Отговори
# 540
Лагуни  Heart Eyes аз мисля, че я потърси, за да се изяснят и да и поиска прошка, нали видя как си я представяше през цялото време в перачницата, според мен, той я купи, за да и осигури дома, за който си мечтаеха, бързо заключи и отиде в аптеката. Но ... когато Шура започна монолога си, дали ще може да забрави, дали ще успее да забрави, че не може да остави отново Тина, че се е затъжила за майка си, Нина, каза, че сега той ще и липсва по същия начин и т.н той разбра, че тя вече е решила. И понеже / въпреки твърденията на леля и / любовта му е по-силна от гордостта му и каза да замине. Защото той няма да понесе тя да е нещастна ... Как му трепереше устната, колко много му струваше, но намери сили в себе си и и каза Върви ... Аз така усещам филма, за вас не знам  Peace

# 541
Може ли да ми разясните роднинските връзки в хотела?
Двамата възрастни мъже, какви са по между си? Бинназ е жена на по-възрастния, а е сестра на Яхя ли newsm78 Айше, каква им е?

# 542
Дъга благодаря за превода Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фенче съгласна съм с теб,в Русия беше всичко толкова красиво.Не само любовта на Сеит и Шура,ами декорите,музиката,самият Петербург,а сега....някак си всичко ми е малко постно...като че ли цялото действие се развива в този хотел между двата етажа,даже две стаи...любовта и тя замря някъде....музиката и тя нещо не ми е така хубава...
С една дума разочарована съм,но  Naughty ще гледам докрай.Дори и никой да не го гледа филма,аз ще устоя до край, Киво е положил труд,и мисля,че е невероятен Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТака постъпват истинските фенове Grinning

# 543

Скрит текст:
Да ви кажа, аз Едже този път ще я пощадя Simple SmileДобре, че реши С да потърси Ш за разговор Simple Smile То не, че имаше разговор, де Simple Smile

Миси,  Heart Eyes защо според теб, / ще се радвам , ако и другите момичета вземат отношение към въппроса /Сеит потърси Шура? Каква му беше целта? Да се изяснят , да и поиска прошка и отново да се съберат, или за да се разделят?
Много интересни въпроси си задала Лагуни.
Още не съм изгледала серията с превод но на първо усещане гледайки като, че ли за мен отговора съдържа по-мъничко и от трите въпроса. Друг е въпроса, кой от трите взе превест над останалите.
dora i diego, честно казано не съм наясно с роднинските връзки на живущите в хотела с изключение на съпружеските мужду Яхя и Гюзиде......кой кум, Joy кой сват, Joy кой на булката брат, Joy последния да затвори вратата. ooooh!

# 544
Може ли да ми разясните роднинските връзки в хотела?
Двамата възрастни мъже, какви са по между си? Бинназ е жена на по-възрастния, а е сестра на Яхя ли newsm78 Айше, каква им е?

Бинназ е сестра на Яхия. Айше е дъщеря на Али. Сабри е дете, което са приютили. Мисля, че Яхия и Али не са роднини, може би само приятели и съдружници.

Петро каза на Шура за изневярата на Сеит. Аз си мислех, че никой не знае, а то...

# 545

Миси,  Heart Eyes защо според теб, / ще се радвам , ако и другите момичета вземат отношение към въппроса /Сеит потърси Шура? Каква му беше целта? Да се изяснят , да и поиска прошка и отново да се съберат, или за да се разделят?
Лагуни, Hug  заради всичко това, според мен. А и Сеит разбра, че нощните пеперуди не могат да му решат проблемите, т.е. клин клин не избива! Проблемите сам трябва да си ги реши, дори много закъсня...според мен отиде с големи очаквания, но решението на Шура го попари и дълбоко го засегна. Разбра, че вече не е неговата малка Шура, а съзряла от несгодите млада, борбена и решителна жена...

# 546

Да ви кажа, аз Едже този път ще я пощадя Simple SmileДобре, че реши С да потърси Ш за разговор Simple Smile То не, че имаше разговор, де Simple Smile

Миси,  Heart Eyes защо според теб, / ще се радвам , ако и другите момичета вземат отношение към въппроса /Сеит потърси Шура? Каква му беше целта? Да се изяснят , да и поиска прошка и отново да се съберат, или за да се разделят?

Лагуни Heart Eyes Hug, аз мисля, че С я потърси да поиска прошка и да се съберат първоначално, но когато видя колко болка й е причинил се отказа според мен Peace Няколко пъти лицето му изрази учудване PeaceТя искаше той да й каже, че всичко ще бъде както преди, но той не можа. Чувството му за вина проговори в този момент да замине PeaceОбича я, но е такъв и за да не я наранява повече я пуска да си върви Peace

Относно фрагмана, Дъга, благодаря ти Hug  bouquet, и аз мисля, че гласът е на Джелил, който казва, че С ще те намрази завинаги. Може да е разбрал за постановката на Айше newsm78. Иначе за клипа с руската песен и на мен ми прилича на чалга hahaha

Наде,  Hug Heart Eyes да поясня, четох в руския форум кой какъв е  hahaha Яхия и Али са приятели, Али помага на Яхия за хотела, на който е собственик/Яхия/. Биназ не  е жена на Али, сестра е на Яхия. Съпругът й май беше починал на път за Истанбул/тя дойде с Гюзиде от Алуща/. Айше е дъщеря на Али, съпругът й е умрял във войната, само след два месеца брак.Тя затова, горката толкова упорито си търси мъж JoyСъс Сабри и Галип нямат роднинска връзка, но вече съм забравила и аз от къде са се взели Joy

Фенче, Heart Eyes Hug аз не мисля, че Ш беше решила да замине PeaceТя чакаше той да я спре и му го каза Peace

# 547
Дъга Hug, и тук благодаря за превода на фрагмана...  bouquet
Последно в него си говорят Петро и Били. Били- Уили направо подстрекава Петро да си разчисти сметките със Сеит, но това не значи, че именно той ще стреля. Реално, обаче, основателни причини за това има именно Петро. Плитко скроено ми се вижда на мен! ooooh! Като нищо Петро може да застреля англичанина. Пък и нали трябва да ни оставят в размисъл през дългото лято

# 548

Скрит текст:

Скрит текст:
Миси,  Heart Eyes защо според теб, / ще се радвам , ако и другите момичета вземат отношение към въппроса /Сеит потърси Шура? Каква му беше целта? Да се изяснят , да и поиска прошка и отново да се съберат, или за да се разделят?

Скрит текст:
Лагуни Heart Eyes Hug, аз мисля, че С я потърси да поиска прошка и да се съберат първоначално, но когато видя колко болка й е причинил се отказа според мен Peace Няколко пъти лицето му изрази учудване PeaceТя искаше той да й каже, че всичко ще бъде както преди, но той не можа. Чувството му за вина проговори в този момент да замине PeaceОбича я, но е такъв и за да не я наранява повече я пуска да си върви Peace

Относно фрагмана, Дъга, благодаря ти Hug  bouquet, и аз мисля, че гласът е на Джелил, който казва, че С ще те намрази завинаги. Може да е разбрал за постановката на Айше newsm78. Иначе за клипа с руската песен и на мен ми прилича на чалга hahaha

Наде,  Hug Heart Eyes да поясня, четох в руския форум кой какъв е  hahaha Яхия и Али са приятели, Али помага на Яхия за хотела, на който е собственик/Яхия/. Биназ не  е жена на Али, сестра е на Яхия. Съпругът й май беше починал на път за Истанбул/тя дойде с Гюзиде от Алуща/. Айше е дъщеря на Али, съпругът й е умрял във войната, само след два месеца брак.Тя затова, горката толкова упорито си търси мъж JoyСъс Сабри и Галип нямат роднинска връзка, но вече съм забравила и аз от къде са се взели Joy

Фенче, Heart Eyes Hug аз не мисля, че Ш беше решила да замине PeaceТя чакаше той да я спре и му го каза Peace
Мисс, Hug вече ми просветна. Grinning
"Горкичката" Айше, веселата вдовица.

Така и не видях тази сцена помежду им а имаше снимки. Thinking

Не е красавица, даже въобще но има нещо в излъчването й, което ме кара да и симпатизирам а като Шура е просто прелестна.

This week an appointment with the end of the first season of the series happy and Schori, which will be presented on Tuesday at 9: 30 on Channel Star and the new season in September. (Translated by Bing)

Zerrin Tekindor very soon...{a new role..named Meral}

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 22:41 от Neidjal

# 549
Валентина, Мисс, благодаря за разясненията.   bouquet

# 550
Миси  Heart Eyes Hug а според мен , беше решила. Каза и на Тина, че днес ще съобщи на собственика на аптеката, че напуска работа. Тина много се зарадва, попита я Наистина ли, благодари и и я прегърна . След това я потърси Сеит ...

# 551
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Относно фрагмана, Дъга, благодаря ти Hug  bouquet, и аз мисля, че гласът е на Джелил, който казва, че С ще те намрази завинаги. Може да е разбрал за постановката на Айше newsm78. Иначе за клипа с руската песен и на мен ми прилича на чалга hahaha

Наде,  Hug Heart Eyes да поясня, четох в руския форум кой какъв е  hahaha Яхия и Али са приятели, Али помага на Яхия за хотела, на който е собственик/Яхия/. Биназ не  е жена на Али, сестра е на Яхия. Съпругът й май беше починал на път за Истанбул/тя дойде с Гюзиде от Алуща/. Айше е дъщеря на Али, съпругът й е умрял във войната, само след два месеца брак.Тя затова, горката толкова упорито си търси мъж JoyСъс Сабри и Галип нямат роднинска връзка, но вече съм забравила и аз от къде са се взели Joy

Мисс, Hug вече ми просветна. Grinning
"Горкичката" Айше, веселата вдовица.

Така и не видях тази сцена помежду им а имаше снимки. Thinking

Не е красавица, даже въобще но има нещо в излъчването й, което ме кара да и симпатизирам а като Шура е просто прелестна.

This week an appointment with the end of the first season of the series happy and Schori, which will be presented on Tuesday at 9: 30 on Channel Star and the new season in September. (Translated by Bing)

Zerrin Tekindor very soon...{a new role..named Meral}

Скрит текст:

Това е кадър от новия игрален филм "Pek Yakında" ("Очаквайте скоро") на Джем Йълмаз, в който Зеррин Текиндор играе бившата актриса-алкохоличка Мерал. За ролята си казва, че е малка, но е интересна и много си я харесва. Снимките са започнали през февруари в Черноморския регион на Турция, а премиерата ще бъде през октомври.

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/06/01/HaberDetay/1890720/-haya … esinde-yasiyorum-

http://www.haber7.com/sinema/haber/1166598-iste-cem-yilmazin-yeni-filmi

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 00:12 от ангела 33

# 552
Ангела   bouquet
Харесвам Зерин Текиндор, но ми идва вече много (за трети пък в КСШ) да я гледам в проектите на Къванч.
Хич не се и съмнявам, че ще направи запомняща се роля, направи голяма "тренировка" за това в Кузей- Гюней- смях, походка, маниери...

# 553
Фенче, и аз мисля, че Шура беше решила да замине. Съзнаваше, че нямат бъдеще в Истанбул и че не може да остави Тина.

Сеит се измъчваше от чувството за вина, но когато купи перачницата, си помисли, че има какво да предложи на Шура, известна сигурност, сбъдване на техните мечти за дом и семейство. Окрилен от радост и надежда, намери смелост да я потърси.

Думите на Шура са много важни. Призна, че ще го обича докато е жива, че тъгува и копнее за него.
Но дали ще успее да заличи следите от другата жена? Ще се освободи ли от гнева вътре в себе си?
Ако не успее, гневът ще победи, а това Шура не иска да допусне, тя каза:
Не мога да ти навредя.

После, когато Сеит каза, че решението не може да бъде само негово, тя не пожела да поеме и този товар.

Според мен, и двамата, от любов към другия, се пожертваха. Тя не иска да разруши отношенията им от натрупаната болка помежду им, от тежестта на решенията, които взимат. Той не иска да я лишава от възможността за нов живот.

Дъгичка, благодаря за преведения фраман.  Hug
Мисля, че Сеит ще планира да убие Петро.

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 00:43 от ValentinaP

# 554
Ей, за малко да ме няма и куп новини ! Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за фрагмана, мила !:bouquet:

Дъга,  Heart Eyes Hug Heart Eyes от сърце благодаря за българските буквички на трея !   bouquet
Не мога да го пусна достатъчно силно в момента, че да преценя чии са думите, но утре ще го преслушам наново .  Peace Все по- вероятна ми се струва мисълта, че Петро ще стреля по Шура. Веднъж вече опита да убие Сеит и видяхме, че дори и в гръб, не му стиска да го направи . Не че сега ще застане лице в лице, но убивайки Шура, той хем ще убие Сеит, хем няма да позволи на двамата да бъдат заедно - нещо, което го устройва идеално.

Лагуни,  Heart Eyes във въпросът ти, се съдържат и отговорите - заради всичко, което си изредила като възможности, според мен.  Peace
Но, както и Фенче Heart Eyes е отбелязала, узнавайки за нейните планове, като видя вълнението и умилението, с което очаква и говори за бъдещата си среща с майка си и Ниночка, разбирайки, при това по безусловен начин, че тя е взела своето решение, той се отказа да настоява за каквото и да е  .  Peace След като изгледах епизода с превода от подругите, съм съвсем убедена в усещането си !  Peace

Нямам нищо против да пусна анкета в следващата тема, въпреки че не знам дали вече има смисъл- очаква ни финален епизод. Ще се радвам, ако всички се включите с предложения, относно въпросите.
Лека нощ и татлъ сънища ви пожелавам !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт