Отговори
# 450
[
Съжалявам,момичета! Sick Rolling Eyes
Дано се появи Дъга - може да поправи нещата,аз не съм много специалист!

Благодаря ти от сърце, за вниманието! Нищо, здраве!  Heart Eyes Hug

# 451
Диме, няма защо да съжаляваш, ти направи всичко възможно за да ни доставиш удоволствие, за което ти благодаря. И Дъгичка когато пуска линк на подругите при мен е все същата работа, регистрация и видео йок. ooooh!

# 452
Диме,Наде,Фенче  Hug Hug Hug
Фен пробвайте,така
Скрит текст:
за тел. номер,нека си остане кода 359 и после интервал и твоят мобилен номер без 0 пак с интервал между 6 цифри

# 453
Диме Heart Eyes Hug
Скрит текст:
в viki къде е филма сега,незнам къде да търся newsm78

# 454
Момичета, здравейте,
Това е линк за 12 серия с руски превод.Приятно гледане.

http://maxserials.tv/news/kurt_seit_i_shura_kurt_seyt_ve_shura_t … j/2014-06-06-3728

Лесно може да си намерите преводите на всички сериали на руски като зададете в Гугъл "турецкире сериали" с еръй накрая. Излизат много сайтове и там има всичко. Не ви трябва никаква регистрация, за да гледате. Аз така гледам без проблем. В последните седмици най-бързо излизат преводите в maxserials.tv, но има и други сайтове. Вие сигурно тези неща си ги знаете, но се опитвам да помогна.
Темата я следя и ми е интересно всичко, което пишете. Може понататък и аз да споделя нещичко.

# 455
Като зададете на сериите във връзката, която ви постнах, за 12 пише, че не е с добро качество, пробвах, качеството е прилично.

Ванче, според мен във Вики вече не се превежда на руски, те затова и ги направиха доста сайтове подобни на Вики на руски миналата пролет и си превеждат там сериалите, не само турските. Разбира се, може и да греша, но в тези сайтове се превежда всичко на руски - излъчвано и неизлъчвано.

# 456
Фен пробвайте,така
Скрит текст:
за тел. номер,нека си остане кода 359 и после интервал и твоят мобилен номер без 0 пак с интервал между 6 цифри
Ванче, Hug при теб става ли?
Алба, много ти благодаря.  bouquet
Довечера, ще се насладя на серията с превод.

# 457

Ванче, според мен във Вики вече не се превежда на руски, те затова и ги направиха доста сайтове подобни на Вики на руски миналата пролет и си превеждат там сериалите, не само турските. Разбира се, може и да греша, но в тези сайтове се превежда всичко на руски - излъчвано и неизлъчвано.

Във Вики вече няма Курт Сеит, Карадайъ и Кузей , ако има все още някой, който не е разбрал.
Освен това, там Курт Сеит никога не е бил превеждан на руски. Беше превеждан на английски и сръбски.  Руснаците работят сериала на други места, не във Вики.

# 458
Фен пробвайте,така
Скрит текст:
Ванче, Hug при теб става ли?
Алба, много ти благодаря.  bouquet
Довечера, ще се насладя на серията с превод.
Да ,регистрирах се.Ама сега пък не мога да намеря филма къде е newsm78 Joy Joy Joy
Ами аз се регистрирах в vk.com и мисля,че е руски сайт.Все едно ми е, да си гледам филма,а влизам и в odnoklassniki.ru/kurtseytsuraofficial.Вие както решите мацки,аз нямам търпение докато излязат бг субки и затова на руски,не ми пречи

# 459
Ванче, то не е една беля Joy ми направо гледай от линка, който пусна Алба.

# 460
Ванче,  Hug ами щом имаш регистрация - кликни на линка,който съм дала и гледай,мила! Peace

# 461
# 462
Фенче, мерси за китките. Дано съм помогнала. Ето малко за теб, Ванчето, Надето, Димето и за останалите момичета, че преди малко не поздравих като хората: newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 newsm03

# 463
Алба Hug чудесен подарък направи на момичетата - благодаря ти и за китките също! Peace

# 464
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за линка  Heart Eyes   bouquet
Не съм много ок с руския, но ми е по-разбираем от турски  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт