Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 75 425
  • 896
  •   1
Отговори
# 825
Писах в темата за препаратите, но там май не се чете, та питам и тук - Понеже няма био препарат за изплакване и блясък, четох че някой слагали оцет или разтворено лимонтозу вместо него. Опитвали ли сте? Видях  био таблети всичко в едно на Кларо, отзиви за този препарат?

# 826
Аз използвам гланца на Грюн грийн - биоразградим е Peace

# 827
  • На брега на реката

И аз го ползвам все още, но от доста време го търся и не го намирам. Питах  в темата и ми казаха, че май няма повече да се внася, поради слаб интерес. Жалко, харесвах го. Не знам дали има друг, който да е алтернатива на ГГ.

# 828

И аз го ползвам все още, но от доста време го търся и не го намирам. Питах  в темата и ми казаха, че май няма повече да се внася, поради слаб интерес. Жалко, харесвах го. Не знам дали има друг, който да е алтернатива на ГГ.

и аз четох във Фб страницата на ГГ, че няма да се внася поради слаб интерес в България Thinking

момичета не е ли време за нова тема?

# 829
  • На брега на реката
Ами, време е за нова тема. 
Чери, самосезирай се. Laughing

# 830
Имаме съдомиялна миеле и понякога е трудно да се намери ароматизатор или соли за съдомиялната машина . Дали ще е проблем ако ползваме консумативи на други марки? Някой ако има впечатление, да сподели.

# 831
  • с/у ОколоМръсТното
Имаме съдомиялна миеле и понякога е трудно да се намери ароматизатор или соли за съдомиялната машина ...

какво точно визираш?
Ароматизатори има подобни на тези за кола... закачват се на всякакви миялни.
Аз лично не виждам особен смисъл от нито едно от 2те.

# 832
  • SF
Аз такъв ароматизатор не бих ползвала. Не ми харесва чиниите ми да ухаят на парфюм. Нито чашите, от които пия чиста вода.

# 833
  • Русе
Абсолютна безмислица е, така фонти най-често на лимон, че не се трае и после всички прибори и те на такова. Ужасно ми е.

# 834
  • Добрич
Аз го махам при миенето, но го слагам когато събирам съдове за пускане, понеже  пускам съдомиялната на 2-3 дни и така избягвам неприятната миризма.

# 835
Аз пускам кратката програма, която е само за изплакване, ако събирам съдове през деня лятото и се притеснявам да не се вмиришат.

# 836
  • На брега на реката
Момичета, моля за помощ имащите миялна Блумберг GSN 9420 A. Моя братовчедка има такава машина и в книжката не пише как се настройва солта. Пише да се настрои според твърдостта на водата , но не пише как. На капачката няма нищо което да се върти  или някаква стрелка, та ако  въобще се настройва вероятно е комбинация от клавиши.
Ако някой има същата и могат да се правят настройки, нека ми пише  Praynig., може и на лични.
Предварително благодаря   bouquet.

Подбутвам си въпроса. Не ми се вярва никой да няма такава машина. newsm78

# 837
Аз пък да питам от какво може да са капките по приборите, най-вече по металните. Миялната е на 1 месец и в началото излизаха идеални, а сега са на гадни капки. Препарата е все същия  - всичко в едно на Калгонит и филтрите почистих. Имате ли идея какво греша, искам си лъжиците и вилиците без капки.

# 838
Моята последните  два пъти ми прави петна по съдовете, и  мисля да и досипя сол, макар че индикаторът още не е светнал. Има ли някаква философия  или тънкост в тази процедура?

Перките също мисля да почистя с топлийка.

5 месеца я ползвам възможно ли е да е солта виновника   newsm78

# 839
  • На брега на реката
Аз на моята машинка досипвам сол и гланц, когато светне индикатора. Ако нямате промяна в препаратите и настройките, направете профилактика на машинките. Имаше преди време случай при който имаше проблеми и понеже нямаше промяна в настройки и препарати,при проверка се оказа, че е сменен водоизточника, водата вечв не е такава каквато е била и като направиха съответните настройки, всичко си дойде на мястото.
aсer, при теб е нова машинката, не би трябвало да е за почистване. Да не си направила някакви промени , та има проблем  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт