Отговори
# 300
Момичета, нищо не казват руските дружки по въпроса, който така живо ни интересува. Но и аз мисля,че Шура ще остане. Дано не ни държат дълго в напрежение и скоро да ни пуснат фрагман.
Аз си лягам, че днес имат натоварен ден. Ще чакаме с голямо натърпение превода, защото серията беше много, много  интересна.

Благодаря ви за компанията!

Лека нощ!  smile3524

# 301
Може и да е казала Тина , че Шура е взела решение да замине, но това не значи , че ще го изпълни. Аз съм сигурна, че няма да замине, а една голяяяма част от мен иска да го направи, друга - не. Обаче не заслужава това мъчение Шура, на което я подлага Сеит. Разбирам го донякъде, ноооооо, в момента ми идва да му строша кратунката.

# 302
Вале, толкова много се откъснаха от книгата, че изобщо не правя вече аналогии с нея.  Peace

Коя любов върви гладко...ще има раздели и събирания, не могат един без друг.

Абсолютно! Затова им се чудя на акъла - какво се опитват да си докажат ?!

# 303
Знаех си, че, ще говорят с недомлъвки и всеки един от тях, ще си мисли и, ще говори за различни неща без да се изяснят.
Язък значи, Crossing Arms никак не искам историята им да се развие както в книгата и то от пуста гордост, и в моменти когато не е нужна.

# 304
Дано Вале  Heart Eyes дано все още не е края ... много ги обичам и двамата ...
 а Айшето с този неин равен глас ... бррр много противна ! Не ми харесва как играе тази ...
Наде, Госпожата  thumbsup
Лека и синеока, дружки! Ще чакаме фрагман ... дано ни просветне малко какво ще се случва ...

# 305
Дъгичка,  Hug още веднъж ти благодаря за преведените моменти !   bouquet
 И аз се надявам скоро на фрагман, не че и те не са подвеждащи, но поне мъничко да ни подскажат. Praynig
Лека нощ и на теб !  Hug

SEYIT: Go...

ooooh!

# 306
Лека нощ  newsm46 след прекрасния и вълнуващ за мен епизод.

# 307
Като нищо Еджето ще ги прати в Англия, докато измисли втория сезон !  ooooh!

Heart Eyes Има резон. Нали Шура някъде изчезвала и когато се връщала , наш Сеит вече бил женен. Та може и това да стане. Аз съм сигурна, че това не е края, защото виждам Шура. Тя просто не може без Сеит. Не може да диша без него. Всичко прощава, на всичко е съгласна, само да е с него.

# 308
Госпожата, не правя аналогии с романа, просто е твърде рано за раздяла. Те, дето се вика, още не са се събрали, как ще се разделят.

Сеит не само от гордост мълчи. Той усети на собствен гръб колко са опасни Били и Петро. Как да каже на Шура "остани", като вижда, че тя има шанс да бъде в безопасност.

Трудно им е и на двамата, в сложна обстановка са.

Дъга, благодаря за превода!  Hug

# 309

И Сеит не може без нея - тя е в умът му, в мислите му, в сърцето му....
Според мен, не от гордост не и каза да остане, а заради изгарящото чувство за вина, което изпитва. Сигурно смята, че не я заслужава повече, че не е достоен за нея.

# 310

Даааа, а Шура е наясно защо и казва да си отива. Наясно е, че за разлика от нейното неразделено сърце, това на Сеит е такова. В него има и любов към нея, но и вина, която ще го преследва цял живот, а тя ще му напомня ежеминутно за това. Така виждам нещата. И наистина не разбирам Сеит защо го прави. Вече всичко е свършено, не може да върне родителите си, няма как , ще трябва да живее със загубата си, но защо решава да допусне още една такава отпращайки жената , която е готова на всичко за него....

# 311

Много ми е интересно, какво му каза Петро в кръчмата ? Каква ли отрова отново успя да пусне ?

И какво беше написала Лола на гърба на снимката, която му прати ?  Thinking
Както и какво каза на Сеит, когато се видяха ?
Оф, не обичам да чакам цяла седмица, за да получа отговори на въпросите, които ме вълнуват !  Crossing Arms

# 312
Пресилено е това мълчане на Сеит/трудни напъни на сценаристите , не се вписа в общото действие ,някак пришито ми идва.....

Да, така е и за мен. Освен това беше доста пресилено за мен отново трети лица да навиват Сеит да разговаря с Шура. То Джаелил, то Аля, ще рече човек, че Сеит е изгубил ума си и не може да взима сам решения за толкова важно нещо касаещо жената, която щеше да му става съпруга. От друга страна ни показаха, че Сеит си подсигурява бъдещето, купувайки перачницата, тоест мисли си съвсем трезво. Само що се отнася до Шура го изкараха, че реагира като недоносче.  ooooh!

# 313
Огромно благодаря на преводачките за преведениия 11 еп.   bouquet  bouquet  bouquet

Дъга, Hug благодаря и на теб за преводите от подругите!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на всички за споделеното!   bouquet

# 314
 Определено ми губят някои моменти, заради опитите ми да наваксам закъснението, с което гледах. Peace

На мен ми се стори съвсем нормално, в контекста на цялата ситуация, че Сеит изчаква и не отиде да говори веднага с Шура. Чувството на вина, срамът, който изпитва, не му позволяват да го стори и ако не беше Аля, да му каже, че Шура се готви да заминава, може би нямаше да го има и последният разговор. То не, че имаше файда от него, ами - нейсе !

Момичета,  Hug благодаря на всички, че гледахме заедно епизода, за споделените мисли и емоции, за приятната компания !   bouquet
Лека нощ и татлъ сънища и от мен !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт