Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 444
  • 896
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.Варна
Момичета ,най-после и аз си имам съдомиялна.  Simple SmileИмам един въпрос към вас,само не ми се смейте. Blush Купих си от таблетките 3в1 на Лидл и солта.Нужно ли е да слагам и гланц ,след като слагам от тези таблетки?

# 556
Здравейте , дами ,от 1 седмица си имам миялна Беко DFN 6833,за Варна разбрах че водата е твърда ,но не разбрах как да настроя солта ,предполагам на най високата степен която се покаже на дисплея,ама как става  newsm78?Иначе си мие добре сложила съм гланц на КК  пробвах на 4 и 5 еднакво си мие,сол и таблетка класик на Лидл,и още един въпрос ,на долната кошница има един ластик който държи поставката за прибори-така  ли трябва да стой или е само транспортен,че много ме дразни и искам да го махна Embarassed newsm78

# 557
Здравейте , дами ,от 1 седмица си имам миялна Беко DFN 6833,за Варна разбрах че водата е твърда ,но не разбрах как да настроя солта ,предполагам на най високата степен която се покаже на дисплея,ама как става  newsm78?Иначе си мие добре сложила съм гланц на КК  пробвах на 4 и 5 еднакво си мие,сол и таблетка класик на Лидл,и още един въпрос ,на долната кошница има един ластик който държи поставката за прибори-така  ли трябва да стой или е само транспортен,че много ме дразни и искам да го махна Embarassed newsm78
В книжката пише, аз едвам го разбрах де.  ooooh! Малко по-нагоре една съфорумка беше обяснила за нейната, пак Беко, но по-разбираемо. Мисля, че ставаше по същия начин.
Аз тези ластици ги махнах, както и "капаците" на поставката за прибори.

# 558
  • На брега на реката

TEMPEST,
Здравей! Аз от около месец имам същата машина.
След като сипах 1 литър вода ми събра около 1 кг сол.Разбъркваш за да я поеме. Така беше и на книжката показано. След определено време сипах и останалата сол,че ми остана в кутията.Като четох,особено тук където е мека водата,може и цяла година да не зареждам сол.

За да нагласиш степента на сол трябва на изключена машина да натиснеш и задържиш бутона за избор на програма и в същото време натиснеш бутона за вкл./изкл. Пускаш бутона за избор на програма и на дисплея ще видиш "r...." С бутона за отлагане на старта може да смениш степента.Ако мека водата дефакто трябва да e r1 и т.н. Като избереш степента натискаш бутона пауза,старт,стоп за да запаметиш
Дано съм била полезна.
Иначе аз никога не съм имала проблем с таблетките,винаги ми се е отваряло чекмедженцето

# 559
Благодаря ,прочетох го и се чудех  дали се отнася и за моя модел,ще пробвам,а ластика ще махна  bouquet

# 560
Успях да я наглася,на 5 степен я сложих солта /Варна/,ИВАНИТА и аз махнах капаците на кошничката за прибори и ластика също ,благодаря Ви  момичета smile3525

# 561
  • ГОре на черешата...
Кои капаци махате - решетъчните ли Rolling Eyes? Та нали в тях се слагат прави приборите...

# 562
Кои капаци махате - решетъчните ли Rolling Eyes? Та нали в тях се слагат прави приборите...
Е, същите де Simple Smile Ама аз не намирам никаква разлика в измиването( всъщност никога не съм пробвала с капаците) . Измиват си се прекрасно и "хвърлени" така в кошницата. Laughing Пък и мен ще ме хванат нервите да ги бутам една по една Crazy

# 563
  • София
Аз пък с капачетата си ползвам кошничката, удобно ми е.

# 564
  • София
Каква е твърдостта на водата в София, измерена в немски градуси?

# 565
Здравейте приятели,монтирах си днес съдомиялната и за да я тествам я пуснах на Еко Програмата която е 3 ч.но минаха се 1 ч.и спря нито въртя нито изхвърля водата,и таймера не вървеше около 20 мин.знаете ли защо,моя модел е BEKO DSFS 6831,знае ли някой защо така,иначе сега я пуснах на програмата,която е 30 мин.и си върви.

Весела Коледа на всички,бъдете живи и здрави Simple Smile

# 566
Хм, тази програма има един момент, в който е тиха и не прави нищо - даже и аз съм се чудила да не би да е свършила, но като я отворя, свети и си я оставям. Сутринта всичко е чисто и сухо. Основно на нея мием - пускаме я вечерта и я оставяме да си върши работата. Странно е, обаче, че таймерът не е вървял. Според мен, пробвай пак да я пуснеш и изчакай пълното време (3 часа и 38 минути) и ако е запецнала някъде, предяви гаранция. Иначе за първо пускане се препоръчва празна миялна и интензивната програма (70 градуса, два часа и половина).

# 567
Здравейте приятели,монтирах си днес съдомиялната и за да я тествам я пуснах на Еко Програмата която е 3 ч.но минаха се 1 ч.и спря нито въртя нито изхвърля водата,и таймера не вървеше около 20 мин.знаете ли защо,моя модел е BEKO DSFS 6831,знае ли някой защо така,иначе сега я пуснах на програмата,която е 30 мин.и си върви.

Весела Коледа на всички,бъдете живи и здрави Simple Smile

Да не би да е сушила през това време?!

# 568
ами не е сушила,беше рано за сушене,ще пробвам пак.Ами на др.програми си работи нп,ами това е че не я пуснах празна имаше нчколко чаши,иначе правих всичко от книжката. Simple Smile

# 569
Моето беко таймера спира,когато няма достатъчно налягане вода.СЪщото ми се получава и с таймера на пералната.

Общи условия

Активация на акаунт