Отговори
# 645
Наде,  Hug
Скрит текст:
на Лагуни Heart Eyes постовете са ок, всички са си на мястото.  Peace
Няколко поста днес бяха изтрити от модератор / никой друг не може да го прави/, защото не бяха конкретно по темата, макар че и това не е точно така - дали са фира и постове, свързани само с филма.
Та, както казах и одеве, покрай сухото гори и суровото / ама го казах, докато мода е бил наоколо и тутакси бях заметена отново Laughing/ и затова и поста ми за приятелството го няма. А пък и аз не го бях сложила в спойлер, каквито са изискванията на форума. Peace

# 646
Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes  не знам дали въпросите , които Дафне изреди, ще бъдат валидни за серията , която ни предстои, но на мен ми харесаха и смятам, че дори и да се съберат нашите герои, то няма да е още утре. Така че вероятно раздялата би била подходяща основа за анкетата мисля. Ще се върна да прочета какви точно бяха идеите и ако ми хрумне нещо , ще споделя.
Hug  Държа да има опция / не я обича. Това ще е моя глас.

# 647
Наде,  Hug
Скрит текст:
на Лагуни Heart Eyes постовете са ок, всички са си на мястото.  Peace
Няколко поста днес бяха изтрити от модератор / никой друг не може да го прави/, защото не бяха конкретно по темата, макар че и това не е точно така - дали са фира и постове, свързани само с филма.
Та, както казах и одеве, покрай сухото гори и суровото / ама го казах, докато мода е бил наоколо и тутакси бях заметена отново Laughing/ и затова и поста ми за приятелството го няма. А пък и аз не го бях сложила в спойлер, каквито са изискванията на форума. Peace

Какво да ти кажа Госпожата, Hug то не е за приказка. Rolling Eyes

# 648
Така е, Наде  Hug, не е !  Peace

# 649
Joy Joy Joy Пак съм аз...Тук нещо не разбирам ,а и не мога да го копна и пусна на Гугълчо...още 3 серии ...и финална на 24 юни... newsm78 newsm78

Скрит текст:

http://gecce.com/magazin/haber/kurt-seyit-ve-sura-ne-zaman-bitiyor

Превода с транслатора.
Ще е финал на сезона не на сериала.

Привет wavey Hug...минах само да видя дали има нещо ново...ииииии #Crazy...и ДВА от моите постове са изтрити...единият е от 9часа,,  който Надето цитира...а другият е новината за Сонгюл...която м/у другото май е блъф...нито съм постнала нещо на турски ,без превод  Naughty...само линк...кви са тия глупости... newsm78 ooooh!
Наде  Hug,аз разбрах ,а и знам, че е финал на сезона ,но въпросът е кога и колко серии остават... Thinking

ААААААААА   doh...загрях  Joy Joy Joy...постовете ми са един след друг и затова са изтрили двата от тях...офффффф...трябвало е всичко да постна в един пост... bowuu...аман от правила...все трябва с някой да се съобразяваш...в къщи,в работа,и тук,естественно... ooooh!
Айде Лека  newsm46 ,че и едни други каки Хулиганки ме ядосаха тази вечер... #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 00:45 от Svet_sz

# 650
Сега и аз да се опитам още веднъж да споделя своята гледна точка, в отговор на поста на Лагуни Heart Eyes.

Пишеш, че си разочарована от Сеит, защото не е поискал прошка, а е споделил за своите чувства. Ами, той реално, нямаше кога да поиска прошка, защото аз нямам никакви съмнения, че именно с тази цел, потърси Шура .

Госпожата,  Heart Eyes благодаря, че си взела отнешение към поста ми! Hug

Разочарована съм от поведението на Курт и то много, да. За редица неща, които съм изброила. Бих приела, че той се отказва от Шура, обричайки себе си на вечно нещастие и мъка по нея, при положение, че ни бяха показали един изцяло отдаден на любовта и чувствата си към нея Курт преди това. Аз не го видях поне такъв. Лъжа, липса на общуване, чувстваща се самотна Шура, 3 год. с неузаконена връзка, други го подтикнаха към предложението към женитба, моментална изневяра при първото съмнение, непреодолимата вина, която толкова му пречи....Намирам , че това са неща, които все не отговарят на поне моите критерии за пълна отдаденост в една връзка. Не казвам , че Сеит не обича Шура. Обича я, но сърцето му не и пренадлежи изцяло, поради причини, които съм посочвала нееднократно.

Чудя се как щяхме да реагираме, ако бяха пратили Шура в леглото на друг мъж да лекува нараненото си его, както го направи Курт?

Смятам, че Сеит имаше достатъчно време да говори, защото в началото имаше дълга мълчалива пауза. Прекъсна я Шура. Вече писах, че на него явно му е проблем това да говори открито и свободно поради характера, който носи. Затова не мога да се съглася , че Шура  не му е оставила време да и поиска прошка. Който има силно желане, полага усиле и успява... Така смятам.
А какво щеше да стане ако Сеит беше отишъл да я потърси веднага? За мен е ясно , че щяха да са вече заедно, защото аз видях страданието на Шура и невъзможността и да живее щастливо без Сеит. На мен  Фара успява да ми възедйства с чувствата , които предава.
На място на Шура да съм зарязала всичко, независимо от силните си чувства.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 00:49 от sinq laguna

# 651

За анкетата - Сеит и Шура се разделят защото:

- Той разбра , че тя вече има планове за ново бъдеще без него.
- Той се обрича на вечна мъка и тъга по нея, защото не иска да я наранява повече.
- Той не може сам да си прости изневярата.
- Той разбра, че тя няма да може да му прости иневярата.
- Вината от пристъпената бащина дума  надделява над любовта му към нея.
- Шура му постави условие, което той не може да приеме и изпълни.
- Не я обича.
- Тя не го обича достаъчно.
- Гордостта им пречи и си измислят сами пречки да са заедно.
- Различията от произхода са непеодолими.

# 652
                 Здравейте мили момичета, много хубаво пишете.
                 Простете ми, че нямам време в момента да ви изчета. До края на седмицата мисля да вляза в крак.  И аз имам разни идеи и предположения по ситуацията между Курт и Шура. Ще я споделя специално.
                 Много ви моля, сигурно има някъде линк за превода на последната серия на руски, но нямам време да го търся. Имам болен човек в семейството си.
                  Дано не съм нахална. Много ви моля, дайте ми линк да изгледам последната серия на руски.
                  Благодаря ви много.

Филма наистина е изключителен. Заслужава си да го гледаме и споделяме. Приятен ден.

# 653
Добро утро и хубав ден на всички! wavey

Сиси Hug ,набързо ти мятам линкове за 12 епизод.
Приятно гледане на серията!

със субтитри

http://vk.com/kurtseyt_official?z=video6109715_168914726%2F45e68b2428a27a0fe0

С озвучка

http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/2731-kurt-seit- … it-ve-350ura.html

До довечера!

# 654
 wavey

Вторник еее, Вторник еее, Party нямам никакво търпение.

# 655
Добро утро ! Пожелавам ви успешен и усмихнат нов ден !   bouquet

Скрит текст:

Вторник е, нашият ден ! Hug Чак не ми се вярва, че днес ще гледаме вероятно финалният епизод за сезона. Въпреки някои недомислици в сценария, филмът продължава да ми харесва и ще ми липсва през лятото определено.

Сиси,  Hug бързо оздравяване на твоя близък пожелавам !  Hug

Лагуни,  Heart Eyes благодаря за идеите относно анкетата. Ще помисля още малко, защото така формулирана, за мен няма особено значение, по простатата причина, че ние на тези въпроси вече няколко пъти даваме отговор. Последните страници на темата, са посветени именно на тези размисли.Няма да споделим нищо ново, просто ще се преброим, дето се казва.
Ще ми се по- скоро, анкетата да е ориентирана към бъдещите събития, да има някакви предположения, които да ни провокират за размисъл. Peace

Лагуни,  Heart Eyes чудиш се как бихме реагирали, ако бяха пратили Шура в леглото на чужд мъж. Аз лично, по същия начин - бих потърсила причини и обяснение за това поведение. В романа тя също лекува Его -то си, споделяйки леглото си с други мъже.  В интерес на истината, ако беше постъпила така, някак поне щях да имам обяснение за бездействието и , а сега продължавам да се чудя защо не си мръдна пръста да потърси Сеит, защо се лашка в чувствата си и не е убедена в неговите. Peace

Хубав ден, момичета !  Hug

Скрит текст:
Десет урока

Десет урока за научаване.
Първи: Да следвам сърцето си.
Втори: Да нямам очаквания.
Трети: Да вярвам във себе си.
Четвърти: Да бъда различна.
Пети: Живота да пазя.
Шести урок: Да обичам,
дори когато ме мразят.
Седми: Да се усмихвам.
(Нищо, че пак ми се плаче.)
Осми урок: Да притихвам.
Няма спешни задачи.
Девети: Да се харесвам,
защото съм с нещо красива.
Десети урок: (Много лесен):
Просто да съм щастлива.

Мира Дойчинова - irini

# 656
Добро утро!  Hug
Най-сетне е нашият ден - вторник! Хем нямам търпение, хем ми е тъжно, че няма да го гледаме цяло лято ... определено и на мен ще ми липсва много ...
По въпроса за анкетата ... не съм убедена, че изобщо е необходима, но ако решите ... ОК! Но ми се струва, че Госпожата  Heart Eyes  е права - по-добре тя да включва въпроси, които да ни провокират да разсъждаваме върху бъдещи събития  newsm78

не знам защо, но като видя Аля, винаги се сещам за пифчетата, които рисувахме едно време  hahaha заради овала на лицето и  Joy Joy Joy

# 657

Ще помисля още малко, защото така формулирана, за мен няма особено значение, по простатата причина, че ние на тези въпроси вече няколко пъти даваме отговор. Последните страници на темата, са посветени именно на тези размисли.Няма да споделим нищо ново, просто ще се преброим, дето се казва.
Мира Дойчинова - irini[/b][/color][/center][/spoiler]
Ама защо трябва да му мислиш. Има предложение за анкета, пуска се анкета. В темата всички  сме равни. Авторството не е основание да се цензурира или моделира темата по нечий вкус. Пет човека  писали, всичко било ясно,   има хора, които не пишат, само четат, но могат да участват в анкетата...Дай им думата. Защо Курт каза гит. И  въпросът е съществен, защото съдържа посланията на целия сезон.

# 658

Ще помисля още малко, защото така формулирана, за мен няма особено значение, по простатата причина, че ние на тези въпроси вече няколко пъти даваме отговор. Последните страници на темата, са посветени именно на тези размисли.Няма да споделим нищо ново, просто ще се преброим, дето се казва.
Мира Дойчинова - irini[/b][/color][/center][/spoiler]
Ама защо трябва да му мислиш. Има предложение за анкета, пуска се анкета. В темата всички  сме равни. Авторството не е основание да се цензурира или моделира темата по нечий вкус. Пет човека  писали, всичко било ясно,   има хора, които не пишат, само четат, но могат да участват в анкетата...Дай им думата. Защо Курт каза гит. И  въпросът е съществен, защото съдържа посланията на целия сезон.

Защото Дафне, за разлика от теб, аз първо мисля преди да кажа и да направя нещо ! И хич не си позволявай да ме поучаваш или да ми казваш какво мога или не мога да правя !  
Писала съм какво мисля по въпроса и ти не си фактор, който ще ми повлияе на мнението или ще ми дава тон в посоката на мислите . Винаги съм се съобразявала с мнението на пишещите в темата, но точно пък твоето, не считам за меродавно ! Айде сега се оплачи и се пиши репресирана !

# 659

- Гордостта им пречи и си измислят сами пречки да са заедно.

Hug Гордостта, наистина може да е пагубна за една връзка.  Шура по различен начин се държи с леля си, с Петро, значи може да е гордо, борбено и достойно момиче, но не е такава към Курт.   Беше наказана всеки път, когато се опита да покаже характер.
   Мълчи и не пита не от гордост, а защото е смачкана и обеща да не прави това. Колко е по-различна, когато напусна хотела и се хвана да работи. Осмисли живота си. Не е вече придатък на Курт.

Общи условия

Активация на акаунт