Отговори
# 630

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 18:52 от dterziiska

# 631
Привет мили реални и виртуални дружки! Честит ден на приятелството и от мен!   love001

Благодаря на всички ви за хубавите думи, постове, клипове, снимки, за всичко, което правите , за да е красива и приятна темата ни!

Един специален поздрав за всички дружки тук! Heart Eyes Hug

http://vbox7.com/play:b32bfc50

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 19:21 от queen_fenka

# 632
# 633
Green fenka, благодаря за "Friends will be Friends- прекрасен поздрав! Hug
Някои от вас споделиха, че искат най-после да му видим сметката на Петро  box То и аз искам  Mr. Green, но се замислих newsm78 Нали в турските филми не може без изпечени серийни злодеи- представяте ли си да свикваме с някой нов на петровото място  Rage  doh
А за елегичната история на Джелил и Гюзиде как мислите- ще я бъде ли някак? Все ми се ще поне една любовна драма да има щастлив край в този филм   dancing

# 634
Фенче,  Heart Eyes благодаря за невероятният Фреди !   bouquet Емблематична песен и съвсем в тон с днешния празник !  Heart Eyes

Жалко, че моят поздрав го изтриха, но се надявам поне, че повечето момичета, са го видели и прочели !  Peace

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes незаменима си, мила !  newsm51

oncee,  Hug аз споделих, че с удоволствие бих се лишила от Петро през новият сезон. Ще ми липсва невероятната игра на Биркан  / поради, която мисля, че няма да имаме скоро този късмет  Wink/, но има още толкова много “приятели“ около Шура и Сеит, та един по- малко няма да е голяма загуба. Peace
Не знам какво да мисля за Джелил и Гюзиде - хем ми се иска да се вземат, хем не . Със сигурност не ми се ще Яхя да страда - той е добър човек, според мен. Peace

# 635
Госпожата  Heart Eyes Hug Онче  Hug  newsm10 newsm51

# 636
Госпожата, тъй, тъй- Яхя е готин, и аз го харесвам.  bowuu Завързана работа, как и тримата да са щастливи Rolling Eyes... Вълшебна пръчица ни трябва май  babydust7

# 637
Госпожата, тъй, тъй- Яхя е готин, и аз го харесвам.  bowuu Завързана работа, как и тримата да са щастливи Rolling Eyes... Вълшебна пръчица ни трябва май  babydust7

И аз го мисля Яхия, дерт ми е. Не искам да му се случва нищо лошо, затова предположих, че сам ще се оттегли. Но да видим Едже абла какво ще отсъди. Пратила го е в болница, след неколкодневен побой и жестоки изтезания, дали ще издържи?

# 638
# 639
Здравейте! Hug

Добро утро ! Хубав ден и успешна нова седмица ви пожелавам, дружки !   bouquet

Свет,  Hugблагодаря ти за кафенцето и новините !   bouquet
Аз вчера пък намерих друго инфо за финала на сезона - пишеше, че ще е на 10.06. с фаталния 13 епизод ./ мисля, че на предната страница съм го постнала/ Сега пък ново 20 - съвсем се обърках вече! #Crazy Ама то не остана, утре ще разберем ! Чудех се, дали днес няма да ни изненадат с пореден трей ?

Лагуни,  Heart Eyes не знам точно кой пост визираш за изчезнал, но този, в който говориш за пристрастията ти към щастливите и влюбени хора, си стои на мястото. Както и всички останали, мисля. Peace

Скрит текст:
Здравейте! Hug

Госпожата,  Heart Eyes и аз съм съгласна , че Сеит взе правилното решение. Вероятно мотивите и на двете ни да мислим така са различни, но все пак, наистина това е правилното решение - раздяла.
Петро явно губи вякакъв контрол поради омразата, която изпитва, а може би и от страх да не бъде разкрит чрез писмото на Лола. Ще се цели в Сеит според мен, не в Шура.

Е, верно някои си мислеха, че ще се оженят. Joy

Hug Е, стига се смя де. Аз искам пък да бяха ги оженили, щото съм романтичка и обичам да гледам влюбени и щастливи хора.  Heart Eyes

Добро утро, вчера четох много, виждам, че някои са ужасно заблудени, но няма да споря. Всеки сам да гледа, пък каквото видял - видял.
Имам желание да изгледам наведнъж последните няколко серии, защото не съм сигурна за някои неща, а пък споровете с приятели са интересни, бих искала да ги водим, но...не ми остава време.

Вале, поздравления, че ти не си от "ужасно заблудените". Ама ако всички бяха  като теб с усет за правилното, вярното и точното, тогава  щеше да е ужасно скучно, пак според твое твордение, което също съм болднала.

За себе си се радвам, че мога да  кажа, че залбудена или не, не споря, а споделям впечатления и се наслаждавам на мненията на тези, които също като мен споделят усещанията си. Всеки такъв пост ми е интересен и приемам с уважение, дори мнението ми да е абсолютно обратното. Peace
Сигурна съм, че ти не целиш да обидиш някого или да отравяш нелепи обвинения, но някои потребители, се възползваха мигновено ! Жалко !

Скрит текст:
Много е обидно и грозно, когато съвсем необосновано, се хвърлят обвинения върху конкретен потребител . Преди време към мен бяха отправени подобни, неоснователни съмнения и за да се “защитя“, се наложи да споделям тук твърде лични и болезнени за мен неща. До ден днешен, обаче, усещането и обидата, си стоят . Мислех, че отдавна вече са преодолени подобни пориви у някои потребители, но за жалост желанието им за конфронтация и конфликти, продължава да е все така непреодолимо и силно и затова веднага се хващат за първият възможен повод ! Жалко за тях !

Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes така е, права си. Връщам си думите назад.
Скрит текст:
Радвам се, че ме познаваш така добре, то няма да е как дурго яче, защото се знаем от много време за радост. Да благодарим за това на нашия неотразим любимец! Heart Eyes Не е в стила ми да обиждам, да. Затова не отвърнах на обидата с обида. Предпочитам да казвам нещата в прав текст, когато сметна за необходимо да реагирам. В случая го направих. Видя и каква беше отсрещната реакция. Не знам дали някой има желание за конфликти и конфронтации, ако е така със сигурност мога да кажа, че аз не съм от желаещите. Това е тема, за филм и актьор, на когото съм верен фен и съответно моето желание е да е уютно и приятно.  За съжаление не липсват изказвания , които провокират конфликти. До тук съм по този въпрос. Нямам какво дурго да добавя.

# 640
Лагуни,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Тъй като темата е към своя край, а утре по време на епизода, със сигурност ще я довършим, давайте предложения за анкета, както и за въпросите, които бихте искали да заложим в нея ! Peace

# 641
Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes  не знам дали въпросите , които Дафне изреди, ще бъдат валидни за серията , която ни предстои, но на мен ми харесаха и смятам, че дори и да се съберат нашите герои, то няма да е още утре. Така че вероятно раздялата би била подходяща основа за анкетата мисля. Ще се върна да прочета какви точно бяха идеите и ако ми хрумне нещо , ще споделя.

# 642
Госпожата, кой и защо ти е изтрил поздрава? newsm78
Снощи и Лагуни писа нещо подобно, защо!? newsm78

# 643
Чета, чета, много ми е объркано. Даже някои тези в един и същ пост са взаимно изключващи се. Предлагам Госпожата   bouquetда пусне анкета за причините за раздялата.
Последната дума беше на Курт,  в този смисъл,   отговорността, не вината, е негова:
Разлика в културите,
Думите на бащата
Отмъщение  на Курт,  губи контрола върху Шура, не приема горда и независима жена до него
Завист и ревност задето Шура намери  семейството си, докато той загуби своето заради нея
 Срам и  вина заради изневярата
Жертва любовта си заради безопасността на Шура
Изобщо не я обича и т.н.
Само  давам идея за въпросите...

Дафне Hug, само с последното не съм съгласна Peace Simple Smile И аз се обърках, но смятам, че я обича, затова и не мога да го разбера newsm78 #Crazy
Hug Проверявах си за трити постове, сега те прочетох, извинявай!  bouquet
Мисс,  твърдя, че не я обича, защото не показват любов между равностойни партньори.  Една връзка може да е трудна, забранена, невъзможна, да мине през различни житейски перипетии, изневери, раздели, ревности,  но двете страни  са  равнопоставени. Сравни с Бехлюл и Бихтер.  Курт  изисква смиреност, покорство, Шура  да мълчи, да слушка, да стои до прозореца, да чака, да  преглъща. Безрезервно  да му вярва, какво доверие, като  видяхме колко са му слаби ангелите.  Без право и на въпроси. Да играе  ролята на кухненски тапет или както сполучливо я сравняват  – на  одеяло.  Когато ти е топло и уютно не го забелязваш, когато ти е хладно се намяташ.   Това не е естествената доминираща роля на мъжа в една връзка, това е  високомерно, надменно,  собственическо,  на моменти снизходително отношение към партньора.  Има чувства към нея, не го отричам, но това не са чувства на любящ  мъж, а някакъв вид привързаност, родена от обстоятелствата, от навика, от  самотата. Така,  както човек може да се привърже към  вещ или домашно животно.    Или както господарят може да изпитва привързаност към слугинята си. Доверие си нямали,  компромиси не си правили,  страст вече няма, насилствен брак,  резервиран и хладен Курт.   Къде я виждате любовта.  Такава каквато беше анонсирана – трудна, но необикновена, чувствена,страстна. Виждаме само двама уморени и емоционално прегорели герои.
Най-жалкото е, че финалът на миналата серия  показва обрат. Курт ще го изкарат жертва на Шура. Щото си е позволила да му постави условия и   да погледна встрани от него.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт