Много интересен епизод ни очаква, дружки ! Много ми стана мъчно за Сеит - толкова е съсипан, грам живец не е останал в този силен и горд мъж, смазан е болка и мъка. Шура му е върнала пръстена - още по- красноречиво доказателство, че тя вече е взела своето решение . Не мога да си изкривя душата, обаче и да не отбележа, че и тя изглежда много объркана и тъжна и ми се струва, че никак не е сигурна, че е избрала правилният път. Но, дали ако не гореше хотелът, щеше да отиде отново при Сеит ?
Интересно дали Петро е подпалил хотела или е дело на Уили . Петро, какъвто е страхливец, като нищо може да избере този начин да си разчисти сметките с Курт, без значение, че покрай него, ще пострадат още много невинни хора - типично в негов стил. Чудя се, дали това няма да е финалната сцена за епизода, респективно и за сезона - типично в стил Едже- Хилял.
Значи добре съм се ориентирала, гласът е бил на Джелил - радвам се, че е сръфал малко това нагло момиче .Дано този път не чака незнайно какво и веднага да каже на Сеит за нейните откачени действия.
Много вероятно е сцената с Аля и Джелил, да е нечия представа - Аля може да си фантазира за него. Но, може и да се съвсем реална, знам ли ?

Дива,

Наде,