Отговори
# 705
Парите, с които плати за пералнята, са се обезценили, а явно Ръза ги е дал на Уили и затова Сеит му върна нотар. акт, докато се разплати с него.
Сърцето ми се скъса, докато го гледах как се сбогува с миналото си, с гордостта, с честта си....Нищо не му остана, нищо не му оставиха, нищо - нито любов, нито семейство, нито спомени - разпиляха се като непотребните хартийки по Босфора ! Изключителна сцена !

# 706
Сеит побърква Уили. Този е голям психар. ooooh!
Права си Госпожата, не му остана нищичко Cry само Джелил.
Айше е много нагла, щяла да го накара да забрави Шура, иска шанс. Сега ли му е времето за този разговор със Сеит. ooooh!
Фенче, сцената от фрагмана между Джелил и Аля е представа на Гюзиде.
Олеееее ако не беше Аля, Гюзиде щеше да се хвърли от терасата. #Crazy

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 22:49 от Neidjal

# 707
Ма това Айше много зле, бе !!! Накрая май му каза, че щяла да чака, колкото трябва ! ooooh! Грам достойнство няма тази жена - ти го плюеш,  то си мисли, че дъжд го вали !  ooooh!

# 708
Аля май разбра ,че Гюзиде обича Джелил... newsm78

# 709
Ми то и слепия би разбрал а и май самата Гюзиде му призна. newsm78

# 710
Момичета,  Hug използвам рекламите, за да пусна новата, че да можем да се прехвърлим веднага там като изпишем тази !  Peace

# 711

Да, разбра.
Много хубава серия, и екшън, и романтика, покъртителни сцени.
Госпожата   Hug права си, нищичко не остана от предишния Сеит, и дали ще се възроди някога.
Трагична история...

# 712
Момичета  Heart Eyes благодаря ви, че разказвате ... сега, на рекламите няма проблем, ама работа   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 713
И за Гюзиде и Джелил ми е много мъчно ! Мисля, че и той има чувства към нея, но никога няма да направи крачка !

# 714
Шура скъса писмото от Сеит. Rolling Eyes
Малкия ме дразни, за него у-ще няма ли!? Като някоя дърта клюкарка е, не му прилича на крехката детска възраст.

# 715
В Уили виждам повече злоба и омраза към този момент Shocked отколкото в Петро. ooooh!
Биназ добре му казва да отиде да говори с Шура но дали, ще отиде!? Thinking
Отиде си, не посмя да влезне при нея но тя го видя през прозореца.

# 716
Айше с какви очи отива в болницата

# 717
Айше с какви очи отива в болницата
Тя да не би да има очи, безочлива е.
Тина ме дразни, застанала е като булдог на вратата и не пуска и Джелил при нея. Добре, че влезна и сега и разказва за онази вечер с Вера. Отдавна трябваше да се намеси Джелил.
А такаааа, Шура му каза, че е видяла Айше в стаята му.

# 718
Бинназ ханъм е страшна - как само подсказа на Шура, че Сеит е отвън.
Да, Шура скъса писмото . Някак много лесно решава нещата - решението, пръстена, писмото ....
Джелил разбра какво се е случило онази вечер . И пак намила това нахалното !  ooooh!

# 719
Божеее, Петро уби Лола ! Окото му не трепна даже ! Не, че ми е мъчно, но този е същият звяр като Уили ! Очаквам да умре бавно и мъчително !

Общи условия

Активация на акаунт