Отговори
# 420
Добър ден, момичета Heart Eyes Hug  bouquet Не мога да повярвам, но ето че се заформиха отбори и тук Simple Smile Rolling Eyes

Госпожата Heart Eyes Hug, не съм предполагала, че ще "воюваме" на различни фронтове Simple Smile Heart Eyes Hug

Шани  bouquet Heart Eyes Hug

Да кажа и аз по повод на това дали Ш била повярвала за Лола. Мисля, че не, но тръгна с леля си, защото тя нали и затова я търси, да се събере със семейството си, в случая лелята Peace Не виждам нищо ненормално да се изнесе от хотела на Яхия Peace Колкото и да се сближи с всички, леля й е нейното семейство и преместването беше логично, мое мнение PeaceОтделно и това, че тя сама не искаше да си припомня и момента, когато слизаше по стълбите в сватбения ден, а С не беше там Peace

Изобщо не мисля, че тя беше тази, която се отказа първа от любовта си PeaceТа нали тя го попита да й каже дали иска да остане PeaceВъпреки, че е решила да замине и да се срещне с майка си и Нина, тя би останала, ако С го иска PeaceПоне това успях да разбера от английския превод, който Надето Hug  bouquet беше постнала. Тя поне води разговор, така смятам PeaceНа С душата му горяла, перефразирам, но нищо конкретно PeaceНе можел да си прости, че кои му беше виновен за изневярата?Не можел нищо да и предложи, нищо ново, той и преди нищо не можеше да й предложи и тя пак беше готова да бъде с него PeaceНе го приемам като довод PeaceОбича я, да, но не се бори са нея, това виждам до момента Peace

Госпожата Heart Eyes Hug, както казваш, че няма аршин да се мери на кой любовта е по-силна, според мен няма как и да се премери дали е по-равно, т.е взаимна PeaceНа теб ти се струва, че Ш се отказва, на мен С PeaceКазваш, че Ш е трябвало да има повече доверие, аз пък мисля, че  е обратно.Това не значи ли според теб, че единият обича по-силно? newsm78За различния начин е ясно, но имам предвид силата, да се откажеш от всички и от всичко заради любимия човек за да сте заедно?Оф, дано си ме разбрала Heart Eyes Hug Embarassed

Brum, добре дошла и от мен Hug  bouquet Heart Eyes Изглежда, че ще сме от един отбор Simple Smile Wink

Благодаря на Ангела и аз за интервюта с Мелек Hug  bouquet Винаги имам едно наум Simple SmileИначе и аз я харесвам, но винаги съм мислела, че е в сянката на Едже Peace

Благодаря ви за коментарите, снимките, колажите, преводите и всичко, което публикувате  bouquet Heart Eyes Peace

# 421
Краличкеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug    love001 newsm20 newsm20 newsm20
Даааа ... вече ми се изяснява защо Сеит каза на Шура да замине ... да видим дали ще го направи  hahaha
Мис  Heart Eyes Hug Heart Eyes аз пък не виждам да са се заформили отбори в тази тема ... просто едните не виждат любовта на Сеит, другите я видяха още от 1 серия, това е. За това, кой колко е загубил заради любовта, вече писах, няма да се повтарям. След като е решила да замине, защо прехвърля топката у него  newsm78 Какво значи - ако ти кажеш да остана, ще остана ... пък след това да му натяква цял живот, че я е отделил отново от семейството и  newsm78 Докато тя знаеше, че той освен нея, няма друго семейство ... Не знам, мен лично Шура ме разочарова, не би трябвало да повярва на тези глупости, които сътвори Петро, особено след думите на Сеит, че няма друга жена, за която да е искал да се ожени ...говориха за баронесата, как можа да повярва, че ей така изведнъж е решил да замине с нея ? Има доста недомислици в сценария, които ни объркват, там е цялата работа ... защо Яхя не каза, че Сеит и е купил пръстен, защо Джелил не му каза, че Шура е тръгнала към хотела  newsm78 дори и да не е бил убеден, че тя ще дойде, трябваше да му каже. Ама нали трябва по някакъв начин да ги разделят все пак,та затова  Laughing И когато Петро и призна, че я обича, не и ли светна лампичката, че тук има нещо гнило ? Кой истински приятел ще говори против приятеля си винаги пред чуждата любима жена ? Просто Шура му нямаше доверие ... тя явно не можеше да повярва, че Сеит я обича чак толкова много ... не беше уверена в себе си. Иначе нямаше да си тръгне , а щеше да остане и да изчака Сеит с пиенето, където го прати Айше  hahaha Него също не мога да го разбера ... чак пък толкова време да чака, а да не поговори с нея ... А бе ... филм! Това обаче не ми пречи да си чакам серията с огромно нетърпение!

# 422
Добър ден, момичета Heart Eyes Hug  bouquet Не мога да повярвам, но ето че се заформиха отбори и тук Simple Smile Rolling Eyes

Госпожата Heart Eyes Hug, не съм предполагала, че ще "воюваме" на различни фронтове Simple Smile Heart Eyes Hug

Е, Миси Heart Eyes , аз не знаех, че водим “война“ . Thinking Laughing Факт е, че сме на различни позиции, така е, но това не ми пречи да чета с удоволствие мнението ти и да го уважавам такова, каквото е . Peace
 Казваш, че е логично Шура да отиде при леля си, тя е нейното семейство, което така търсеше - така е . Но пък, единственото семейство, което Сеит има и му остана, е тя и за мен, нейното място беше в хотела - да го чака, колкото  е необходимо, още повече, че тя самата твърдеше, че вярва в завръщането му. Peace

Нищо не оправдава Сеит за изневярата му - две мнения по този въпрос няма, никога не съм твърдяла обраното и не съм оправдавала тази му постъпка. И да, вярвам, че той никога няма да си прости за нея и част от поведението му, се дължи именно на чувството му за вина.
Не съм съгласна и с това, че той е трябвало да вземе решение, да каже на Шура да остане. Защо ? Защо някой друг трябва да носи отговорност за взетите вече решения ? / защото за мен, Шура е направила своят избор!/ Защо да носи товара на нейния избор ? Ами, ако утре тя се обърне и му каже - Ти си виновен, защото ме спря да започна нов живот, ти си виновен, защото ме накара да се откажа от семейството си, ти си виновен, че ме подлагаш на опасности ? Както вече казах, не мисля, че е редно да му прехвърля отговорността за взетите вече решения. Peace
За мен любовта им, е взаимна. Кой обича по- силно, не се наемам да съдя, защото не мога. Както писах по-рано, всеки обича по единственият начин, по който умее и аз не мога да премеря нито силата на чувствата, нито тази на болката и мъката, която изпитва всеки един от тях. Peace

# 423
 bye

Кралице, благодаря ти   bouquet за продължилото разяснение, вече пъзела взе да ми се понарежда а с превод съвсем.
За мен и двамата се обичат но всеки изразява обичта си по различен начин.
Е, откакто са в Истанбул ги погълнаха проблеми и носеха кървящи рани в сърцата си още от Алуща, и на пръв поглед изглежда, че позабравиха да се обичат но не е така, просто обстоятелствата, и враговете им ги притискат отвсякъде, и самите те, ще станат техни жертви, защото не си вярват достатъчно, и липсва диалог помежду им.

# 424
Госпожата, Наде  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 13:05 от queen_fenka

# 425
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро.
Слънчево да е в душите ни, в унисон с времето навън.   bouquet

Цялата сцена, която С изигра с трошенето на мебелите, беше цирк. Грам не му повярвах, че страда.

не спираше да повтаря "моята, моята" невярващо.. Малко на чувство на собственост го избиваше, но ще приема, че е любов.

Право в десетката!! Той гледа на нея като на негова собственост, тя е длъжна да му вярва въпреки всичко и да го чака без да задава въпроси  ooooh!  Той като мъж има право да прави каквото си иска, да ходи където си иска и накрая да я завари в леглото ... Съжалявам, че съм толкова крайна, но това е което виждам аз! Това е поведението му като цяло, особено откакто са в Истанбул.

За Мелек, явно откакто тя се е оттеглила, романтиката свърши  Rolling Eyes Сега има повече интриги, злодеи и превез на злото над доброто.
Мен именно романтиката и магията в Русия ме завладяха, беше коренно различно от всичко до сега...Чиста и по детски невинна любов, борбата им да са заедно, всичката мъка и страдание, които преживяха Heart Имаше магия, имаше чувства  Heart Eyes
Вече ги няма... Cry

queen_fenka, тя просто видя, че той НЕ се бори за нея. Тя е отчаяна и потърси рамото му, а той просто я отпрати. Дори и със сълзи в очите й каза да си ходи! Може би аз правя връзка с моята реалност, но един мъж трябва да се бори за жената до себе си и това е!! Нито веднъж човекът до мен не ме е оставил да си тръгна, винаги ми е показвал колко държи на мен и ме е подкрепял (малко офф), ако се държеше като Сеит, нямаше да сега да имаме 2 деца  Mr. Green Heart Eyes Съжалявам за отклонението, но е факт. Проблемът на Ш е, че е дете. Проблемът на С не съм разбрала още какъв е (липсата на любов може би  newsm78 ).

Благодаря на Кралицата за превода  Hug Heart Eyes

Miss60   bouquet Hug

# 426
Откакто Мелек се оттегли роматиката свърши но само в този сериал, не и в другия им проект ПО.
Kurt Seyit ve Şura 13.Bölüm Set Fotoğrafları- Ay Yapım/Star

# 427
Kurt Seyit ve Şura 13.Bölüm Set Fotoğrafları- Ay Yapım/Star

# 428
Госпожата,  Heart Eyes когано Сеит срещна Лола с онзи мъж ( не му помня името ), тя му каза нещо за някакво писмо, в което е цялата истина. След това срещата на Сеит с Петро в кръчмата - докато Петро му обясняваше, че Били иска да го убие, Сеит си спомни разговора с Лола. Каква застраховка точно се крие, не знам. Ако разберете, моля ви кажете ми, защото се вижда, че турски не знам.  Joy Не знам и колко ви помага това, което съм разбрала, защото аз си го разбирам за себе си, но дали го поднасям подходящо  newsm78 Ще чакам превод на думите на Джелил за любовта.  newsm51

А Гюзидето във филма по бтв, след Север-юг, колко е различна.... Там смята, че няма такова нещо като любов, всичко е игра.  Joy

# 429
Добро утро.
Слънчево да е в душите ни, в унисон с времето навън.   bouquet

Цялата сцена, която С изигра с трошенето на мебелите, беше цирк. Грам не му повярвах, че страда.

не спираше да повтаря "моята, моята" невярващо.. Малко на чувство на собственост го избиваше, но ще приема, че е любов.

Право в десетката!! Той гледа на нея като на негова собственост, тя е длъжна да му вярва въпреки всичко и да го чака без да задава въпроси  ooooh!  Той като мъж има право да прави каквото си иска, да ходи където си иска и накрая да я завари в леглото ... Съжалявам, че съм толкова крайна, но това е което виждам аз! Това е поведението му като цяло, особено откакто са в Истанбул.

За Мелек, явно откакто тя се е оттеглила, романтиката свърши  Rolling Eyes Сега има повече интриги, злодеи и превез на злото над доброто.
Мен именно романтиката и магията в Русия ме завладяха, беше коренно различно от всичко до сега...Чиста и по детски невинна любов, борбата им да са заедно, всичката мъка и страдание, които преживяха Heart Имаше магия, имаше чувства  Heart Eyes
Вече ги няма... Cry

queen_fenka, тя просто видя, че той НЕ се бори за нея. Тя е отчаяна и потърси рамото му, а той просто я отпрати. Дори и със сълзи в очите й каза да си ходи! Може би аз правя връзка с моята реалност, но един мъж трябва да се бори за жената до себе си и това е!! Нито веднъж човекът до мен не ме е оставил да си тръгна, винаги ми е показвал колко държи на мен и ме е подкрепял (малко офф), ако се държеше като Сеит, нямаше да сега да имаме 2 деца  Mr. Green Heart Eyes Съжалявам за отклонението, но е факт. Проблемът на Ш е, че е дете. Проблемът на С не съм разбрала още какъв е (липсата на любов може би  newsm78 ).

Благодаря на Кралицата за превода  Hug Heart Eyes

Miss60   bouquet Hug

newsm10 newsm51

Госпожата, Heart Eyes Hug и аз много уважавам мнението ти Simple Smile Ще продължавам да те чета с удоволствие и да се опитвам да разбера и другата гледна точка Heart Eyes Hug Peace Благодаря за отговора newsm51

Фенче Heart Eyes Hug, направо ми омръзна с теб да сме в различни отбори, джанъм Grinning Знаеш, че се отитвам да  разбера различната ти гледна точка, дори и да не я споделям Peace Heart Eyes Колкото до отборите, сигурно защото не сме се скарали още, затова не могат да се видят хубаво hahaha hahaha hahaha

Кралицата Hug Heart Eyes, благодаря и аз за разясненията  Hug newsm51

# 430
  • Sofia, Bulgaria
Дали пак ще видим красива приказка? (или ще трябва да потретим първите епизоди..)

Гюзиде, много различна и много красива

# 431
Наде  Heart Eyes благодаря за фотките!  bouquet
Мис  Heart Eyes Hug ми какво да се прави, джанъм, гледаме различно   love001 затова ще да е  Laughing аз действително не виждам отбори в тази тема, всеки споделя това, което усеща, не виждам и причина, поради която да се скараме  hahaha постовете, които откровено целят именно това, ги игнорирам и всичко е ОК. Твоите със сигурност не са сред тях . Hug
Бръм  Hug така е, не знам по каква причина Сеит не се бори за Шура ... надявам се да се изясни след превода. Но определено не е поради липса на любов, поне според мен, разбира се. Peace
Благодаря и на теб за красивите снимки! За съжаление не очаквам приказката да се повтори ...
Артистката, която играе Гюзиде е много красива!  bouquet

# 432
Фенче,  Heart Eyes не мога да спра да ти гледам гащите!  Whistling Whistling Whistling Това ми напомни за случката вчера в тролея  Joy Joy Joy Една жена си чете вестник, а аз съм зад нея от лявата й страна и какво да видя - при всяко прелистване на програмата Къванчка на първа страница. Нали се сещате как щях да падна от седалката докато не прочета какво пише, а тя прелистваше ли прелистваше, на мен ми наближаваше спирката  Joy Joy Joy Joy нооооо зоркият ми поглед прочете, че от 09.06.2014 г. започва Перла по Нова тв, но от 14.00 часа, което беше върха на сладоледа, щото аз съм на челна стойка, за да разбера, че няма да ми се отвори парашута....  Joy Joy Joy Joy

# 433
Кралице  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy уби ме!
Гащурките ми ги скрои Зизунка  Heart Eyes да е жива и здрава! Баш с любимите ми моменти от всички дизита на наш Киво ...Голема е !

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 15:15 от queen_fenka

# 434
  • БГ
Момичета , айде честито - 12 серия с руски субтитри!Точно както обещаха рускините - страхотни навитаци са

http://vk.com/turk_dizileri?z=video-59313557_169238392%2Fa3439af095ac9be6e8

Малко бавно тръгва - имайте търпение!

Източник:http://vk.com/kurtseyt_official

Общи условия

Активация на акаунт