различен....Всеки, писал в темата, има някакви симптоми в различна степен, според силата на възприятията си.Пък кой как ще се "лекува", сам решава.    Grinning

# 133

А ти какво предлагаш?
Всяка седмица различен лекар, всеки месец-ново лекарство?     Laughing
Ами, благодаря.Предпочитам да запълвам времето си с приятни и интересни неща, а не да кибича по кабинети и аптеки.
Да, разбирам, че при всеки силата на симптомите е различна.Но и прагът на чувствителност също е различен....Всеки, писал в темата, има някакви симптоми в различна степен, според силата на възприятията си.Пък кой как ще се "лекува", сам решава.    Grinning

Точно.  Peace

П.П. И мен ме подразни този отговор, но реших да прескоча, за да избегнем споровете в тази тема. В края на краищата, наистина всеки трябва сам да намери за себе си това, което го "измъква от дупката" и го кара да се чувства по-добре.

# 134
А ти какво предлагаш?

[/quote]

не предлагам всяка седмица ново лекарство, аз съм против всякакви химии!
но и другото не е решение - любовници, кина и тем подобни бла - бла- празни глупости...

решението е едно - упование  и вяра в Господ и праведен живот!
защото след критическата иде старост, да не кажа, че е вече дошла, а след старостта иде смърт и след нея - съд според делата на всеки!

Общи условия

Активация на акаунт