Отговори
# 510

Да ти кажа Джалил ми е супер сладък, както и Гьозиде. Още повече, че вече чувствата благодарение на устатото Айше,  Joy са взаимни, но изживяването им - невъзможно за мен. Никой от тях двамата няма да си позволи да потъне в забранена любов, /което одобрявам/. Поне така изглеждат неща за момента.

Hug Аз пък мисля, че Джелил въобще не обича Гюзидето. Нали затова се жени за Алина за да се спаси от тая натрапчива любов. Значи, когато Айшето се натиска на Курт, била противна, обаче разбирате и подкрепяте омъжената Гюзиде, която пред очите на мъжа си умира по Джелил.  Яхия щял да пусне Гюзиде, трогнат от любовта й. По-заблудена потребителка в темата няма. Щом го оставиха жив, абсурд.

Гюзиде се ожени, защото видя, че Джелил си има годеница и беше много нещастна. Тя се влюби в него от пръв поглед! За мен пък е знак, че пак ги събраха, може да стане нещо, знае ли човек...Обаче ако съдя по това колко е НЕромантична сценаристката, нямам големи надежди. Яхя толкова ревнува от Джелил, че не е истина, той го мрази  Peace  Ако зависи от него никога няма да остави Гюзиде. Така ги виждам нещата, или ще я направи много нещастна, или ще го убият и все някога с Джелил може да се съберат.
Мисля, че Дж има симпатии към Гюзиде, но ги отхвърля, защото тя е омъжена. Аля е само забежка, даже не съм сигурна, че я харесва. Или просто иска да й помогне...

Аз все съм си с мнението, че Сеит остави и любов и всичко твърде лесно. Наказа Шура, че си замина от хотела, а тя нямаше друг избор. Да не споменавам и вината, която изпитва...Но тя пък по-силна ли е от любовта? Решение се взема веднъж, или забравяш и продължаваш или си тръгваш. А и двамата избраха раздяла, но в случая не им остава друго май..
newsm10  bouquet

# 511
Ех, Миси !  Heart Eyes Удивително е, как едно и също поведение, успяваме да изтълкуваме по коренно различен начин !  Hug
Ти казваш  :Понякога да обичаш не означава да вземеш решение, което е правилно, но и да направиш компромис PeaceС не може. Не може да направи компромис със себе си и да си прости, не може да повярва, че и Ш е склонна да му прости.Къде е неговото доверие в нея?

А според моето виждане, е точно обратното !  Laughing Според мен Сеит прави най- големият компромис, отказвайки да си прости и да попречи на жената, която обича да замине . Peace Не само, че прави огромен компромис, но и се обрича на болка, мъка и самота завинаги и въпреки, че го осъзнава много добре, не по- малко е наясно, че няма право да я спре. Шура може и да е готова да му прости, но той не е готов да и причини това, не иска цял живот да наказва и двамата за стореното от него. Защото, дори и да казва, че му прощава, дълбоко в сърцето си, тя никога няма да забрави тази изневяра / не познавам жена или мъж, които могат !  Peace/ и никога повече няма да му се довери напълно/ не че и досега го е правила, въпреки уверенията, че му вярва безпрекословно.Ако беше така, дори и за миг нямаше да и мине през ума, че е заминал с Лола и щеше да обърне света, за да го намери, но видяхме, че нищо от това не се случи. Peace/ За мен, именно решението, което е взела Шура/ защото то е нейно, не на Сеит/ , доказва, че има пробойна в нейните чувства към Курт. Peace

Шура явно ще пострада - ще видим дали случайно или не съвсем, защото аз очаквам всичко от Петро. Заслепен от огромната си омраза към Сеит, като нищо ще нарани Шура, за да почерни завинаги сърцето и живота на Курт. Той много добре знае, че без нея, за него живота свършва . Та, очаквам, както заблуден, така и не съвсем куршум . И ако Шура е само ранена, най- естествената реакция на Сеит, ще бъде да а я натовари на кораба, да е сигурен, че е в безопасност, за да може да се заеме най- после с Петро . С Шура до него, ръцете му ще са вързани, а и не ми се мисли лелка, Тина и Борис, какви обвинения ще му отправят и колко ще са доволни да му натрият носа . Предполагам, че Шура и Тина ще се качат на кораба и .....SON  ще украси екрана, за да е пълна драмата. Laughing Ама като нищо, на есен, ще я видим как тича към капитанската рупка и иска корабът да бъде спрян. Wink/ това в кръга на шегата/

Мен повече ме притеснява, че последната дума, отново ще е на Петро- каквото и да означава това. Peace

По повод Джелил и Гюзиде - не мисля, че докато Яхя е жив, ще се случи нещо помежду им. Много ги харесвам и двамата, хубава двойка са, но не бих одобрила подобно развитие на сюжета.
Сигурна съм, че бракът на Аля и Джелил, е фиктивен, само за да я предпази от тормоза и преследването на Уили. Ако изобщо има брак де. Peace

Дафне, благодаря за поздрава !   bouquet

# 512
Здравейте, момичета! Hug Бог да прости нашите близки... Praynig
Благодаря за пожеланията Ви и да Ви  връща подобна радост!Дафне Hug, направо ме засрами Embarassed
Скрит текст:
Лагуни Hug, Миси Hug, Брун Hug- страхотни постове  bouquet
Благодаря за озета, Наде  bouquet!
А защо решихте, че именно Петро е ранил Шура? newsm78 На мен ми се струва, че Едже много си обича Борински и няма да му причини това удоволствие. Може и да греша, но тази задача подхожда повече на узбаши Били. Залагам именно на него за стрелбата... Peace[/b]

# 513
Ех, Миси !  Heart Eyes Удивително е, как едно и също поведение, успяваме да изтълкуваме по коренно различен начин !  Hug
Ти казваш  :Понякога да обичаш не означава да вземеш решение, което е правилно, но и да направиш компромис PeaceС не може. Не може да направи компромис със себе си и да си прости, не може да повярва, че и Ш е склонна да му прости.Къде е неговото доверие в нея?

А според моето виждане, е точно обратното !  Laughing Според мен Сеит прави най- големият компромис, отказвайки да си прости и да попречи на жената, която обича да замине . Peace Не само, че прави огромен компромис, но и се обрича на болка, мъка и самота завинаги и въпреки, че го осъзнава много добре, не по- малко е наясно, че няма право да я спре. Шура може и да е готова да му прости, но той не е готов да и причини това, не иска цял живот да наказва и двамата за стореното от него. Защото, дори и да казва, че му прощава, дълбоко в сърцето си, тя никога няма да забрави тази изневяра / не познавам жена или мъж, които могат !  Peace/ и никога повече няма да му се довери напълно/ не че и досега го е правила, въпреки уверенията, че му вярва безпрекословно.Ако беше така, дори и за миг нямаше да и мине през ума, че е заминал с Лола и щеше да обърне света, за да го намери, но видяхме, че нищо от това не се случи. Peace/ За мен, именно решението, което е взела Шура/ защото то е нейно, не на Сеит/ , доказва, че има пробойна в нейните чувства към Курт. Peace

Госпожата Heart Eyes Hug, най-малко с теб искам да споря Simple Smile Силен противник си Hug Heart Eyes Това в кръга на шегата Wink Относно компромиса да разясня Peace Имам предвид да направи компромис за да останат заедно, а това, че се отказва лично за мен не ми изглежда като компромис, а по-точно като черта от характера Peace Peace Peace Компромис за мен щеше да е, ако беше направил обратното PeaceИ аз не мога да си обясня как тълкуваме по-различен начин поведението на С, при положение, че за другите  герои на Киво сме на едно мнение Simple Smile Heart Eyes

Шани Heart Eyes Hug

Да почиват в мир любимите ни....

# 514
# 515
Bi küçük Eylül meselesi sinema filmi / Gala-Premiere

https://www.facebook.com/photo.php?v=253154108203382&set=vb.246481668870626&type=2&theater

Akbank new commercial backstage...with Emre

# 516
# 517
Чета, чета, много ми е объркано. Даже някои тези в един и същ пост са взаимно изключващи се. Предлагам Госпожата   bouquetда пусне анкета за причините за раздялата.
Последната дума беше на Курт,  в този смисъл,   отговорността, не вината, е негова:
Разлика в културите,
Думите на бащата
Отмъщение  на Курт,  губи контрола върху Шура, не приема горда и независима жена до него
Завист и ревност задето Шура намери  семейството си, докато той загуби своето заради нея
 Срам и  вина заради изневярата
Жертва любовта си заради безопасността на Шура
Изобщо не я обича и т.н.
Само  давам идея за въпросите...

# 518
Чета, чета, много ми е объркано. Даже някои тези в един и същ пост са взаимно изключващи се. Предлагам Госпожата   bouquetда пусне анкета за причините за раздялата.
Последната дума беше на Курт,  в този смисъл,   отговорността, не вината, е негова:
Разлика в културите,
Думите на бащата
Отмъщение  на Курт,  губи контрола върху Шура, не приема горда и независима жена до него
Завист и ревност задето Шура намери  семейството си, докато той загуби своето заради нея
 Срам и  вина заради изневярата
Жертва любовта си заради безопасността на Шура
Изобщо не я обича и т.н.
Само  давам идея за въпросите...

Дафне Hug, само с последното не съм съгласна Peace Simple Smile И аз се обърках, но смятам, че я обича, затова и не мога да го разбера newsm78 #Crazy

# 519
# 520
# 521
Наде, Терзи благодаря ви!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Госпожата  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 newsm51 мислите ми най-много се доближават до твоите при възприемането на филма. Peace
Лагуни, Вале, Мис, Брум  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви за споделените мнения!
 smile3555 Вале, благодаря за резюмето!  bouquet
Краличке  Heart Eyes когато се срещнаха Сеит и Лола, той и каза, че знае за всичко, което са правили тя и Петро, за писмото, за подправените подписи, обвини я, че са разрушили животът му ... Тя се оправда, каза, че няма нищо общо, че е написала писмо, в което е описала всичко, цялата истина и той ще го получи, ако нещо се случи с нея. Сеит искаше още на момента тя да му каже каква е истината, но този с нея, не помня как се казваше, му каза да стои далече от баронесата, знаеше името му, а Сеит го попита кой е той, но ги извикаха при полковника. Преди това не допуснаха Сеит при него, явно и той си е променил отношението към Сеит, точно заради това му се подигра и Били после ... Та това е. Кажи какво друго искаш да ти напиша. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 20:34 от queen_fenka

# 522
Извинете, не помня кой поддържаше тезата, че семейството на Сеит е избито заради Шура, но вече няколко пъти се споменава.
Може ли да ми обясните защо мислите така, много ми е чудно. Защото аз мисля, че семейството беше нападнато от болшевиките, заради Сеит, и защото Петро допълнително ги насъска. Не виждам каква е вината на Шура. 

Наде, Терзи, благодаря за новите снимки!
Кралице, Миси, Фенче, госпожата, за разясненията!
Лагуни, Шани, не споделям вашето мнение, но поздрав!
Бръм добре дошла!

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт