Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 361
  • 896
  •   1
Отговори
# 165
munieka споменаването на фирми май не е ОК, на ЛС имаш инфо  Peace
@@@@@@ тези съвсем малките май не вършат работа, имащи такива го споделят! Помисли за 45-см за 9 -10 комплекта?

@@@@@@, не е вярно това, и друг път съм го писала. До сега съм ползвала 10 г. малка Мидеа за 4 комплекта и 2 години малка Бош за 6 комплекта. Напълно достатъчни са за 2-ма човека, всяка вечер пускам и даже непълна я пускам. Малки тенджери и малки тави също стават. Големите ги мия на ръка и не ми е никакъв проблем. Върху плота е и е много удобно за зареждане и разтоварване, няма нужда от ниско навеждане.
Мият перфектно, даже Мидеата по нищо не отстъпва на Боша в качеството на измиване.
[/quot

Какви модели са Боша и Мидеата, сега с Боша ли сте ? Четох , че има много несполуки с Мидеата ,често се разваляли и т.н .

# 166
  • София
munieka споменаването на фирми май не е ОК, на ЛС имаш инфо  Peace
@@@@@@ тези съвсем малките май не вършат работа, имащи такива го споделят! Помисли за 45-см за 9 -10 комплекта?

@@@@@@, не е вярно това, и друг път съм го писала. До сега съм ползвала 10 г. малка Мидеа за 4 комплекта и 2 години малка Бош за 6 комплекта. Напълно достатъчни са за 2-ма човека, всяка вечер пускам и даже непълна я пускам. Малки тенджери и малки тави също стават. Големите ги мия на ръка и не ми е никакъв проблем. Върху плота е и е много удобно за зареждане и разтоварване, няма нужда от ниско навеждане.
Мият перфектно, даже Мидеата по нищо не отстъпва на Боша в качеството на измиване.
[/quot
Какви модели са Боша и Мидеата, сега с Боша ли сте ? Четох , че има много несполуки с Мидеата ,често се разваляли и т.н .

Да, сега съм с Боша.
http://www.bosch-home.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … tml?source=browse

Мидеата още работи на друго място, не се е разваляла, може би и късмет да е това.
Моделът е много стар на Мидеята и не мога да ти дам линк, с инокс интериор е и с прозорче.

ПС: Хм, не знам какво става, отговорът ми е извън куота, а е вътре в цитата......

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 13:40 от alpha_beta

# 167
  • Балчик
Хайде аз пак с развалена циркулационна помпа. Изкара точно една година, беше втора употреба тази помпа. Но за разлика от предния път не върти нито една перка, миналата година поне долната се въртеше.

Новата беше 200 лева, втора употреба 100. Още веднъж се убеждавам, че евтиното излиза скъпо. Сега пак трябва да дам още 100 за втора употреба,която не се знае колко ще изкара. Ако дам 200 за нова- пак ще ми излезе по-скъпо, отколкото да бях купила нова направо миналата година. Пиша го за инфо просто. Минава ми и мисълта направо да сменя миялната, но нещо не ми се сменя.

# 168
Има ли миялни с широчина 45см, но да не са 85см високи?  Максимумът ми и то с много зор би бил 80см. Може да е за полувграждане.

# 169
  • на Мелмак
Виж модел ,на който като му се махне горният капак би се вместил в тези 80 см.
Може би на място в магазин.

# 170
  • Балчик
Те са на крачета и височината се регулира, но мисля, че от 82 см нагоре.

# 171
Благодаря момичета! В магазина, където гледах нямаха ниски, само стандартни. В сайта на Техномаркет мернах една 81,5см. Освен да им пратя запитване, това с махане на капака е вариант.

# 172
включвам се и аз, че ми предстои дълго чакано купуване на миялна машина. направо си мечтая вече...
явно ще е беко за пълно вграждане, но тепърва ще гледам.

много ще сте ми полезни при избора  Hug

# 173
Благодаря момичета! В магазина, където гледах нямаха ниски, само стандартни. В сайта на Техномаркет мернах една 81,5см. Освен да им пратя запитване, това с махане на капака е вариант.
Може ли да ми изпратиш линка с тази съдомиялана?

# 174
Здравейте, имам AEG 45 см. Вчера я пуснах с прах на Кауфланд, който и преди съм ползвала и съм доволна. Но този път половината от съдовете не бяха измити добре, а стояха мазни. На какво може да се дължи?  newsm78 Следващото пускане с таблетка беше добре, нямаше неизмити...

# 175
  • София, Младост
Здравейте на всички !
 а трябва да е от най-малките за 6 комплекта, ясно ми е ,че за тави и тенджери и дума не може да става

Става, става-съдовете на 2 възрастни и 2 деца+ тави захлупени отгоре мие без проблем  Peace

За протокола-AEG-Electrolux за 6 комплекта. Доволна съм, бих взела и по-голяма, ако имах място, но като няма... няма

# 176
  • Балчик
Здравейте, имам AEG 45 см. Вчера я пуснах с прах на Кауфланд, който и преди съм ползвала и съм доволна. Но този път половината от съдовете не бяха измити добре, а стояха мазни. На какво може да се дължи?  newsm78 Следващото пускане с таблетка беше добре, нямаше неизмити...

Нещо е пречило на перката да се върти.

# 177

Нещо е пречило на перката да се върти.

Ааааа.....много ти благодаря!!!  ooooh! Ще внимавам повече, като ги редя...

# 178
  • София
А кой е този прах от Кауфланд?
Аз ползвам Somat Perfekt 3в1, на промо в Кауфланд беше 2 опаковки за 14 лв, трети месец мия с тях и към супер доволна! Ще го дебна пак, но да имам и резерва  Simple Smile

# 179
  • На брега на реката
ККласик - собствената марка на Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт