Отговори
# 315

На мен ми се стори съвсем нормално, в контекста на цялата ситуация, че Сеит изчаква и не отиде да говори веднага с Шура. Чувството на вина, срамът, който изпитва, не му позволяват да го стори и ако не беше Аля, да му каже, че Шура се готви да заминава, може би нямаше да го има и последният разговор. То не, че имаше файда от него, ами - нейсе !

Така е, смазващото чувство за вина ще го преследва, той си каза, че никога няма да може да си  прости глупостта, която направи. Но защо не се съобрази и с това, което изпитва Шура в този момент. Няма начин да не знае, че тя страда толкова много. Нека се чувства виновен, негово право е, но за мен това, че не търси Шура поради тези причини, е доста егоистично от негова страна. Предпочита да я гледа отдалеч, помага и. Ок, показват ни , че мисли за нея, че я обича. Обаче за мен е обсебен от своите собствени психологични проблеми, които му пречат да разбере на каква емоционална въртележка е подложена и Шура. А накрая , след като все пак отиде при нея, веместо да  говори с нея, да и обясни, той я отпраща да си ходи и оставя тя да реши, не иска да поеме отговорност с две думи. Сбъркано ми стои, както и да го погледна за сега. И защо тази сценаристка е решила, че за да докара повече драматизъм, Сеит и Шура ще я карат без адекватни разговори, дори без такива. ooooh! И в същото време прави обща сцена с Айшето, Сеит пи от кафето и, че и разговор проведоха след всичко случило се. Или Айшето трябваше да чуе от устата на Сеит , че и ние с нея , кой е господар на сърцето му. Ами хич не и разбирам похвата на Едже. Ние си чакаме общи сцени с главинте герои, треперим какво ще стане, а тя ни праща при Айшето. Само да не вземе да го ожени Сеит за нея, че тогава я втасахме. Ама като гледам как акцентират на щастливата усимвка на Айшето когато разбра, че Шура ще заминава, може и това да е решила.  Thinking Хич не и дреме на момата, че на Сеит друга му е в главата.   ooooh! Продължава да се надява , че ще докопа левента. И хич не и дреме и, че и другите знаят за чувствата и. Единствено си го обяснавам, че вероятно това може да послужи като основа на бъдещи сцени. Стори ми се доста странно, това че тя така без колебание каза и на Биназ. Защо? Като иска нека си има чувства, ама защо те трябва да стават достояние и на другите, след като това изобщо не ги касае..

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 01:49 от sinq laguna

# 316
Добро утро ! Щастлив нов ден ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Лагуни,  Heart Eyes съгласна с голяма част от това, което си споделила.  Аз, обаче, не намирам причините, поради които Сеит не отиде веднага при Шура, за егоистични . Напротив - според мен,  мисълта, която го води в действията и поведението му, е единствено и само за нея. Страхува се да не я нарани отново, страхува се, че виждайки го, в душата и отново ще се отвори кървящата рана, уважава правото и и желанието и да започне нов живот, без него и не иска отново да обърква мислите и чувствата и . Поне на мен, поведението му, ми говори това.  Peace Снощи дълго си мислех за разговорът им на пейката или каквото там се случи, щото то и разговор не беше. Мислех си, защо аджеба, ще остави да си отиде единствената си любов, жената, която е в сърцето му, както сам казва, жената, която за която копнее, жената, която искаше да бъде майка на децата му ? Защо отказа да се бори за нея и любовта и ? Според мен, защото реши, че няма право да иска повече нищо от нея . И аз мисля, че е точно така. Нали казват, че ако много обичаш някого, трябва да го пуснеш да си отиде, когато иска - ако той също те обича така, ще се върне, ако ли не - трябва да приемеш и да го оставиш да бъде щастлив и без теб. Това беше и неговият мотив, мисля. Ще видим, какво ще бъде решението на Шура , дали ще замине и най- важното - дали ще се върне при него.

Колкото до Айшето - споделям напълно казаното от теб - точно това си мислех и аз. Дали не ни подготвят отдалеч за бъдещите събития. Дали упоритото нахалство на това момиче няма да бъде “възнаградено“в крайна сметка . ooooh!

Благодарение на Терзи !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 317
 bye kaffeetrmker_2

От снощи си мисля нещо и гледам на Лагуни също, и е минала подобна мисъл.
Ако се появи Мурка а това може би, ще се случи си мисля, че Едже няма да вкара нова актриса за тази роля при положение, че Айше е в близост до Сеит и според мен нейния образ, ще бъде изигран именно от нея. Ако Шура си отиде Айше, ще започне да се навърта около Сеит в перачницата и лека полека, ще се превърне в образа на Мурка докато Сеит не и се поддаде.
Разбирам мълчанието му и това, че я наблюдаваше отстрани но не разбирам за логично мълчанието му на пейката, и липсата на разговор. За мен по-скоро си беше монолог на Шура.
Другия Вторник ли, ще е финалния за сезона епизод или, ще е 14? newsm78

# 318
след като все пак отиде при нея, веместо да  говори с нея, да и обясни, той я отпраща да си ходи и оставя тя да реши, не иска да поеме отговорност с две думи. Сбъркано ми стои, както и да го погледна за сега.
Hug Според мен тя го ядоса с нещо. Ултиматума, който постави -  да или не, преди това дълго се обясняваше, сигурно леко надъхана от семейството си, не се хвърли в краката му да иска прошка, че е напуснала къщата, позволи си претенции към него, даже му говореше  дръпнато. Но това е само формалния повод. Какво прави един мъж, който обича една жена , но й изневери. Точно обратното, на това което направи Курт. Значи, причината е съвсем друга. Курт вече може да се посвети на революцията. Става дясна ръка на Ататюрк. Joy Joy Joy
Познах отговора на Курт и черпя:

# 319
Добър ден! /доста облачен при нас....и той недоволен от случващото се в сериала ,че и аз... Joy/

Искам веднъж ,поне веднъж някой/и сценарист/и да има/т смелост да разчупят малко "кофража".......нека двамата главни си кажат всичко каквото са преживели ,кой какво им е казал , кой какво е направел ,кой им е пратил писмо ,кой кого е предал ,всички съмнения ,предположения ,кой "приятел" как е постъпил за да са те в тази ситуация и тогава да вземат решение какво ще правят... а винаги се избира най-лесния вариант ...МЪЛЧАНиЕТО  /на агнетата/

# 320
Това беше момента който Шура си представяше но не видях сцената от снимката извън спойлера, Вие видяхте ли този момент или аз съм го пропуснала!? newsm78

Скрит текст:

# 321
Добър ден! /доста облачен при нас....и той недоволен от случващото се в сериала ,че и аз... Joy/

Искам веднъж ,поне веднъж някой/и сценарист/и да има/т смелост да разчупят малко "кофража".......нека двамата главни си кажат всичко каквото са преживели ,кой какво им е казал , кой какво е направел ,кой им е пратил писмо ,кой кого е предал ,всички съмнения ,предположения ,кой "приятел" как е постъпил за да са те в тази ситуация и тогава да вземат решение какво ще правят... а винаги се избира най-лесния вариант ...МЪЛЧАНиЕТО  /на агнетата/

Явно не познават други похвати за вкарването на “дълбок “ драматизъм в отношенията между главните герои. Въпреки, че като се замисля, имат много добро попадение и в обратния вариант. Peace

# 322
Добро утро, дружки!
Госпожата  Heart Eyes и моите мисли клонят в тази посока ... Но ... пепел ви на езика за Айше ако тази остане до Сеит ... няма да го понеса, честно! Все се надявам, че Мурка ще е друга ... ако се разделят, разбира се - видяхме, че сценарият няма много допирни с романа, но няма начин да не се появи Мурка, мисля, че Нермин няма да позволи толкова голямо разминаване в истинската история, все пак става въпрос за баба и ...
Мен ме гложди една мисъл, откакто изгледах 11 серия с превод - защо Джелил си замълча, защо не каза на Сеит, че Петро е извикал Шура  newsm78 Няма никаква логика ... или трябваше непременно Сеит да измени на Шура  newsm78 Ами тогава поне Джелил да не знаеше ... ето, това ме подразни в сценария.
Серията определено ми хареса, беше интересна , динамична, много добра игра отново на всички, с изключение на тази, която играе Айше - много ме дразни равния и тон, в нейната уста турските думи направо ми дразнят ухото  hahaha дори и в сцената с Гюзиде не беше убедителна, поне за мен ... наистина няма да я понеса да играе целия 2 сезон до Сеит  Joy Joy Joy Joy
Лагуни  Heart Eyes ами няма да ни е за пръв път да гледаме във филм на Едже героиня, която няма никакъв шанс, ама упорства до край в нахалството си ... Дано в този не възнаградят наглостта и нахалството  Praynig Но и аз се опасявам, че не случайно дадоха признанието и в любов да стане достояние на всички ... Дали Сеит няма все пак да задоволи мерака и и да се наложи да се ожени за "порядъчната" вдовица  newsm78
Наде  Heart Eyes и аз не го видях този момент ....
София  Hug и аз го искам, ама ЙОК! ooooh!
Хубав ден ви пожелавам, момичета! Hug

# 323
Фенче, Grinning мерси, че ми отговори.
Значи не съм го пропуснала този момент, защото просто го е нямало.

# 324
Здравейте wavey Hug

С удоволствие ви чета и ми се разясняват някои неща

В Тази серия имаше повече разговори, отколкото действие, така че ще е трудно да се коментира без превод newsm78. Аз се замислям малко по-общо, че в турските дизита всички любовни двойки много обичат да ги събират и разделят  и все си мисля, че Сеит и Шура ще намерят отново път един към друг, дори и да не е завинаги Peace

Обаче  подругите са много зле hahaha
Къванч щял да ходи за три месеца на курсове по актъорско майсторство в Лондон, заради ниския рейтинг. Ужас, та той си играе великолепно Peace

http://kino-teka.com/news/tureckie/198-kyvanch-tatlytug-reshil-p … hat-v-london.html

# 325
Това беше момента който Шура си представяше но не видях сцената от снимката извън спойлера, Вие видяхте ли този момент или аз съм го пропуснала!? newsm78

Скрит текст:

Наде, аз изобщо пропуснах момента с фантазията на Шура, само от вашите коментари разбрах, че си е представила този разоговор. Peace

Фенче,  Heart Eyes пепел ни на езика, ама знам ли Еджето с какво си е калесала калема ?! ooooh! Никак не е случаен факта, че Айшето само на глухия цар не си призна за любовта и към Сеит. Пък щяла да си го обича отдалеч, на никого не пречела - хайде холан !  ooooh! Изобщо няма да се откаже така лесно тя, зер е за изпускане момчето. Wink Пък и сърцето му принадлежи на Шура, ама видяхме, че други части от тялото си, лесно ги харизва. ooooh!

Аира,  Hug той Къванч и миналата година щеше да ходи в Лондон, но се отложи пътуването му . Няма нищо общо нито с филма, нито с рейтинга - планирано е отдавна, ама подругите обичат да се намират на приказки .
Снеже,  Heart Eyes нерде си ? / сетих се за твоя лаф, дето подругите са прекалили с водката Laughing/ Много ми липсваш и се надявам, че всичко при теб, е ок !  Heart Eyes

# 326
Айрче  Heart Eyes изобщо не ги чети тези ... според тях Киво не играел добре и той бил причината за ниския рейтинг  Joy Joy Joy Joy Не се била получила химия между него и Фарах и разни други глупости ... нека си дрънкат, каквото си искат Laughing Аз вече изобщо не им обръщам внимание, защото ме дразнят. Не е причината в актьорите, а в недомислиците в сценария на Едже според мен. И въпреки това филма ми харесва и то много!
Добре де, Шура не била казала на никого за Айше, а всички знаят, че и е изневерил  newsm78 много ми куца тук сценарият ... не ми е убедителен въобще Crossing Arms
Госпожата  Heart Eyes така е, мило! Точно от това се опасявам и аз - сигурно ще задоволи мераците и Сеит, след заминаването на Шура ... ще се отдаде на алкохол и жени предполагам  ooooh! А , да не забравяме - и на революцията  hahaha Ама колко ми липсват сериите в Русия да знаете ...

# 327
Така и не разбрах 13 епизод ли, ще е финален за сезона!?

TOTAL

14 KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV 3,21 8,54

AB

9 KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV   3,11 8,83

http://www.dizifilm.com/rating.asp

# 328
Така и не разбрах 13 епизод ли, ще е финален за сезона!?

http://www.dizifilm.com/rating.asp

Скоро някой беше постнал статия, в която се уточняваше крайна дата 17.06. мисля. newsm78 Ако това е така, значи още два епизода ще е има, не един. Предполагам, че скоро ще излезе официално кога ще е финалният епизод.

Гледам този рейтинг и изобщо нямам обяснение за него! ooooh! Ще започна и за да вярвам в разни конспиративни теории. Sunglasses

# 329
Фенче Heart Eyes и на мен ми куца сценария май, не знам ако бяха в тандема си двете сценаристки дали щеше да е по добре newsm78. Спомням си, че тук една от дружките беше го определила като "сценариен инфантилизъм" Rolling Eyes Всъщност аз съм пропуснала защо Мелек се е отказала newsm78

Обаче пък правят много красиви колажи Peace

Общи условия

Активация на акаунт