Отговори
# 660
Здравейте, момичета   bouquet За анкетата си мисля, че е по-добре да набляга на бъдещи действия от страна на Курт и Шура, да има какво да обсъждаме и мислим до септември, но само така си мисля.  Peace

Аз написах, че според мен няма смисъл нашите да са заедно, защото може и да се обичат, но обстоятелствата ги притискат, отношенията им ги няма никакви. Не ми харесваше, когато Сеит казваше на Шура, че излиза и попитан къде отива да отговаря, че има малко работа. Това водеше до тайни действия от нейна страна - да помирише ризата му, да го помирише докато спи, дали е пил алкохол, да се чуди и да превърта сценарии в главата си.... някак бяха близки само когато се уединяваха в стаята на хотела. През останалото време не можеш да кажеш Шура ли е приятелката на Курт, Гюзиде ли е, Лола ли е, Алина ли е.... Не през цялото време, но имаше такива моменти.

За прошката - може би Шура е склонна да прости само и само да е до Курт, мъжът, който й показа каво е това пеперуди и как влияят те на едно 16-годишно момиче. За Сеит, обаче, не съм сигурна, че би си простил глупават и прибързана постъпка - да легне в леглото на друга жена. Въпреки че съм по средата на една чуденка - защо Сеит легна с Вера, а не с Айше? Може би защото Айше е дъщеря на Али, може би защото ще вижда Айше всеки ден, а Вера, ако реши, никога повече.  newsm78 Но щом са му слаби ангелите, щом иска да забрави за "изневярата" на Шура, значи можеше да се даде на Айшето.  newsm78

А и друго забелязвам - Шура, без Сеит, продължава напред, намира си работа, намира и какво още да прави освен тази работа, често е усмихната, тоест има волята да продължи, решава, че ще замине с родата си. Докато Курт постоянно мисли за нея, намира начини да я види отдалеч, помага й косвено... терзае се....

Не знам вече какво да мисля.  newsm78

# 661
Дафне, къде е потвърдил тези си думи Ръза, в туитъра ли, във фейса ли, къде, или това са изказвания на подругите на база техни предположения?
Сподели с нас публичното му изказване, че и ние да го прочетем.

# 662
Здравейте, момичета   bouquet За анкетата си мисля, че е по-добре да набляга на бъдещи действия от страна на Курт и Шура, да има какво да обсъждаме и мислим до септември, но само така си мисля.  Peace

Hug Кралице, защо за бъдещи действия.  Свършва сезона, анкетата трябва да бъде върху него. Има цяло лятя за други анкети.Дали Курт ще оживее  след пожара. Или дали ще замине Шура.
Естествено, че Курт ще оживее и Шура няма замине, защото новият сезон няма да се казва КиШ.
Може и да няма втори сезон.

# 663
Здравейте  Hug Ето откъде го е прочела  neКурт Сеит и Шура - Kurt Seyit ve Şura
«Я больше никогда не буду сниматься с Кыванчем!»

31-летний актер Кыванч Татлытуг на съемочной площадке сериала «Курт Сеит и Шура» поскандалил с 70-летним коллегой актером Энгином Шенканом.
Энгин удалился со съемок, сказав на прощание: «Я больше в жизни никогда не буду работать с этим ребенком!».
Expand text..

Like
Yesterday at 7:24 pm|Commentwsm78

# 664
Ето го цялото интервю преведено с гоогле31-годишният актьор Kyvanch Tatlytug на снимачната площадка на шоуто "Kurt Seit и Шура" карат с 70-годишният актьор Engin Shenkanom колега.
Engin оттегля от снимките, казвайки сбогом: "Аз ще никога през живота си няма да работи с това дете!".
Всички бяха шокирани от поведението Kyvancha. Никой не може дори не можех да си представя, че младият актьор изобщо изразят такова неуважение към почетните ветераните на сцената, които дадоха 45 години кино си живот. Освен това, и двете действащи лица са със звезда заедно в турското кино филм-продавач "Дрийм Butterflies". Въпреки че между тях няма проблеми. Ето защо, връщайки се към фестивал, където на филма "Dream Butterfly" спечели престижната награда, съ-звезда подписани договори да работят заедно в следващия проект.
Според слухове, Kyvanch не може да помогне на смях, виждайки Shenkao играе епизод си в серията. Shenkao не съдържа емоциите и грубо отблъснати млад колега.
Shenkao Енгин заяви следното:
"Аз съм на 70 години. Ти си просто един грубиян! "- И се отдалечи на снимачната площадка. В кратко интервю Shenkao описа ситуацията:
- Ти наистина се скарал с Kyvanchem?
- Да. Но повярвайте ми, няма да го направя, без причина, без причина да нападне човек. Има някои неща, които са станали непоносими. Аз просто се наредиха на търпение!
- И какво се случи?
- Дадох думата си на директора на серията не се спирам на този въпрос. Но тази работа се свърши за мен. Моят герой на име Reese отиде в Ялова. Така че аз не се нуждаят от повече отстранения от Kyvanchem.
- Вие сте имали проблеми с него?
- Аз видях този млад мъж два пъти. Ние първо играе заедно във филма "Butterfly мечта", а сега и в този проект. Повече не искам да говоря за това. Попитайте за всичко от Kyvancha.
- Вие все още боли ...
- Да, аз съм ядосан. Никога през живота си няма да играя с този участник в един проект. Нямам никакви претенции към продуцентската компания Ay Yapım. Ако искат да ме покани на един нов проект, аз с радост ще приема. Моите само отнасят Kyvancha условия. Аз няма да играя с него. Имам 45 години прави тази работа и среща за първи път такава грубост. Надявам се, че за последен път!

Като
Вчера в 19:24 | Коментар

# 665
Кейт мерси,  bouquet че сподели но така написано за мен изказването на когото и да е няма никаква тежест, и достоверност.

# 666
# 667
Ехо, привет и от мен Heart Eyes Hug Много, ама много жалко, ако това е истина Sad Може пък наистина Киво да проявя черти от характера на Кузей и да бъде груб с хората newsm78 #CrazyНе ми се вярва пък да няма и грам истина, защото няма дим без огън, но пак ще е жалко Peace Ще се повторя за сетен път трябва му почивка на нашето момче, иначе ще изпуши Peace Simple Smile Не може да не му се отразява ниския рейтинг, кой каквото ще да казва, няма актьор на този свят, който да не се интересува дали го харесват или не Peace В противен случай щеше да се занимава с нещо друго PeaceНе ми харесва поведението му в последно време пред медиите, както и преди съм споделяла PeaceИскам си стария Киво, усмихнат, добронамерен и татлъ, както му приляга Heart Eyes

Иначе за анкета, каквото решите, но има ли опция за повече от един отговор, тъй като поне за мен има няколко, за които бих гласувала Peace Simple Smile

Хубав и усмихнат ден ви желая и благодаря за всичко, което публикувате newsm51

# 668
  • БГ
Здравейте ,момичета! Hug Hug Hug

Наде Hugмного си права - падругите имат един юнак,който непрекъснато им прави преводи от жълтите вестници - после почва опровержение,потвърждение и пак и пак ...докато не цъфне друга жълтина,така че... newsm78

Вие всичко сте изписали и каквото и да кажа ще повторя или Лакуни или Госпожата Joy Joy Joy

Това са съдбите на прокудените от родината!
За съжаление въпреки,че казваме "силния пол" на мъжете, ние - женската част сме далеч по-силни по дух от тях.
Затова ,може би, сме и надарени от природата с възможността да раждаме  деца.

Само искам да уточня,че Шура си позволява да има връзка с друг мъж много време след като Сеит се жени за Мюрвет /Мурка/ - поне така беше в разказа на Нермин.

Терзи  bouquet

Като гледам кадрите Сеит май пак ще се прави на обиден и пренебрегнат newsm78

# 669
Поне става ясно, че епизода няма да завърши със стрелбата, да видим дали, ще финишира с пожара. Thinking

✰ •* ˚In Turkey did not work.. in Egypt exploded˚ *• ✰
After last year's military coup the ambassadors mutually in relation to the undersecretary continue to promote the artists of Turkey in Egypt.
The “Kurt Seyit ve Şura” series lacking the expected interest in Turkey, are among the most watched productions in Egyptian television.
Starring Kıvanç Tatlıtuğ with Farah Zeynep Abdullah in the series admired by their Arab audience, in Egypt soon moved to the summit of the rating list.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26578415.asp

Превода с транслатора
Скрит текст:
✰ • * ˚ В Турция не е работа .. в Египет избухна ˚ * • ✰

След миналогодишния военен преврат посланиците взаимно по отношение на заместник-секретаря продължи да насърчава художници на Турция в Египет.
The "Kurt Seyit съм сура" серия липсва очакваната интерес в Турция, са сред най-гледаните продукции в египетски телевизия.

С участието на Kivanc Tatlıtuğ с Farah Zeynep Abdullah в серията възхищават от тяхната арабска аудитория, в Египет скоро се премества в срещата на върха на списъка с посетители.

# 670
Любопитна съм тези снимки са от болница ,но от кога, newsm78 не съм ги гледала сигурно ще са от тази вечери сигурно Шура ще се окаже.. бременна какво ще споделите.Колкото до Киво немога да повярвам че се е държал толкоз грубо мислих че е уравновесен човек /поне така изглежда/ и какъвто и проек да има с нисък рейтинг аз пак ще го гледам защото имам специално отношение към него newsm10

# 671
Добро утро, ето една хубава снимка с двама хубавци, радост за окото.

Стига вече със злодеите, Сеит с такъв приятел до себе си трябва да е недостижим.

Кети, четох го и аз това интервю, но го цитират без името на журналиста или медията. Звучи сензационно, но дали е вярно? Като знам колко са "коректни" журналистите...
Честно, не ме вълнуват тези съобщения. Може би защото не съм фен на Къванч, просто харесвам сериала и гледам за удоволствие и от интерес.

За анкетата, така предложените въпроси не ме вълнуват и няма да ме провокират да се замисля и давам отговор, но и това е опция, нали, да не участвам. Както решите.

Терзийска, отново си на предни позиции, благодаря за снимките! Шура ранена...

Кети, не мисля, че Шура е бременна, защото в резюмето пише, че по време на прощалния разговор не забелязват врага, който ранява Шура. Освен да ни подвеждат.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 11:50 от ValentinaP

# 672
Вале благодаря Hug сигурно си права не видях кръвта по ризата на Сеит разгледах и другите снимки в туитъра и разбрах че бъркамно ми се искаше да е така newsm78

# 673
# 674
  • AMS

Привет, дружки!!!
Няма да ви приветствам поименно, но искам да ви благодаря за инфото, снимките, фрагманите, клиповете и анализите по съдържанието на сериала!!!
Напоследък наистина не пиша често в темата , но не е само, че съм ограничена във времето.  Старая се да чета, но май, че ще приключа и с четенето. Сега ще сложа в спойлер това, което "не е за приказка" и това за суровото, което гори покрай сухото.

Скрит текст:

За част!!! от изтритите постове, вчера, съм виновна аз. Някой прекалява с търпението ми. Не мога да се примиря най-вече с персоналните обиди!!! Персоналните!!! Прескачайки постове, които са тенденциозни, във всяко едно отношение и целят да са в стил - всички наопаки, а аз на търсене, се натъквам на други, които, ща не ща, ме връщат към прескочените. Пишещият обидни постове, за да си отмъсти, информира мода за други постове, които са невинни. И така до следващия път. Омръзна ми!!!

Лично аз, от както съм във форума на бг мама, съм отговорила на две анкети. Така, че и да има анкета, може и да не я забележа.

Харесва ми да чета анализите и обсъждането на съдържанието на вече завършен и преведен епизод, сезон, сцена, момент, развитие. Но да търся под вола теле и да пиша, или чета постове, написани  на пук, не ми е по вкуса.

Скрит текст:

Колкото до писанията за поведението на Къванч с колегата му, дори да е вярно, аз съм на страната на Киво, не защото съм му фенка / на никого не съм фен!!!/, а защото на всеки могат да му изгърмят бушоните в един момент, бил той на 31, или на 70 години. Сигурна съм, че Къванч е имал причина.

От сега ви желая безпроблемно гледане довечера!!!

Общи условия

Активация на акаунт