Отговори
# 525
Терзийска, благодаря!

Натъжих се, изписаха "сезон финали", а и Петро с пистолет...

Доживем до вторника!

# 526
Терзи  newsm51   love001 newsm51
Ако пак не ни подвеждат нещо, явно Петро ще стреля, а вместо Сеит ще рани Шура  newsm78 Нямам търпение да дойде вторник! ...
Вале  Heart Eyes и на мен ми стана кофти, че явно 13 серия ще е последната, ще ми липсва определено филма, но по-добре е с по-малко серии. Peace

# 527
Здравейте!

Епизод 13 Фрагман № 1 с бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:e3f99454eb

# 528
Дъгичке  Heart Eyes Hug благодаря!  bouquet
Знаех си, че не е Били ... не му стиска да се изправи срещу Сеит този мръсен убиец! Но Петро ... о, той даааа ... да видим! Все повече ми се иска да идва вторник! #Crazy

# 529
Терзийска, благодаря за фрагмана!  newsm51 Дъга, благодаря за превода!  newsm51

Аз нещо се обърках от него. Шани,  Hug / мерси за почерпката/ питаш защо смятаме, че Петро е стрелецът. Аз реших, че е той, защото Били предизвика Петро да убие Сеит в 12 еп. А сега той му казва да остави Сеит, което ме води на мисълта, че може с извратения си ум да го  накара да стреля по Шура, както и Госпожата  Heart Eyes предположи, че Петро може и по нея да се цели.А кого ще намразва Сеит до края на живота си ако научел иситната, пак не се разбира. По метода на отхвърлянето Петро и Лола не могат да са, защото вече е ясно какво е отношението на Сеит към двамата. Остава да е само Айше, но пък кой мъжки глас, ако е тя и го казва. newsm78 Не мога да определя. Ако някой разпознава гласовете , да казва! Praynig

# 530
Един нов клип от днес, събрал много хубави моменти със Сеит и Шура.
Руската песен има хубав романтичен текст, но на мен ми звучи като български поп фолк
от зората на този жанр, не знам защо. С удоволствие го изгледах.

http://youtu.be/lHvYNfml3Jc

Момичета, не се чудете. Докато подготвя видеото, руските дружки са поправили тяхното и вече тази фраза, за която споменава Лагуни от "Остави Сеит" се превърна в "Избави се от Сеит". Съжалявам, но нямам време да го правя наново. Така че имайте го предвид.

# 531
Извинете, не помня кой поддържаше тезата, че семейството на Сеит е избито заради Шура, но вече няколко пъти се споменава.
Може ли да ми обясните защо мислите така, много ми е чудно. Защото аз мисля, че семейството беше нападнато от болшевиките, заради Сеит, и защото Петро допълнително ги насъска. Не виждам каква е вината на Шура. 

Лагуни, Шани, не споделям вашето мнение, но поздрав!

Не съм срещала мнение в темата до момента, което да поддържа тезата, че семейството на Сеит е изибито заради Шура.

Приемам поздрава, но искам да знам като какво да го приемам- като извинение за това , че ме нарече " ужасно заблудена", / това си е чиста обида/защото веднага се разпознах, но сега с това обръщение си конкретизирала. Та кажи как да гледам на поздравите - като проява на благоволение на по- визш към по- низш, или  като снизходително отношение към една "заблудена"?  Какво общо има  доброто възпитание във формата на поздрав, със сходните или несходни гледни точки на списващите темата? Искам да ми е ясно, за да знам какво да е съответно моето отношение занапред.

Дъга,  Hug няма нищо, не притеснявай! Много благодаря за усилията и труда!  bouquet

# 532
Даааа, каквото предвещават озета и фрагмана това и, ще видим в серията, и излезна вярно инфото, че 13, ще е финален за сезона епизод.
Определено Петро, ще стреля и то според мен срещу Сеит но уцелената, ще е Шура и това, ще отложи заминаването й но разбира се с изстрела, ще свърши серията за да се чудим и маем кой точно, ще е простреляния.
Терзи,  bouquet  Дъгичке.  bouquet

# 533
Не издържах и поправих фрагмана и го качих наново.
Надявам се да няма повече поправки.  Joy Joy Joy

http://youtu.be/_Yxr9XjOZZQ

# 534
Дъгичке  Heart Eyes благодаря за разяснението! И за клипчето! Наистина звучи като попфолк  hahaha, но текста е много хубав! Ох, как ми липсват сериите в Русия ....
Наде  Heart Eyes и аз се страхувам, че така ще стане ... нищо ново hahaha
Дъгичке  Heart Eyes страхотна си, благодаря за труда! Hug Аз мисля, че гласът, който казва - Сеит ще те намрази за цял живот е на Петро, ама на кого го казва  newsm78

# 535
Дъгичке  Heart Eyes благодаря за разяснението! И за клипчето! Наистина звучи като попфолк  hahaha, но текста е много хубав! Ох, как ми липсват сериите в Русия ....
Наде  Heart Eyes и аз се страхувам, че така ще стане ... нищо ново hahaha
Дъгичке  Heart Eyes страхотна си, благодаря за труда! Hug Аз мисля, че гласът, който казва - Сеит ще те намрази за цял живот е на Петро, ама на кого го казва  newsm78
На мен пък ми прилича на гласа на Джелил. newsm78 Дали пък не е разбрал и останалата част от истината, newsm78 и какво ли си е наумил Сеит та изчаква само Шура да замине? newsm78

# 536
Да, май си права Фенче,  Heart Eyes май гласът е на Петро. Ами на Айшето сигурно говори, защото Лола вече и на челна стойка да застане, не може да впечатли Сеит. Освен ако не сътвори някоя друга злина в движение докато се приготвя за път към Англия. И ако е така, то тогава Шура ще е обект на лошотията и, друг кой да бъде.

# 537
# 538

Да ви кажа, аз Едже този път ще я пощадя Simple SmileДобре, че реши С да потърси Ш за разговор Simple Smile То не, че имаше разговор, де Simple Smile

Миси,  Heart Eyes защо според теб, / ще се радвам , ако и другите момичета вземат отношение към въппроса /Сеит потърси Шура? Каква му беше целта? Да се изяснят , да и поиска прошка и отново да се съберат, или за да се разделят?

# 539
Гледам серията, и аз се опитвам да си отговоря на тези въпроси. Както разбирам от разговора на Сеит с Джелил, Шура нито за минута не се е усъмнила в него и го е чакала. (значи, не е повярвала за баронесата) Това, което спира Сеит да отиде при Шура, е съзнанието за собствената вина, за измяната, защото я предаде.

Не разбирам откъде Петро знае за Вера, каза го когато се сбиха.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт