Аз написах, че според мен няма смисъл нашите да са заедно, защото може и да се обичат, но обстоятелствата ги притискат, отношенията им ги няма никакви. Не ми харесваше, когато Сеит казваше на Шура, че излиза и попитан къде отива да отговаря, че има малко работа. Това водеше до тайни действия от нейна страна - да помирише ризата му, да го помирише докато спи, дали е пил алкохол, да се чуди и да превърта сценарии в главата си.... някак бяха близки само когато се уединяваха в стаята на хотела. През останалото време не можеш да кажеш Шура ли е приятелката на Курт, Гюзиде ли е, Лола ли е, Алина ли е.... Не през цялото време, но имаше такива моменти.
За прошката - може би Шура е склонна да прости само и само да е до Курт, мъжът, който й показа каво е това пеперуди и как влияят те на едно 16-годишно момиче. За Сеит, обаче, не съм сигурна, че би си простил глупават и прибързана постъпка - да легне в леглото на друга жена. Въпреки че съм по средата на една чуденка - защо Сеит легна с Вера, а не с Айше? Може би защото Айше е дъщеря на Али, може би защото ще вижда Айше всеки ден, а Вера, ако реши, никога повече.

А и друго забелязвам - Шура, без Сеит, продължава напред, намира си работа, намира и какво още да прави освен тази работа, често е усмихната, тоест има волята да продължи, решава, че ще замине с родата си. Докато Курт постоянно мисли за нея, намира начини да я види отдалеч, помага й косвено... терзае се....
Не знам вече какво да мисля.