Отговори
# 495

Имах предвид работата с отборите  Wink   newsm51
Мислите ли, че може да се развият нещата с Джелил и Гюзиде?    loveuuu

Явно ще се вдигне градуса в 13 епизод, но дали ще е последен? Време е да се види истинското лице на Петро най-накрая и Сеит да разбере какъв човек е държал до себе си! Ако им знаеше игрите, направо да заминава с Шура и да си живеят щастливо, но тогава нямаше да е той  Mr. Green
Явно в другия сезон ще гледаме отмъщение и болка ...  Sad

Hug Свет се е пошегувала в стихотворна форма за отборите и после аз след нея, но явно не се е разбрало правилно.  Peace

Да ти кажа Джалил ми е супер сладък, както и Гьозиде. Още повече, че вече чувствата благодарение на устатото Айше,  Joy са взаимни, но изживяването им - невъзможно за мен. Никой от тях двамата няма да си позволи да потъне в забранена любов, /което одобрявам/. Поне така изглеждат неща за момента.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 12:06 от sinq laguna

# 496

Един поздрав с красивите и романтични сцени, които липсват на повечето от нас !   bouquet

Замислих се, че и в това отношение,  Едже следва естественият ход на нещата. Peace
Нима в живия живот не е по същия начин, можем ли да кажем, че романтичните трепети и страстите, от които ни се разтреперваше под лъжичката и ни омекваха краката, са същите , каквито и в началото на връзката ни с любимия човек ? Нима и в реалния свят, страстната любов не се трансформира в едно по- улегнало, но и по- дълбоко и истинско чувство ? Значи ли, че като не виждаме всеки ден онези искри в очите на човека до себе си, че като спре да ни хваща ток от докосването му, сме спрели да се обичаме?!
Мисля, че точно това се случва и с нашите екранни герои - техните чувства, страсти и помисли, са отражение на живия живот . Сигурно и затова понякога сме така недоволни от случващото се - чакаме си приказката.  Peace

# 497
Госпожата,  Heart Eyes мерси за клипчето!  bouquet Страшна песничка е подбрала авторката му. Много ми хареса, както и подбраните моменти. Heart Eyes

Това ,което описваш в поста си за мен е точно любовта, която преминава през различни стадии и емоции във всяка една връзка. Щастилви са онези, които успяват да я съхранят до последния и стадий в едниство и хармония.

# 498
Hug
Aх, Курт, колко са ти слаби ангелите! Joy Хубава идея за сравнение между двете сцени. За всеки непредубеден зрител е ясно, че нищо не трепка в Курт и Шура целува мумия. Здраво е стиснал устните. В другия случай, си личи, че са му омекнали колената. И имаш усещането за свалка, за химия, за физическо привличане, за хармоничност на двойката. Погледът на Курт, полуотоворените устни не са нищо друго освен деликатен сигнал, че е навит на Айшето. Само  отложи във времето нещата.

# 499
Вярно, че любовта се променя, както и хората не са същите, отношенията им...но ми се струва, че Сеит и Шура са още твърде млади и твърде в началото на връзката си, за да говорим за улегнали чувства.
Като ги гледам, май никак не са улегнали.  Simple Smile Очаквах изпитанията, през които преминаха заедно, да ги свържат по-силно, да ги накарат да гледат на проблемите помежду си отвисоко, да не допускат дребни разпри, но не е така, за съжаление.  Sad

Шура ранена! Този ход никак не го предвиждах. Предполагам, Сеит ще разбере, че или той ще убие Петро, или Петро ще го убие, и ще действа решително и без милост.

Ако Яхия оживее, навярно ще се оттегли, той вижда колко е влюбена Гюзиде.

# 500
Госпожата,  Heart Eyes мерси за клипчето!  bouquet Страшна песничка е подбрала авторката му. Много ми хареса, както и подбраните моменти. Heart Eyes

Това ,което описваш в поста си за мен е точно любовта, която преминава през различни стадии и емоции във всяка една връзка. Щастилви са онези, които успяват да я съхранят до последния и стадий в едниство и хармония.

Радвам се, че ти хареса, Лагуни ! Heart Eyes
Ами и аз така мисля - това е любовта ! Peace Затова и продължавам да вярвам, че Сеит И Шура се обичат, въпреки всичко и всички, въпреки обстоятелствата и въпреки разстоянията . Отдавна вече не правя аналогии с романа, но и там усещането ми беше същото .  Peace

Вале,  Hug промяната не зависи от възрастта в техния случай. Те са млади, така е, но и на двамата им се наложи да пораснат много бързо. Връзката им и живота им, минаха през такива препятствия и перипетии, при това за кратко време, каквито не се случват на повечето хора за цял живот. Peace

# 501
Госпожата,   bouquet разкошен клип и песен.
Изслушах го и го изгледах още вчера във фейса но нещо не ми се получи да го публикувам тук като видео(за първи път ми се случи).
Абсолютно на същото мнение съм като теб, че първите пеперуди в стомаха ни с времето се трансформирват в улегнала и осъзната обич а когато са придружени с взаимно уважение, и доверие то тогава такава връзка е непоклатима във времето до самия си край.

# 502

Да ти кажа Джалил ми е супер сладък, както и Гьозиде. Още повече, че вече чувствата благодарение на устатото Айше,  Joy са взаимни, но изживяването им - невъзможно за мен. Никой от тях двамата няма да си позволи да потъне в забранена любов, /което одобрявам/. Поне така изглеждат неща за момента.

Hug Аз пък мисля, че Джелил въобще не обича Гюзидето. Нали затова се жени за Алина за да се спаси от тая натрапчива любов. Значи, когато Айшето се натиска на Курт, била противна, обаче разбирате и подкрепяте омъжената Гюзиде, която пред очите на мъжа си умира по Джелил.  Яхия щял да пусне Гюзиде, трогнат от любовта й. По-заблудена потребителка в темата няма. Щом го оставиха жив, абсурд.

# 503
Вярно, че любовта се променя, както и хората не са същите, отношенията им...но ми се струва, че Сеит и Шура са още твърде млади и твърде в началото на връзката си, за да говорим за улегнали чувства.
Като ги гледам, май никак не са улегнали.  Simple Smile Очаквах изпитанията, през които преминаха заедно, да ги свържат по-силно, да ги накарат да гледат на проблемите помежду си отвисоко, да не допускат дребни разпри, но не е така, за съжаление.  Sad

Шура ранена! Този ход никак не го предвиждах. Предполагам, Сеит ще разбере, че или той ще убие Петро, или Петро ще го убие, и ще действа решително и без милост.
Ако Яхия оживее, навярно ще се оттегли, той вижда колко е влюбена Гюзиде.

Да, така е, допуснаха много неща, които говорят, че във връзката им нещо много здраво куца за да бъде такава , каквато на нас роминтичките ни се иска. Различия в културата, които не успяха да разберат как да преодолеят и липсата на стопроцентовото отдаване едни на друг. При Шура е на лице за мен това отдаване, но при Сеит- не. Той е раздвоен от вините , които чувства и съвсем съзнателно се оставя да бъде воден от тях в отношенията си с Шура. Съжалявам, но така чувствам нещата при тях!

Харесва ми на мен идеята на Едже да рани Шура, макар , че ще ми е много мъчно, че ще страда, а и тези които я обичат също с нея ще страдат. Обаче така ще видя реакцията на Сеит спрямо нея в този момент, тази му реакция ми е интерсна, защото тази към Петро ми е ясна. Peace

Наде,  Hug приятно ми е присъствието ти в темата! Харесвам изказа ти и визията за себе си , която внушаваш с него. Peace Не е обяснение в любов, да знаеш.  Joy

# 504

Hug Е, стига се смя де. Аз искам пък да бяха ги оженили, щото съм романтичка и обичам да гледам влюбени и щастливи хора.  Heart Eyes

[/quote]
 Hug Ако ти се гледат влюбени, щастливи хора и сватба, повтаряш финала на К/Г.  Joy Joy Joy

# 505
Лагуни, Hug симпатиите ни са взаимни.
Умен ход от страна на Едже Шура да бъде ранена но не разбрах физически ли, ще е или душевно( ако е първото най-вероятно, ще се окаже в центъра на престрелка и някой заблуден куршум, ще я уцели), защото за мен това, ще е причина да не замине!?!
Логично би било да напусне Истанбул но при този нисък рейтинг и най-вероятно занижени приходи едва ли биха могли да си позволят снимки на няколко места.

# 506

Hug Ако ти се гледат влюбени, щастливи хора и сватба, повтаряш финала на К/Г.  Joy Joy Joy

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Ох, зле е положението при  мен. Лоша работа, занчи и от любов нищо не разбирам, щото туй щастливо събитие, което ми предлагаш не ща да го повтарям. Не знам що.  Joy Joy Joy

# 507
Дафне,  Hug мерси за поздрава! Бавно ми зарежда, но успях да видя коя е песента bouquet Много са ми скъпи спомените с всички до една, от тези забелжителни дами, с които споделяхме сходни усещания за филма. И ако се сещам понякога за КГ то е защото си спомням хубавите моменти заедно, както със съотборничките, така и с някои дами, които бяха от противниковия отбор.  Hug Беше вълуващо и приятно - разногласия, противоположни гледни точки, оживени дискусии ... Просто филма го позволяваше.

Приятен ден на всички!  Hug

# 508
Привет, момичета Hug Heart Eyes Hug Навън е хубав летен /вече/ ден и ви желая да му се насладим Simple Smile

Благодарение на рускините  bouquet, изгледах епизода с превод, но най-важното според мен съм разбрала и от вашите преводи и разяснения Heart Eyes Peace Да видим с какво разполагаме Peace С не иска да говори с Ш, смята, че тя няма да му прости изневяра. Въпреки, че Дж го моли да говори с нея и да и обясни всичко, С изпитва угризения. Ш го е чакала, а той я е предал./Това стана ясно не без помощта на П. Продължава да го манипулира дори когато истината излезе наяве./ Ш чака С да я потърси и да я помоли за прошка, той бил живота й и т.н, това по повод колебанието дали да замине или остане. Аля моли С да отиде да поговори с Ш, защото тя заминава. Двамата се обичат, страдат един за друг и трябва да бъдат заедно.Когато имам предвид, че Ш обича по-силно С, имам предвид, че тя е тази, която е склонна на компромис, т.е да прости дори и изневяра. Както и лелята каза на С, гордостта му е по-голяма от любовта му. Понякога да обичаш не означава да вземеш решение, което е правилно, но и да направиш компромис PeaceС не може. Не може да направи компромис със себе си и да си прости, не може да повярва, че и Ш е склонна да му прости.Къде е неговото доверие в нея?Той я видя с братовчед й реши, че го е забравила, а тя видя жена в леглото му и отново е готова да му прости и да остане с него?Не, че искам да измервам кой прави по-голям компромис, но на мен така ми изглежда Peace Peace PeaceИначе и аз като Лагуни Heart Eyes Hug съм по-склонна да приема,че С се почуства с накърнено достойнство/гордост, когато Ш му каза, че заминава. Той видя една независима жена, различна от тези за които говореше баща му, длъжни да се подчиняват на мъжката дума./Много хубаво сравнение с майка му и отношението на баща му към нея на Лагуни  bouquet/

Да ви кажа, аз Едже този път ще я пощадя Simple SmileДобре, че реши С да потърси Ш за разговор Simple Smile То не, че имаше разговор, де Simple SmileТя, Ш си водеше монолог, а той мълчеше Simple SmileВидяхме я в мечтите й този разговор как протече и истинския такъв. Аз вече казах преди това какво мисля, когато един мъж ти каже ти да решиш дали да останеш или не, но защо С не може да й каже да остане?Нали я обича, защо я пуска да замине, купи и перачницата, малко непредвидено, но все пак Simple SmileНе може да й каже, защото според мен предаде доверието й PeaceА това не може да се поправи. Той сам казваше, тя трябва да ми вярва, а какво направи той предаде я, също така не може да приеме, че дори и тя да му прости, той няма да си прости, че я е наранил PeaceВ този случай и за мен раздялата им изглежда логична, той не е човек, достоен за нея, способен е да я наранява. Така по-добре ми се изяснява характера му и деградивните елементи в него/прекаляването с алкохола, самоубийството, ако следват книгата/ Продължавам да мисля, че за момента, С е този, който пръв се отказва от Ш, въпреки, че оставя решението в нейни ръце. Ако реши да остане, ето тогава ще ме разочарова мен. Връзката им е била обречена още от самото начало. С нямаше сили да се противопостави нито на нейното, нито на своето семейство.Обстоятелствата го принудиха. Отчитам и размирните времена, в които са живели и са изградили характерите им Peace

Благодаря ви  за всичко, което публикувате в темата на всички Heart Eyes Hug  bouquet

# 509
  • Sofia, Bulgaria

Hug Аз пък мисля, че Джелил въобще не обича Гюзидето. Нали затова се жени за Алина за да се спаси от тая натрапчива любов. Значи, когато Айшето се натиска на Курт, била противна, обаче разбирате и подкрепяте омъжената Гюзиде, която пред очите на мъжа си умира по Джелил.  Яхия щял да пусне Гюзиде, трогнат от любовта й. По-заблудена потребителка в темата няма. Щом го оставиха жив, абсурд.

Гюзиде се ожени, защото видя, че Джелил си има годеница и беше много нещастна. Тя се влюби в него от пръв поглед! За мен пък е знак, че пак ги събраха, може да стане нещо, знае ли човек...Обаче ако съдя по това колко е НЕромантична сценаристката, нямам големи надежди. Яхя толкова ревнува от Джелил, че не е истина, той го мрази  Peace  Ако зависи от него никога няма да остави Гюзиде. Така ги виждам нещата, или ще я направи много нещастна, или ще го убият и все някога с Джелил може да се съберат.
Мисля, че Дж има симпатии към Гюзиде, но ги отхвърля, защото тя е омъжена. Аля е само забежка, даже не съм сигурна, че я харесва. Или просто иска да й помогне...

Аз все съм си с мнението, че Сеит остави и любов и всичко твърде лесно. Наказа Шура, че си замина от хотела, а тя нямаше друг избор. Да не споменавам и вината, която изпитва...Но тя пък по-силна ли е от любовта? Решение се взема веднъж, или забравяш и продължаваш или си тръгваш. А и двамата избраха раздяла, но в случая не им остава друго май..

Общи условия

Активация на акаунт