Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 415
  • 896
  •   1
Отговори
# 645
Препаратът е Финиш All in 1, добре се беше справил като цяло! Ще опитам всички програми, голям мерак ми е! Много й се радвам на миялната!

# 646
  • Русе
Добър е като цяло. Смени програмата. Simple Smile

# 647
  • SF
Аз си купих съдомиялна Cаndy - 45 см и съм много недоволна. Направо не мога да повярвам колко зле се справя. Използвам програмата за чинии, освен нея има Еко и една за тенджери. Добавени са й сол и гланц. Много съм разочарована и не знам какво да я правя и на кого да я връщам. Май на никого не мога...

# 648
  • Русе
С какви препарати миеш, с какво не се справя?

# 649
  • SF
Не се справя с почти "чисти" чинии от салата, тенджера, в която само са варени спагети, вилици, с които е ядена торта. Нищо готвено, нищо загаряно... Или плакна предварително на ръка, защото я видях, че не мие добре, или пускам програма за изплакване и после тази за миене на чинии. Препарати ползвах Finish, а сега Медикс. Имам я от ноември. Но я ползвам от по-скоро, защото дълго отсъствахме от къщи. Днес съм направо потресена. Гнус ме е да ви пусна снимка на "измита" чаша от фреш и "измита" чиния от спагети.

# 650
Провери филтрите и маркучите, да няма някакъв проблем там. Пусни й една профилактика с препарат за почистване на интензивна програма. Ако не помогне, търси гаранционен сервиз, не е нормално това.

# 651
  • SF
Лошото е, че аз не мога да преценя дали има проблем с маркучите. Те са скрити зад нея, тя е вкарана под плота, отстрани шкафа на мивката и не мога да я местя. Със сигурност нищо не тече от тях по пода, но какъв проблем да търся в маркучите, не знам.. Филтрите също  не знам къде са и как да разбера дали нещо не е наред с тях. Видимо няма нищо. 
А също не знам, когато дойдат от гаранционното обслужване вкъщи, каак да докажа, че не измива добре нещата? newsm78

# 652
Трябва да се извади миялната и да се види да не е огънат някой маркуч. Филтърът обикновено е долу и представлява ето това:

Ето още някои съвети за поддръжка на миялна.

# 653
Препарата на Медикс какъв е ? Гел или таблетки? Аз имам гела, но не съм доволна. Преди години ползвах таблетките и не бяха лоши.

# 654
Веднъж така ми бяха останали неизмити съдове и причината беше сложена по-висока чиния, в която опираше средната перка и не се въртеше.
Опитай съветите, които са ти дали за почистване с препарат и за филтъра и, ако няма подобрение, викай сервиз.

# 655
Аз съм изключително доволна от 45 сантиметрова съдомиялна на BOSCH.

# 656
Лошото е, че аз не мога да преценя дали има проблем с маркучите. Те са скрити зад нея, тя е вкарана под плота, отстрани шкафа на мивката и не мога да я местя. Със сигурност нищо не тече от тях по пода, но какъв проблем да търся в маркучите, не знам.. Филтрите също  не знам къде са и как да разбера дали нещо не е наред с тях. Видимо няма нищо.  
А също не знам, когато дойдат от гаранционното обслужване вкъщи, каак да докажа, че не измива добре нещата? newsm78
Аз имах подобен проблем преди време с моята миялна и се оказа, че не работи нагревателят, тоест мие само със студена вода. И този Медикс го изхвърли, голям боклук е, възможно е и заради това да не си доволна от резултата. Но побързай да разбереш какъв е проблемът, защото неизмитите чинии, в които се слага храна не са шега работа.

# 657
Медиксът и на мен не ми допада особено. Ама го ползвам, като съм го купила /"пени се, не пени..."  Grinning/. Върши работа за по-леко замърсени съдове, но няма да повторя.... Имало е коментари, но пак, ако може да кажете за Финиш. Доволни ли сте? Гледам сега е на промоция в Кауфланд, чудя се дали да взема... newsm78

# 658
Медиксът и на мен не ми допада особено. Ама го ползвам, като съм го купила /"пени се, не пени..."  Grinning/. Върши работа за по-леко замърсени съдове, но няма да повторя.... Имало е коментари, но пак, ако може да кажете за Финиш. Доволни ли сте? Гледам сега е на промоция в Кауфланд, чудя се дали да взема... newsm78
Ами доколкото зная това е топ марката на препарати за съдомиялни. Аз обаче използвам по-евтините и също толкова ефикасни марки на Лидл, Кауфланд и ДМ. Понякога взимам и марката Кларо, както и д-р Хайтман, също съм много доволна. Всъщност само от Медикса не съм. Сори, но за разлика от другите им видове препарати, тук са се изложили.

# 659
  • Русе
Аз лично харесвам повече Феъри платинум пред Финиша. Иначе не съм съгласна, че вършат една и същ работа Феъри и Кауфландските примерно. За чаши, чинии, да, но за загорели тави - абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт