Отговори
# 690
Ехооо  wavey...и аз съм тук... bowuu Hug Hug Hug
Относно скандалът м/у Киво и колегата му/забравих му името  ooooh! Joy/ ,какво толкова е станало newsm78...голяма работа Grinning...напълно нормално в работата да има разногласия...тъй ,че споко... Stop

# 691

Не знаех, че ще си направиш труд да даваш предложения, само ако анкетата е за този определен въпрос.

Госпожата,  Heart Eyes
Скрит текст:
тълкуваш думите ми неправилно. Не е така...

Приятно гледане на всички!

Лагуни,  Heart Eyes

Скрит текст:
Все още мога да чета !“ Ако знаех, нямаше да си правя труда да давам предложения за нея.“ Толкова ясно и конкретно си се изразила, че няма нужда от търкуване или разгадаване. Peace Пък и аз не обичам да тълкувам кой какво искал да каже, ти поне знаеш !  Hug Знаеш също, че уважавам всеки труд и винаги ще му отдам дължимото. Peace

Is it Love? Maybe Pride? Which one will prevail? •✰ ೋ
The final episode of "Kurt Seyit ve Şura-İstanbul", starring Kıvanç Tatlıtuğ and Farah Zeynep Abdullah, tonight comes to the screen to talk a lot.
The big surprise of the new season will be broadcast tonight will be in the season finale!
In this new episode>>Kurt Seyit, by saying "go" to Şura, he has actually given the greatest punishment to himself.
The two lovers bid farewell scene will appear in the episode full of emotions... followed by Şura's getting shot scene to shock the audience.

Започна ! Приятно гледане на всички  ! Hug

# 692
Момичета, моля дайте линк, където да не сече  Praynig Praynig Praynig

# 693
Охххххх какво начало. Cry Мъка ми е и за двамата. Cry

# 694
Момичета, моля дайте линк, където да не сече  Praynig Praynig Praynig

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Този никога не ми е засичал досега. Дано и на теб не засича.

# 695
Фенче,  Heart Eyes аз гледам на първия. Peace

Не само, че я обича, не само че не иска да я пуска, но без да се замисли му пръсна главата на онзи.
Сцената беше повече от красноречива - Шура беше решила и не искаше да чуе това, което и казва Сеит, а когато му остави и пръстена, просто го довърши.
Сега и Тина - накара го да е обещае, че ще я остави.
Тези двамата “смелчаци“ нямат кураж дори и в гръб да стрелят по Сеит - пратили наемен убиец !  ooooh!
Вече съм сигурна, че Петро ще драсне клечката в края на епизода.
Ей, Лола ще вземе накрая да направи нещо добро !

# 696
Наде, Госпожата  Heart Eyes Hug благодаря! Изпуснах всичко! Днес нета ми е отврат  ooooh! Явно ще се гледа утре  Cry само ще ви чета ...

# 697
Охххх къса ми се сърцето за Сеит. Rolling Eyes
Понякога обичайки някого трябва да се откажеш от него. Жалко но факт.

# 698
А бе как няма да и трепне нещо на тази Тина ?! Направо го съсипаха !

Момичета, какво дават сега при вас, че нещо пак май съм назад.? При мен, Сеит отиде в хотела сега.

# 699
Госпожата при мен дават Джелил в кабинета си с негов колега.

# 700
Наде, Госпожата  Heart Eyes Hug благодаря! Изпуснах всичко! Днес нета ми е отврат  ooooh! Явно ще се гледа утре  Cry само ще ви чета ...
Фенче дадоха ги в болницата. Шура е добре но Тина поиска от Сеит да си тръгне и да я остави. Преди да си отиде и остави писмо. Колегите на Джелил разбраха, че са се оженили с Аля а тя се нанесе в хотела.
Уили и Петро понеже са "смелчаци" наеха човек да го застреля но уцели Шура и Сеит го уби.
Лола даде писмо на някакъв за Сеит.
В общи линии е това.

# 701
Този Уили е по-луд и от Петро, направо не може да се владее. #Crazy

# 702
Ооооо милата Шура като видя Перто след като прочете писмото и изпадна в криза.
И двамата са съсипани.

# 703
Наде  Heart Eyes много ти благодаря, че ми разказваш какво се случва!  love001

# 704
ОК Фенче. Hug
Олеее, разпродаде си всичко, ooooh! много тъжна серия, много. Sad
Даде парите на Уили за да погаси някакъв дълг но какъв!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт