Отговори
# 555
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви усмихнат ден, изпълнен с много слънчеви емоции !   bouquet

Скрит текст:

Изслушах няколко пъти фрагмана и се колебая за гласът . Може и на Петро да е, но много ми прилича и на този на Джелил. Не мога да определя с точност, дано ни пуснат още един трей, че да имаме повече яснота по въпроса. Peace

Наде, Ангела,  Hug Hug Hugблагодаря ви за инфото за новия филм на Зерин Текиндор. Много я харесвам и съм сигурна, че ще изгради още един запомнящ се образ !  Peace

# 556
Добро утро

Госпожата, слушах фрагмана няколко пъти, според мен гласовете са: Сеит, Били, Лола, Джелил, и за последния се съмнявам чий е. Може би на Али или Яхия? Мисля си, че Сеит е решил да убие Петро, и някой го пита, ще има ли сили да го направи.
Ако Петро е ранил Шура и ако Сеит е прочел писмото на баронесата и е разбрал за Осман...следва само едно.

от сета какво става в аптеката

кой ли ще бъде в ареста?

# 557
Вале,  Hug Сеит определено прави планове във връзка с отстраняването на Петро и може би на Уили. Затова и иска Шура да не е около него, за да може да действа свободно и по неговият си начин.Крайно време е да ги подпука по домова книга . Продължава да ме притеснява подсказката, че последната дума ще е на Петро и се питам, дали не става въпрос не за силата на словото, а тази на оловото.  Thinking

# 558
Хубав ден пожелавам на всички, на днешния празник   bouquet

Професионалисти са питали децата какво е любов и какво е тъга. И техните отговори обясняват и поведението на нашите любимци.

” Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.”
/ Карен – 7 години (каква представа!) (сините звездички на Киво)

” Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят.” / Джесика – 8 години

Тъгата е, когато един човек отива при друг и много пие. (7 г.)  Joy Joy (Сега вече знаем защо К. се налива )

# 559
 marmalon,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти, че напомни за днешният празник - Петдесетница е - рожденият ден на Християнската църква !  Hug

Любими са ми тези определения - само децата могат да бъдат така искрени и неподправени. Heart Eyes

“Любов е, когато на Коледа, за малко спреш с разопаковането на подаръците и се заслушаш ! “
“Любов е, когато мама отпива от кафето на татко, за да пробва дали не е много горещо ! “
.....

# 560
Рускините пуснаха разговора на отделен клип, да го слушаме и коментираме, белким разберем кой кого обича и защо се разделят.

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video28209997_169147793%2Fd482fad1b54f59ad3c

marmalon страхотни асоциации, благодаря! Особено за "сините звездички"

Хареса ми, че Шура призна любовта си, "ще копнея за аромата ти до смъртта си", също и Сеит -"обичам те и все повече ще те обичам".
Ясно е, че раздялата не се дължи на липса на чувства.

# 561
 bye

backstage

Прочетох, че между Къванч и Енгин се усещало напрежение на сета, и фенове са задавали въпроси на Хилал(в скрития текст са) но тя е отрекла да има подобно нещо.

Скрит текст:
{parts of instagram dialogue }

✰ • loloelbadrawy
Hilal abla, these news came out that a fight of Kıvanç with Engin Şenkan are true???!!!

✰ • hilalsaral
@loloelbadrawy- of course not ...

✰ • loloelbadrawy
Thank you very much for your answer .. I swear I'm tired of the news, I got downhearted! I wonder how Kivanç feels.. God help him

✰ • hilalsaral
@loloelbadrawy- we do not take such things seriously. Do not you

✰ • loloelbadrawy
You really make me very happy Be happy always like this we also love you a lot, just know and never forget

✰ •* ˚ ✰ ˚ *• ✰

# 562
Виж, не се забравя ей така
 любов, която много ти е дала.
Която ти е вземала съня,
която за ръка те е държала.
Която те е вдигала и над
 омръзналите вече битовизми.
Която е засищала и глад,
която ти е давала и риза.
Не се преглъща като залък тя -
застава ти на гърлото и дращи.
Отива си с нечувана цена,
която много трудно се заплаща
.

Не я очаквай в някой друг живот.
Един път се гори във този огън.
Не се забравя истинска любов.
И двеста пъти да й кажеш сбогом!

(Мартин Спасов)

# 563
Виж, не се забравя ей така
 любов, която много ти е дала.
Която ти е вземала съня,
която за ръка те е държала.
Която те е вдигала и над
 омръзналите вече битовизми.
Която е засищала и глад,
която ти е давала и риза.
Не се преглъща като залък тя -
застава ти на гърлото и дращи.
която много трудно се заплаща
.

Не я очаквай в някой друг живот.

(Мартин Спасов)

Какво по- точно определение за любовта между двамата ни любимци !  Heart Eyes
Благодаря ти , marmalon ! newsm51  love001 newsm51

Наде,  Hugблагодаря за снимките бекстейдж на наш левент !   bouquet На кого ли пише така съсредоточено ? Wink И аз четох нещо за дрязги между двамата актьори на сета, но не можах изобщо да разбера за какво иде реч.

Вале,  Hugблагодаря за линка !   bouquet Ще гледам като се прибера, че сега бързам за среща с мили дружки !  Heart Eyes

# 564
marmalon, отново право в десятката! Много хубаво стихотворение!
Ако го приложим към нашите герои, трябва да добавим и смъртта, и опасностите, предателството - всички изпитания, които ги свързаха навеки.

която много трудно се заплаща.

# 565
Госпожата, намерих инфо на гръцки.

Заради ниския рейтинг Киво бил нервен и избухнал на сета, и се развикал на Енгин, който от своя страна реагирал като му казал, че е 70 годишен мъж, и не може да си позволява да говори с него по този начин. За да ги успокои се намесил продуцента Керем Чатай но Хилал в туитъра отрича написаното.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Güneş, ο Kivo ξέσπασε στο πλατώ τα νεύρα του για τα χαμηλά νούμερα τού Kurt Seyit. Συγκεκριμένα την Τετάρτη , μάλωσε με τον Engin Şenkan ο οποίος μπήκε στη σειρά από το 7ο επ. , στο ρόλο τού Riza. Ο Kivo λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα , διέκοψε τη σκηνή που γύριζαν μαζί κ άρχισε να βριζει τον Engin, γιατί του φάνηκε πως χαμογελούσε ειρωνικά.όσο ο ίδιος έλεγε τα λόγια του. Ο Engin τού φώναξε : “ 70 χρονών άνθρωπος είμαι , πώς μού μιλάς έτσι; Παλιομπάστ@ρδε .... ” κ έφυγε από το πλατώ. Αμέσως ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά ο Kerem , ο οποίος , ως παραγωγός της σειράς, έφτασε στο πλατώ κ προσπάθησε να ηρεμησει τα πνεύματα.

С транслатора

Скрит текст:
Според вестника Güneş, на Kivo избухна на снимачната площадка на нерви за нисък брой на Kurt Seyit. Конкретно сряда, скарал с Engin Senkan който влезе в порядъка от седмия FF, в ролята на Риза. The Kivo Така че, според доклада, прекъсва сцената, които бродели по п започна да го обижда Engin, защото си мислеше, той се усмихна eironika.oso той заяви, че думите. The Енгин извика: "Аз съм на 70 години човек, как си говори с мен по този начин? Paliompast @ RDE .... "N напусна платото. Изведнъж телефонът Керем, който, като продуцент на поредицата, достига плато н опитах да се успокоя.

# 566
Башак и тя не била в настроение. Ама защо ли ги слушаме тия клюки, кой знае дали са верни. Хилял отрича за кавгата, пък и не е толкова важно.

Девушка Кыванча Татлытуга Башак Дизер была замечена с друзьями в "House Cafe", расположенном в Нишанташи. Журналисты отмечают, что Башак была явно не в настроении.

Перевод - Вая Каясова

Специально для
http://vk.com/kurtseyt_official

# 567
Башак и тя не била в настроение. Ама защо ли ги слушаме тия клюки, кой знае дали са верни. Хилял отрича за кавгата, пък и не е толкова важно.
Скрит текст:

Скрит текст:
Девушка Кыванча Татлытуга Башак Дизер была замечена с друзьями в "House Cafe", расположенном в Нишанташи. Журналисты отмечают, что Башак была явно не в настроении.

Перевод - Вая Каясова

Специально для
http://vk.com/kurtseyt_official
Разбира се, че не важно и това не би трябвало да се отразява на нас зрителите като крайни потребители на продукта наречен КСШ.
Просто като намеря инфо за сериала, героите и актьорите му споделм с Вас без да си задавам въпроси, и да търся отговорите им, защото за мен всичко, което бълва пресата им е само информативно но ако кажете, че няма смисъл от подобно инфо няма да публикувам оттук насетне подобно.

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 12:53 от Neidjal

# 568
Наде, нямах това предвид, слагай каквото намериш за добре. Просто съжалявам, че няма да узнаем истината.

Всичко е догадки. Ето, сега като са писали и за Башак, почвам да се питам, дали лошото настроение на Киво не е заради нея, а не заради рейтинга.
Ама...пак не знам.

# 569
Наде, нямах това предвид, слагай каквото намериш за добре. Просто съжалявам, че няма да узнаем истината.

Всичко е догадки. Ето, сега като са писали и за Башак, почвам да се питам, дали лошото настроение на Киво не е заради нея, а не заради рейтинга.
Ама...пак не знам.
Не съм наясно що за човек е, защото нито интервютата съм му чела, нито пък съм гледала негови репортажи придружени с видеа и идея си нямам дали подобно поведение е в стила му, и що за човек е извън кадър!? Това би трябвало Вие(тези, които следите изявите му от отдавна като актьор и познавате доколкото това е възможно личносстта Къванч от медийното му присъствие) да знаете или да предполагате.

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 13:23 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт