Отговори
# 570
Дружки
Много, много благодаря на всички ви за поместените снимки, новини! И аз не вярвам на тези писания ... не за пръв път пишат глупости за Къванч. Той / така го усещам, от всичко, което съм гледала и чела за него / е достатъчно възпитано и добро момче, всички колеги, с които е снимал казват това  и не вярвам да си е изпуснал нервите върху човек, който няма никаква вина за ниския рейтинг . Но ... кой знае  newsm78 и той е обикновен човек, може пък и да е вярно, за съжаление никога няма да разберем  Laughing
Мармалон  Heart Eyes благодаря ти за прекрасното стихотворение! Наистина все едно е писано за нашите герои ...
Вале  Heart Eyes благодаря за клипа! Но колкото и пъти да го гледам, мнението ми е все същото - Сеит се отказа от нея, именно защото я обича до болка и никога няма да си прости за тъпата грешка, която допусна. Peace
Наде  Heart Eyes Hug помествай всичко, мила! Радваме се на всякакво инфо, дори и такова  Mr. Green

# 571
Фенче,  Heart Eyes благодаря ти! Има още нещо, което искам да разбера- какво мисли Джелил за любовта? Ако имаш време, преслушай го.   bouquet

Джелил се ожени за Алина, за да я предпази, така си мисля.  Peace Не бяга от Гюзиде, напротив, показват ни какво сънува, какво подсъзнателно се върти в ума му. Така се започва... ще ги съберат, най-вероятно.  Peace

За Сеит и Шура - няма ли разговор, няма отношения/взаимоотношения, няма и смисъл! Такова е мнението ми.  Peace

Когато обичаш някого и решиш, че трябва да го оставиш заради каквито и да било обстоятелства, този някого, който също те обича, заслужава обяснение! Между тях има една любов, без съдържание.  Peace

И аз мисля, че гласа е на Джелил.  Wink

# 572
Аз не разбрах Аля и Джелил наистина ли се ожениха(за първи път линковете ми постоянно забиваха, и гледането на епизода беше живо мъчение за мен, оттук-оттам откъслячно ooooh!) или тя просто го каза на Уили за да се подсигури един вид, и да спре да я преследва!? newsm78
Фенче. Grinning

# 573
Кралице, Джелил предложи брак на Аля, за да я защити от Били. Тя му го каза "не можеш да ме екстрадираш, аз съм жена на сътрудник на посолството".

Думите на Джелил за любовта са много красиви:

Когато растеш, и проблемите ти растат. Сърцето расте. Любовта расте. Сърцата на възрастните по-трудно се лекуват, от малките.
Сабри: Колко глупаво!
Дж.: Любовта прави човека глупав. Любовта не щади човека. Попадне ли веднъж в душата му, довежда го до това състояние. Прониква в разума му...
Сабри: Но това, което казваш, е лошо.
Дж.: Как може да е лошо? Любовта е прекрасна! Понякога, за да я завоюваш, не трябва да си настоятелен. Няма да разбираш, защо бие сърцето ти. Защото е живо, или защото обича.
После...когато я загубиш - намираш отговора...

Сабри: Обичал ли си някога така?
Дж. Разбира се, обичах. И знам, че повече никого няма да обикна така.

(да добавя, че по време на разговора, Айше и Гюзиде слушаха в унес)

# 574
Тъкмо бях започнала да превеждам и видях, че Валето ме е отменила - благодаря!  bouquet
Наде

# 575
Кралице, Джелил предложи брак на Аля, за да я защити от Били. Тя му го каза "не можеш да ме екстрадираш, аз съм жена на сътрудник на посолството".

Думите на Джелил за любовта са много красиви:

Когато растеш, и проблемите ти растат. Сърцето расте. Любовта расте. Сърцата на възрастните по-трудно се лекуват, от малките.
Сабри: Колко глупаво!
Дж.: Любовта прави човека глупав. Любовта не щади човека. Попадне ли веднъж в душата му, довежда го до това състояние. Прониква в разума му...
Сабри: Но това, което казваш, е лошо.
Дж.: Как може да е лошо? Любовта е прекрасна! Понякога, за да я завоюваш, не трябва да си настоятелен. Няма да разбираш, защо бие сърцето ти. Защото е живо, или защото обича.
После...когато я загубиш - намираш отговора...

Сабри: Обичал ли си някога така?
Дж. Разбира се, обичах. И знам, че повече никого няма да обикна така.

(да добавя, че по време на разговора, Айше и Гюзиде слушаха в унес)

ValeninaP,  Hug много благодаря! Да, цялата работа е, за да предпази Алина. Иначе знам, че Гюзиде чу тези думи, аз това го бях превела, че той никога пвече няма да обича така никоя....
Благодаря за превода!    bouquet   bouquet   bouquet

# 576
Излиза, че всъщност само и е предложил брак, и още не са женени на този етап.
Как хубаво е описал Джелил чувството любов, Heart Eyes Валя.  bouquet

# 577
Наде, не съм се изразила ясно. Джелил предложи брак като средство да я защити. Подписаха документите, затова Аля беше толкова смела пред Били.
Имат редовен законен брак.

А докато Джелил говореше за любовта, и аз бях като Айше и Гюзиде

# 578
Наде, не съм се изразила ясно. Джелил предложи брак като средство да я защити. Подписаха документите, затова Аля беше толкова смела пред Били.
Имат редовен законен брак.

А докато Джелил говореше за любовта, и аз бях като Айше и Гюзиде
Мерси, че ми доразясни. Така се получава като гледах серията на пресекулки по независещи от мен причини. Rolling Eyes

# 579
  • AMS
Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Най-после ви догоних!!! Whistling
Благодаря за преводите, новините и коментарите!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Няма да споря! Rolling Eyes Не искам! Naughty Щом гледам, значи ми харесва и ме вълнува!!! Party
Чакам с нетърпение последния епизод за сезона във вторник! Shocked

newsm78 Имам едно питане  newsm78  - Малките имена на майката на Шура и на майката на Петро?

# 580
Ако някой иска да повтори този приятен момент.

Джелил и Сабри за любовта

http://vk.com/feed?z=video28209997_169151633%2F1842516b1f6971cb51

# 581
Ако някой иска да повтори този приятен момент.

Джелил и Сабри за любовта

http://vk.com/feed?z=video28209997_169151633%2F1842516b1f6971cb51

Дъгичка, благодаря, красив момент! Hug

Дива  Hug кога Юсуф ще разкрие чувствата си към Тина?

# 582
# 583
Олееее, видях го във фейса и тичам през глава  animal037 да го споделя с Вас но Терзи е ненадмината в това отношение.
Трябваше да го изгледам няколко пъти, защото е наситен с много действия.
Сеит си продаде пръстена. Rolling Eyes
Голяма мъка е тяхната с на Шура Cry но виждам, че Айшето се кани да го утеши(за мен тя е турската Мурка).
Дааа, оказва се, че правилно разпознах гласа на Джелил говорейки с Айше казвайки и, че, ще я намрази когато разбере истината. Искам Джелил незабавно да му каже за капана поставен от нея а не да научава във времето от друг.
Дали консумирането на брака им с Айля е истина или нечия представа? newsm78
Кой ли запали хотела, #Crazy ще има и престрелка щом Шура, ще е ранена?! newsm78
Трейлъра породи много въпросителни в мен, очаквам с нетърпение новия епизод.

Не, че вярвам в анкети но я мярнах и затова я публикувам.

http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/403-kivanch_tatlitug

# 584
Терзи  Heart Eyes страшна си, джанъм! Благодаря! newsm51 Страхотен фрагман!
Наде  Heart Eyes мноого се надявам, че това злобно същество няма да е Мурка  Praynig Пък и от къде на къде ще сменят името на бабата на Нермин  newsm78 Не вярвам! Поздравления за тези, които познаха гласа на Джелил! И на теб! Хайде, да видим дали поне това ще каже на Сеит  newsm78
Според мен, това между Аля  и Джелил е представа на Гюзиде. Та Джелил не изпитва нищо към Аля, той просто искаше да и помогне. А хотела го е запалил Петро, кой друг ? И Шура може да е ранена и без куршум - може би ще хукне да спасява Сеит и ще пострада  newsm78 Много се натъжих, че Сеит продаде пръстена ... след като му го е върнала Шура, той вече не означава нищо за него ...
И какво прави отново с Петро Шура  newsm78 Нали не искаше да го вижда повече ? И пак той я подкрепя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Боже, кога ще дойде вторник ? Нямам никакво търпение!
Дъгичке  Heart Eyes благодаря!   bouquet
Дива  Heart Eyes точно така! Няма смисъл от спорове, всеки гледа това, което вижда  thumbsup

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 19:04 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт