Отговори
# 675
ece yörenç @eceyorenc  ·  2h
Bu aksamki Sezon finali etiketi#KurtSeyitveSura  iyi seyirler
ReplyReplied to 0 times RetweetRetweeted 38 times38 FavoriteFavorited 75 times75
More

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 16:54 от Neidjal

# 676
# 677
Здравейте! Hug

Лагуни,  Heart Eyes благодаря за идеите относно анкетата. Ще помисля още малко, защото така формулирана, за мен няма особено значение, по простатата причина, че ние на тези въпроси вече няколко пъти даваме отговор. Последните страници на темата, са посветени именно на тези размисли.Няма да споделим нищо ново, просто ще се преброим, дето се казва.
Ще ми се по- скоро, анкетата да е ориентирана към бъдещите събития, да има някакви предположения, които да ни провокират за размисъл. Peace

Госпожата,  Heart Eyes снощи останах с впечатление, че предмет на евентуалната анкета ще е причината за раздялата, защото също споменах бъдещите събития... Никой не взе отношение , затова реших, че остава да обсъждаме раздялата. Ако знаех, нямаше да си правя труда да давам предложения за нея. Вече писах защо смятам , че е подходящо да има анкета, не искам да се повтарям. Както решите, аз съм пас.

За тези, които искат да видят оригиналната статия по повод разногласията на Къванч с колегата си:

http://www.diziler.com/haber/usta-oyuncu-kivanc-tatlitug-ile-kav … ttigini-dogruladi

Всеки може да избухне , актьорите и те са хора. Лошото е, че се спекулира с всичко в медийното пространство и това, което се случва в момента не носи активи на Къванч. Не му е лесно със сигурност в на този етап. Аз съм с него и силно се надявам психиката му да издържи!

До довечера!

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 17:43 от sinq laguna

# 678
Привет, дружки !  Hug
Благодаря на Терзи,  Heart Eyes за новите снимки - определено ще има напрежение и епизода ще е много динамичен и наситен с емоции .

Лагуни,  Heart Eyesаз помолих да се дават идеи за анкета, не си спомням да съм споменавала изобщо причините за раздялата като единствения възможен вариант. Не аз настоявам за такава анкета, поради причини, които съм посочила и аргументирала.
Не знаех, че ще си направиш труд да даваш предложения, само ако анкетата е за този определен въпрос.
Мисля, че молбата ми беше отправена коректно към всички, пък който е сметнал за нужно и за необходимо, си е дал труд да предложи въпроси. Съжалявам за затруднението, което съм ти създала.
И за да не излезе, че не уважавам трудът, който си положила за да направиш предложенията, ще поставя въпросите в анкетата, така, както буквално си ги изписала .

Дива,  Hug благодаря ти, че се включи ! Чест ти прави признанието, защото никой не заслужава да понася грозни обиди и несправедливи обвинения.   bouquet Ненавиждам “лепеното“ на етикети и затова винаги реагирам на подобни изцепки !

Миси,  Heart Eyes много съм съгласна с теб - момчето ни има огромна необходимост от почивка и презареждане на батериите !  Peace

# 679
# 680

Аууу, страхотен колаж ! Точно в десетката - огънят, в който горят и двамата ! Дали след него ще останат живи въглени, готови да са разгорят или пък само прах и пепел, която ще почерни душите им и ще задуши сърцата им ?

# 681

защо Сеит легна с Вера, а не с Айше?
HugМного ми хареса въпроса, предлагам да се включи в следващата анкета. Малко  е рано за Айшето. Била вдовица от два месеца. Някъде четох, че ислямът разрешавал на вдовиците да се женят 4 месеца след смъртта на мъжете им. Даже били задължени за това. Така, че като добавим 3 месеца ваканция за сериала, есента е готова за Курт.

# 682
Dafne, май два месеца бе продължил бракът на Айшето- след това съпругът и загива  във войната. Аз поне така помня, че каза още в първите истанбулски серии.

# 683

Тази не съм я виждала, от новите ще да е . Peace

Τhis evening hashtag "Kurt Seyit ve Şura" good time...

oncee, правилно си спомняш. Peace

# 684
Малиииии, какъв сериал върви в момента по Стар тв #Crazy (като гледам каста кърти мивки ooooh!) но на комшиите им харесва а нашия не им се нрави. ooooh!
Малко остана до началото, приятно гледане.

# 685
Наде,  Hug и за така реагирах като видях миналият път - никой не може да ме убеди, че тази простотия, се харесва и се гледа повече от нашия филм.

Като се сетя с какво нетърпение очаквахме пилотният епизод, как се вълнувахме за първият трейлър, който излезе на връх Нова година ....а днес е финалният епизод за сезона. “Времето лети“, както се казва и любимият филм на Зарани !  Hug

Чудя се дали госпойца БУ няма да се присъедини към нас на финала ? И тя ми липсва, както и Софи, и Снежка и още много от момичетата, с които споделяхме първите размисли и страсти !  Hug

# 686

Привет момичета  Hug от колко часа започва филма тази вечер newsm78

# 687

Привет момичета  Hug от колко часа започва филма тази вечер newsm78

От 22.00ч  Peace
Благодаря за красотата, Белл !  newsm51

# 688
Привет, дружки!  Hug
И аз се настаних на 1 ред и съм в очакване! Наде  Heart Eyes благодаря за линковете!  bouquet

# 689

Не знаех, че ще си направиш труд да даваш предложения, само ако анкетата е за този определен въпрос.

Госпожата,  Heart Eyes
Скрит текст:
тълкуваш думите ми неправилно. Не е така...

Приятно гледане на всички!

Общи условия

Активация на акаунт