Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 346
  • 896
  •   1
Отговори
# 150
  • на Мелмак
Здравейте, има ли някой с напълно вградена съдомиялна? Такава, която е в шкаф и не се вижда?
Иска ми се такава да сложа, но не знам каква да избера.

Аз съм с такава .
Всички марки имат напълно вградени - само избираш показатели , на които особено държиш.
Но те май и показателите са почти еднакви Grinning
има една особеност за напълно вградените - как да разбереш , че е приключила , защото и повечето миялни са изключително тихи - аз съм със звук , отделно докато работи - една лампичка мига непрекъснато , други имат лъчи , които се отразяват на пода и така също лесно виждаш.
Избираш си големина , икономичност , регулируема горна кошница и падащи шишове в долната кощница , всичко друго е въпрос на личен избор  Peace
Успех и да се похвалиш!

# 151
Момичета, сложих гланц, че и ароматизатор и сутринта извадих сухи чинии. Програмата не беше Еко , както преди, но поне знам, че машината си работи добре и се успокоих. Благодаря Simple Smile
Аз мия основно на Еко и нямам проблем с мокри съдове /освен пластмаса или тефлон/. Пускай си я спокойно.

# 152
  • София
Здравейте,
предстои ми покупка на съдомоялана машина.
Имам място и ще избера свободна стояща за 12 комплекта. Обаче се чудя между:
http://densi.bg/s-domijalna-electrolux-esf-6161 Електролукс
http://densi.bg/s-domijalna-bosch-sgs-53e92eu Бош
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680543/P11100501/Sadomiyalna-BEKO-DFN-6833 Беко

Ще помоля за вашето мнение   bouquet

# 153
  • Sofia
и аз съм в дебрите на избор на помощница и имам питане трябва ни за вграждане, но каква е разликата за вграждане или частично вграждане? При втората се виждат само дисплея с копчетата?  newsm78

# 154
  • София
Furia  първите две са по-старички модели, клас А. Гледай поне А+ да са. Бош на добри цени има в ТехноМикс  Peace

munieka за частично вграждане вратата се вижда и е равна с долният ред шкафове. Ето тази е моята https://www.otto.de/p/gorenje-unterbau-geschirrspueler-gu-61224- … nId=303990156-M24

За вграждане не се вижда нищо, на вратата се монтира плоскостта на кухнята и се отваря като шкаф. Има звукови и светлинни индикатори, обикновено светкат към пода при край на работата. Но ги виж на живо, че по снимките тези за пълно вграждане изглеждат като за полувграждане.   Peace

# 155
  • Sofia
sofyia  мерси за бързия отговор.

те въпросите ми изникват един по един  newsm78

Бюджета е до 400 (550лв.-600 - ще ни дойде нагорно) за вграждане, струва ли си да търся втора употреба,но изпитан и по-добър клас?
И може ли някой да препоръча такива магазини в София, защото и пералня трябва да взимаме, всъщност всичко: котлони, печка, пералня и миялна  Rolling Eyes

# 156
  • Балчик
Според мен си струва, защото иначе до 400 нищо хубаво няма да вземеш.
Но пак трябва да внимаваш с втората употреба.

# 157
Здравейте на всички !
 Моля за помощ ,искам съдомиялна ,но не знам към какво да се насоча,Нямам пространство и затова трябва да е от най-малките за 6 комплекта, ясно ми е ,че за тави и тенджери и дума не може да става ,но поне за чинии,чаши и купи да ги мие до блясък .Двама човека сме и се надявам да ни е достатъчна ,тоест в края на деня да мога да си я  напълвам и да я пускам.
Имала съм за 12 комплекта Миеле 3 употреба  Laughing ,но уви нямах късмет с нея( свекървата  ми я даде)  , 2 пъти  се развали ,а и трябваше поне 2 дена да събера неща за миене (пълен ужас ,докато стане време да я пусна, то всичко е загоряло) пусках я около 10 пъти и като се развали 2 път и ... замина )  Та сега се чудя между Бош и Аег ,тъй като виждам ,че само това предлагат в Теномаркет и Технополиса,за Индезит и  Аристон прочетох лоши коментари,както и за Мидеа  и сега не знам какво да правя.  :o,така и за съдомиялната 6 комплекта като цяло oooh: Ще бъда много благодарна, ако споделите мнения ,както за марките ,така и за съдомиялната 6 комплекта като цяло  Praynig

# 158
  • София
От скоро съм с Бош (нова) и мога да кажа, че съм доволна, но не мога да сравня с други марки, защото това е първата ми миялна в живота. И аз, нямах място, докато не преместих пералнята в коридора, а миялната сложих на нейно място. Това разбира се, е свързано с почти основен ремонт, но ние така или иначе го направихме....

# 159
  • София
munieka споменаването на фирми май не е ОК, на ЛС имаш инфо  Peace
@@@@@@ тези съвсем малките май не вършат работа, имащи такива го споделят! Помисли за 45-см за 9 -10 комплекта?

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 14:37 от sofyia

# 160
Щеше ми се да имам 45 см , но освен на плота друго място нямам Cry

# 161
  • на Мелмак
В темата има и доста доволни от най - малките .
Като сте двама е ОК !
Ние сме четирима и всеки ден си я пускам / 60 см е /
По- добре с машинка , отколкото без  Hug

# 162
От два дни не ми се отваря капачето където е таблетката ooooh! Изключвах я от тока за доста часове - не помага. Учудващо е че и двата пъти съдовете бяха чистички, сухи и блестящи, нищо че бяха измити само с вода.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Да търся ли техник или мога да се справя и сама?

# 163
В темата има и доста доволни от най - малките .
Като сте двама е ОК !
Ние сме четирима и всеки ден си я пускам / 60 см е /
По- добре с машинка , отколкото без  Hug

Мерси, Simple Smile  това ме обнадеждава ,че вървим в правилната посока поне за  размера , остана само чуденката за марката  Thinking

# 164
  • София
munieka споменаването на фирми май не е ОК, на ЛС имаш инфо  Peace
@@@@@@ тези съвсем малките май не вършат работа, имащи такива го споделят! Помисли за 45-см за 9 -10 комплекта?

@@@@@@, не е вярно това, и друг път съм го писала. До сега съм ползвала 10 г. малка Мидеа за 4 комплекта и 2 години малка Бош за 6 комплекта. Напълно достатъчни са за 2-ма човека, всяка вечер пускам и даже непълна я пускам. Малки тенджери и малки тави също стават. Големите ги мия на ръка и не ми е никакъв проблем. Върху плота е и е много удобно за зареждане и разтоварване, няма нужда от ниско навеждане.
Мият перфектно, даже Мидеата по нищо не отстъпва на Боша в качеството на измиване.

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 00:02 от alpha_beta

Общи условия

Активация на акаунт