Отговори
# 330
Айрче  Heart Eyes ми то и аз влизам там само заради снимките и колажите им  Laughing Така и не разбрахме защо се оттегли Мелек  newsm78 Но се усеща липсата и, определено! И въпреки всичко, сериала и актьорите не заслужават този рейтинг  Crossing Arms И аз започвам да мисля, че има нещо гнило в Дания  Mr. Green И като Госпожата  Heart Eyes се чудя, как тази простотия, която дават в 20.00ч. може да е конкуренция на нашия филм, ама  #Crazy Прав е приятеля турчин / обаче не помня на кого беше / дето е казал, че 90% от гледащите в Турция са анадолски глупаци  Joy Joy Joy Joy

# 331
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug Heart Eyes

Прочетох коментарите за епизода от снощи и не съм във възторг Cry Доколкото разбирам на финалната сцена, С е казал на Ш да замине. Не разбирам такава любов, честно да ви кажа. Никога и не съм разбирала това, че ако обичаш някой трябва да го пуснеш да си отиде, Госпожата Heart Eyes Hug То е ясно, че ако не се върне не те е обичал, но ако и той мисли същото, какво правим? newsm78 Знам, че когато една жена пита дали да остане, тя иска да чуе отговора, не да й казват, това е твое решение. Това за мен би означавало, на мен ми е все тая, ти ако искаш остани с мен, но нищо няма да се промени Sad Много жалко, много....Не го разбирам С и това е Peace Не стига, че изневери на момичето, ами и сега и никакво обяснение не й дава Peace Помагал й от разстояние, обичал я, нея какво я топли това, когато не е до нея в буквалния смисъл newsm78 Продължавам да мисля, че вина за раздялата им ще има единствено С PeaceИзвинявам се за категоричността си, но така виждам нещата Peace

Не знам защо мислите, че ще останат заедно, след като възрастната Тина е казала на Нермин, че сестра й е заминала или нещо не съм разбрала? Peace Ще пиша повече когато излезе превода, а дотогава хубави дни и благодарности за преводите, снимките, колажите и коментарите на всяка една от вас Heart Eyes Hug  bouquet

# 332
# 333
Айрче  Heart Eyes благодаря! Не мога да си обясня рейтинга, честно! Но и не ме интересува,нали няма да го спрат ... на мен си ми харесва и ще продължа да си го гледам с наслада!
Мис  Heart Eyes Hug  wavey Аз мисля, че и двамата ще имат вина за раздялата си   Cry Cry Cry какво и пречеше на Шура да го попита защо точно с Айше е решил да потушава мъката си ? Каква е тази нейна гордост беее ... най-нормалното нещо е да го попита за нещата, които я убиват, поне за мен е така ... тя разбра ли в крайна сметка защо той не се появи на сватбата  newsm78 Ще коментираме след превода ... сега всичко е много мъгливо ... само предполагаме това и онова ... Важно е и какво му каза Петро  newsm78 Оф бееее ... този форум напоследък е ужасен ... не мога 2 часа да си постна отговорът  ooooh!
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 15:00 от queen_fenka

# 334
Миси,  Heart Eyes според мен, в една връзка има двама души с еднаква отговорност към нея. Двамата имат вина за всичко, което им се случва или пък не им се случва, така мисля аз . Не ги обвинявам, много им се събра, опитвам се да разбера мотивите на всеки един от тях . Когато искам да остана при някого, не го питам дали да го направя или не, просто оставам и съм там, заради него и заради себе си . Когато реша да си тръгна, не питам дали да остана, защото вече съм решила и отговорът, ще е без значение за мен. Но, това съм аз. Шура е друга бира и аз наистина се опитвам да я разбера. Според мен, тя е взела своето решение и показвайки билета си на Сеит, той също го разбра, това е и една от причините да и каже да замине, според мен. Не мисля, че е честно от нейна страна, да му прехвърля отговорността за своето решение .
Та, колкото вина има той за раздялата им, толкова и тя . И двамата дадоха своя дан, за да се настани помежду им недоверието, съмнението и огорчението и сега и двамата берат плодовете на своята гордост и мълчание .

А можеше да е съвсем друго!

# 335
Госпожата  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 Weary

# 336
МОМИЧЕТА СТРАХОТНИ СТЕ newsm10 Много време ми отне докато ви изчета ,благодаря на всички за преводи и мнения newsm51 Госпожата чудесни са расъжденията ти и аз мисля като теб.Дано скоро имаме поне частичен превод ,че почти нищо не разбрах,но наистина мисля ,че Шура няма да замине може Сеит да я спре в последния момент или тя да реши да остане иначе тази любов е обречена Hug Hug Hug

# 337
Здравейте! wavey

Благодаря ви за всичко, което сте споделили. Много интересни коментари.
Превода ще отговори на всичките ни въпроси, а този път те никак не са малко.

Нещо, което ми хареса и споделям. Много харесвам Джелил.
Клипче с музикални фрагменти от 12 епизод. Авторката му  Ирина Котова го е нарекла:

"Аз те сънувах, ти мен също"    Джелил и Гюзиде

http://vk.com/video28209997_169105706

Нищо не разбирам от рейтинги, но ето още един, който се отнася за социалните мрежи за снощи.
Значи какво излиза- почти никой не гледа сериала, но в същото време е най-коментираният в социалните мрежи. Как става така? Или аз нещо не схващам.  newsm78 newsm78 newsm78

http://www.somera.com.tr/tr/sosyal-medya-tv-rating/

# 338
  • Попово
Само искам да вмъкна мнението си, че рейтинга ще се вдигне, когато се появи Мурка - тя е типичната туркиня, подчинена на семейството (майка, по-голям брат) после и на мъжа си Сеит, който пък много иска тя да прилича по външност и маниер на Шура. Просто туркините в момента няма как да се оприличават на героинята (поне голяма част от тях) и затова не гледат. Пък може и мъжете им да не им разрешават, знае ли човек... newsm78

# 339
Здравейте и от мен.  Hug

Не съм гледала снощната серия, четох коментарите ви и подразбрах какво се е случило.

Обаче и мен ме гложди един въпрос. Защо, за Бога, когато Сеит се завърна в Истанбул след 1 месец приключения, потърси първо Петро? Той не знаеше нищо за Шура, според него тя си беше в хотела и го чакаше, нали?
Да, ама той пътувал незнам си колко време, за да се върне при нея (нали го каза на лелята) и вместо презглава да се втурне в хотела, където е и Джелил, УЖ най-добрият му приятел, Сеит аби се крие в някакви храстчета, за да чака Петро. Що за малоумщина? Петро като какъв се явява? Гид ли му трябва, за да стигне до хотела? Разрешение ли трябва да му иска, за да се види с годеницата си?
Ако се криеше от капитана и английските войници, после защо се развяваше гордо след нощен запой, че и капитана заплашваше даже? Излезе, че се крие от Шура. Пък после възмутен, че тя не го чакала цял един месец. Адски дебилно поведение. Недоумявам каква е целта на сценаристката. Да изкара Сеит Еминов неуравновесен тип с емоционални и поведенчески проблеми може би?
А в романа раздялата им как се случва?

# 340
че почти нищо не разбрах,но наистина мисля ,че Шура няма да замине
Споко, ще скочи от кораба....

# 341
  • Попово
Здравейте и от мен.  Hug

Не съм гледала снощната серия, четох коментарите ви и подразбрах какво се е случило.

Обаче и мен ме гложди един въпрос. Защо, за Бога, когато Сеит се завърна в Истанбул след 1 месец приключения, потърси първо Петро? Той не знаеше нищо за Шура, според него тя си беше в хотела и го чакаше, нали?
Да, ама той пътувал незнам си колко време, за да се върне при нея (нали го каза на лелята) и вместо презглава да се втурне в хотела, където е и Джелил, УЖ най-добрият му приятел, Сеит аби се крие в някакви храстчета, за да чака Петро. Що за малоумщина? Петро като какъв се явява? Гид ли му трябва, за да стигне до хотела? Разрешение ли трябва да му иска, за да се види с годеницата си?
Ако се криеше от капитана и английските войници, после защо се развяваше гордо след нощен запой, че и капитана заплашваше даже? Излезе, че се крие от Шура. Пък после възмутен, че тя не го чакала цял един месец. Адски дебилно поведение. Недоумявам каква е целта на сценаристката. Да изкара Сеит Еминов неуравновесен тип с емоционални и поведенчески проблеми може би?

В романа Сеит я убеждава да замине, защото тя не иска. да замине с човек, който много я обича и лично Сеит я води и иска обещание от французина, че ще се грижи за нея и ще я обича.
Но когато това се случва той вече е женен.

# 342
Ние си чакаме общи сцени с главинте герои, треперим какво ще стане, а тя ни праща при Айшето. Само да не вземе да го ожени Сеит за нея, че тогава я втасахме. Ама като гледам как акцентират на щастливата усимвка на Айшето когато разбра, че Шура ще заминава, може и това да е решила.  Thinking Хич не и дреме на момата, че на Сеит друга му е в главата.   ooooh!
Hug Аааа, Лагуни, на мен пък много ми харесаха сцените с Айшето. Ако има втори сезон, тя ще ми е фаворитката. И без това ВНЛ-то на Курт и Шура не можа да ме грабне. СнощиКурт  като се прибра пиян,  само как успя да го смири. Веднага  кафенце, на крака му стои, готова  да направи всичко за него. В Шура кучешката любов ме дразнеше, може би защото образът беше анонсиран като руска аристократка, други очаквания имах, но Айшето си е обикновено момиче, то обича по този начин. И има право на щастие. И занапред ще успокоява Курт, повече от сигурно. Обичам Курт, с това убивам само себе си. Никакви илюзии няма по въпроса.

# 343
Миси,  Heart Eyes според мен, в една връзка има двама души с еднаква отговорност към нея. Двамата имат вина за всичко, което им се случва или пък не им се случва, така мисля аз . Не ги обвинявам, много им се събра, опитвам се да разбера мотивите на всеки един от тях . Когато искам да остана при някого, не го питам дали да го направя или не, просто оставам и съм там, заради него и заради себе си . Когато реша да си тръгна, не питам дали да остана, защото вече съм решила и отговорът, ще е без значение за мен. Но, това съм аз. Шура е друга бира и аз наистина се опитвам да я разбера. Според мен, тя е взела своето решение и показвайки билета си на Сеит, той също го разбра, това е и една от причините да и каже да замине, според мен. Не мисля, че е честно от нейна страна, да му прехвърля отговорността за своето решение .
Та, колкото вина има той за раздялата им, толкова и тя . И двамата дадоха своя дан, за да се настани помежду им недоверието, съмнението и огорчението и сега и двамата берат плодовете на своята гордост и мълчание .

А можеше да е съвсем друго!
Госпожата Heart Eyes Hug, принципно съм съгласна с теб, но според мен Ш е тази, която повече обича, мое мнение PeaceТя беше тази, която му се отдаде без да и обещава нищо, тя беше тази, която скочи от влака, след като С я накара да замине с майка си, тя беше тази, която му готви след като го видя да излиза от къщата на баронесата, тя беше тази, която до последно носи неговия пръстен Peace Така ми изглежда на мен, че С се отказва от нея PeaceЕто, тя е готова да му прости и изневяра, за каква гордост говорим от нейна страна?Не, че няма естествено PeaceХаресвам я, че не е някоя ревла да досажда на хората със своето нещастие, а се опитва да стъпи на краката си, харесвам я, че не досажда като други героини, който много се "притесняват" hahaha и постоянно искат да им доказват любовта си hahaha Не разбирам любовта на С PeaceОставил е голямата си любов да си отиде, даже я изпратил лично и поръчал на човека до нея да се грижи за нея PeaceКолко благородно Mr. Green Благодаря за такава любов PeaceМоже би наистина образа на С ще деградира, тъй като не може да скъса с миналото си и демоните, които се борят в него. Нали казвате, че почва да прекалява с пиенето Peace
Здравейте и от мен.  Hug

Подкрепям напълно Heart Eyes Hug  bouquet

# 344
Проектът КиШ е абсолютно безсмислен. И провал. Рейтингът е логичен. Филмът ще свърши, още не мога да му разбера идеята. Какво гледахме и какво искат да ни кажат. Ако една Фара е  млада и начинаеща актриса, сега се утвърждава и може да си позволи и по-слаба проекти,Къванч е звезда, с определени изисквания към ролите си, а не  игра на всяка цена. На олимпийски принцип. Съвършенно примитивен и неинтересен персонаж е героя му. Какво му е харесал, чудя се. Не е ли чел предварително сценария, не е ли поставил условия. Излиза, че има абсолютно комерсиален подход към работата си. Прави пари, а не изкуство.  И не му пука какъв ще е резултата. Хонорарът е гарантиран. Чета в р.форум, филмът с Фло бил всички рекорди по гледаемост, сериалът с Къванч на дъното на класациите. Шамар за Къванч, какъв втори сезони предвиждат. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт