Отговори
# 285
Брех, Сеит купи перачницата, а откъде пари не мога да си обясня!?! newsm78
Пак му се привижда. Cry

Шура нали върна чантата по Джелил и каза ,че вътре има пари и скъпоцености и той същата чанта даде на Ръза бей, сигурно ги носи от Алуща  newsm78 newsm78 newsm78...като гледам и тоалетите на руските бегълки и бегълци ...май цели молове са принесли като са си  спасявали живота ...
Joy Joy Joy
Ми освен да са от Алуща от друго място няма откъде да са тези пари.

# 286
В книгата я повери в ръцете на любовника и, тук поне отива при майка си и има някаква надежда за бъдещето. Нали и каза, че я обича, защо я пуска да си иде ?! Толкова се обичат, душите им плачат, защо ще остави любовта да се изниже като пясък между пръстите му ? Защо мълчи като пукал, а не и разкаже всичко ?! А какви прекрасни мечти имаха двамата - семейство, много деца...
Защо и двамата отказаха да се борят за тях?!

Мисля, че Аля каза така, за да се предпази и да подразни Уили, но не съм сигурна.

# 287
Аля казва на Сеит, че Шура много го обича, казва му че трябва да я спре да не заминава.
Джелил му говори същото,след всичко което са преживели заедно с Шура, той не бива да позволява в никакъв случай тя да замине.

Аля казва после на Шура, че е разбрала,че Сеит я следи и тя  горката започна да се оглежда около себе си. Аля казва, че знае за това от Джелил.

Джелил се жени за Аля. Това аз не го видях нещо…..
Намират Яхя, ранен.

Шура казва на Сеит,че ако той й каже остани, е готова да го направи. Той отговаря,че това дали да остане трябва де  нейно решение, не негово

Шура: Кажи ми само една дума и ще остана.

Сеит: Замини.

# 288
Пресилено е това мълчане на Сеит/трудни напъни на сценаристите , не се вписа в общото действие ,някак пришито ми идва.....

# 289
Ама Джелил вече взе да сънува Гюзиде, а ? А Аля го каза, за да се защити май от Били  newsm78 Какво ли са направили на Яхя? Жив е, ама до кога ? Все си мисля, че Джелил и Гюзиде ще бъдат заедно, но нашите  newsm78 Този човек не знам какво му става беее newsm78 Толкова я обича, а и казва да върви  ooooh!  ooooh! ooooh! сега ще се пръснем до другия вторник ... Какво ли пак му наговори онзи мръсник Петро  newsm78
Дъгичке  Heart Eyes златна си! Ама тя наистина трябва сама да реши , какво го пита него ? Каза му за жената май, тя мисли за Айше, а той за онази скумрията с която преспа  hahaha А Шура дали разбра истината защо той не дойде на сватбата  newsm78

# 290
Шура ще остане. Сигурна съм.

# 291

Точно това си мислех и аз !  Peace Heart Eyes
На мен така да ми каже - Върви, останала съм одма !  Laughing

Решението наистина трябва да е нейно, за да не обвинява после никого за него . Тя сама взе решение да скочи от влака и да сподели живота си с него, сега отново сама трябва да реши дали да остане . Съдейки от последните думи на възрастната Тина, май е взела друго решение .Жалко !

# 292

Дано си права! И дано на Сеит му се проясни мозъкът  Praynig нещо действа неадекватно ... То бива угризения, ама чак пък толкова ? Ще му прости Шура, толкова много го обича ...

# 293
Какво каза Тина накрая, не разбрах.

# 294

newsm78 newsm78 newsm78...станахме две.. Joy Joy

# 295
И аз мисля, че, ще остане в Истанбул, защото няма как да снимат на две различни места(поне така си мисля в предвид създадената обстановка от едно време) но това не значи, че, ще се върне при Сеит а аз ги искам заедно започвайки отначало живота си. Вече, ще бъдат ангажирани с перачницата, живота им предоставя прекрасен шанс в Истанбул и не искам да го пропиляват и да пропуснат точния миг.
Нито озет, нито снимки, нито фрагмани, нито продължителността на сериите са ми достатъчни и искам още, и още. ooooh!

# 296

Мисля, че на въпроса на Нермин : Шура замина ли ? , Тина отговори - Замина !
Но това с моите оскъдни познания на езика. Дано Дъгичка хвърли светлина по въпроса !  Praynig

# 297

станахме три  Joy Joy Joy Joy Joy
Добре де, а нали Тина каза, че няма да изостави Юсуф  newsm78 Къде е ръгнала и тя ? Ако Шура замине, какво ще гледаме още 2 серии  newsm78 Или ще се появи Мурка  newsm78 Боже, как ще дочакаме следващия вторник  ooooh!

# 298

Ма и Тина ли заминава ?
Честно казано, ще се разочаровам и от двете, ако заминат. Но ги разбирам - все пак ги очакват майка им и сестра им. Като нищо Еджето ще ги прати в Англия, докато измисли втория сезон !  ooooh!
Още в края на миналия епизод, със символичното падане на пръстена и сега, когато Шура буквално го хвърли в шкафа, имах усещането за край. Да видим, дано ме опровергаят.

# 299
Мисля, че е рано още за Мурка и за заминаване. Нали ще работят заедно в перачницата.  Simple Smile

Коя любов върви гладко...ще има раздели и събирания, не могат един без друг.

Общи условия

Активация на акаунт