Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 75 437
  • 896
  •   1
Отговори
# 810
Скрит текст:
Ами третата кошница/за приборите / се маха, ако се налага. Специално снощи гледах нашата. Така, че може да се сложат все  пак  и доста високи чаши . Но дори и на някой модели да не се маха, то  едно е да миеш чаши на ръка, друго е чинии, купи, тави, тенджери за които се отваря доста повечко място долу, ако не слагаш допълнителното кошче за прибори.
Ако се махне има ли отделна кошничка в комплекта? Все пак не си представям миялна да заредиш и да нямаш някой др прибор за миене.
Нашата има и двата вида - третия рафт и отделно кошницата, която се слага на долния рафт. В момента втората ми е прибрана в един шкаф - за повече от година не ми се е налагало да я ползвам. Peace

# 811
Пробвай да я изключиш от контакта за малко и след това виж. Не би трябвало. Нагласяш часа и затваряш вратата, тя си тръгва после.

Благодаря за съвета! След като рестартнах с изкзлючване от контакта отложения старт проработи! Сега всичко е ок, беше много полезен съвет!

# 812
  • Русе
Пробвай да я изключиш от контакта за малко и след това виж. Не би трябвало. Нагласяш часа и затваряш вратата, тя си тръгва после.

Благодаря за съвета! След като рестартнах с изкзлючване от контакта отложения старт проработи! Сега всичко е ок, беше много полезен съвет!

Супер

# 813
Аз ползвам една съдомиялна вече 15 години. При това марката поне за мен е неизвестна ELIN. Много съм доволна и до сега си работи. Ама нали е стара, та искам да попитам, при новите могат ли да се разглобяват перките, за да се почистват, защото моите не могат а вътре са попаднали разни боклучета, които запушват дюзичките, от които излиза водата.

# 814
  • на Мелмак
Перките не могат да се разглобяват , но се вадят и се почистват - аз си ги чистя с клечки за зъби или домакинска четка .

# 815
  • Добрич
Скрит текст:
Ами третата кошница/за приборите / се маха, ако се налага. Специално снощи гледах нашата. Така, че може да се сложат все  пак  и доста високи чаши . Но дори и на някой модели да не се маха, то  едно е да миеш чаши на ръка, друго е чинии, купи, тави, тенджери за които се отваря доста повечко място долу, ако не слагаш допълнителното кошче за прибори.
Ако се махне има ли отделна кошничка в комплекта? Все пак не си представям миялна да заредиш и да нямаш някой др прибор за миене.
Нашата има и двата вида - третия рафт и отделно кошницата, която се слага на долния рафт. В момента втората ми е прибрана в един шкаф - за повече от година не ми се е налагало да я ползвам. Peace
да, и моят модел е така-има и трето чекмедже и допълнителна кошница за прибори
 Относно перките-могат да се вадят и се почистват

# 816
Перките не могат да се разглобяват , но се вадят и се почистват - аз си ги чистя с клечки за зъби или домакинска четка .
При мен не става баш така. Аз мога да ги сваля, но боклуците с клечка само ще ги върна вътре. Веднъж си играх сума време за да извадя едно парченце стъкло. Та си мислех, че така или иначе сигурно скоро ще трябва да я сменям, че е ветеран. Надявах се при новите този проблем да е решен.

# 817
  • SF
А някъде не продават ли перки като консуматив? Или капачки, кошници (долна, горна)?

# 818
  • Варна
Здравейте!

Каква е разликата между  клас А и клас А+  newsm78.
В разход на энергията  ли?

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 16:37 от Velina_p

# 819
# 820
А някъде не продават ли перки като консуматив? Или капачки, кошници (долна, горна)?
Да, аз съм сменяла кошничката за прибори, поръчах я в сервиза, който обслужва марката и ми я доставиха.

# 821
Аз ли нещо бъркам или...? Като пресметна разхода на еко програмата за киловат час и го умножа по 3 часа ми се струва, че идва по скъпо от интензивната, която ми е час и 15 мин newsm78

# 822
Аз ли нещо бъркам или...? Като пресметна разхода на еко програмата за киловат час и го умножа по 3 часа ми се струва, че идва по скъпо от интензивната, която ми е час и 15 мин newsm78
Ами според мен киловатите, които пише по книжките са за цялата продължителност на съответната програма. Т.е. за 3-те часа гори толкова.

# 823
  • На брега на реката
Момичета, моля за помощ имащите миялна Блумберг GSN 9420 A. Моя братовчедка има такава машина и в книжката не пише как се настройва солта. Пише да се настрои според твърдостта на водата , но не пише как. На капачката няма нищо което да се върти  или някаква стрелка, та ако  въобще се настройва вероятно е комбинация от клавиши.
Ако някой има същата и могат да се правят настройки, нека ми пише  Praynig., може и на лични.
Предварително благодаря   bouquet.

# 824
  • София
Моля дайте информация за BEKO-DSFN-6632-X - Регулира ли се на височина горната кошница?

Аз имам такава от началото на тази година, ползвам я през ден, а понякога и всеки ден. Много съм доволна. Измива много добре, не е шумна, работи перфектно  Heart Eyes Относно това дали се регулира горната кошница, сега погледнах в книжката и пише, че може. Даже пробвахме сега с ММ и преместихме горната кошница по-надолу.

Общи условия

Активация на акаунт