"Песен за огън и лед" - 9

• 40 273
  • 744
  •   2
Отговори
# 585
  • Русе
Джон е отровен от Лиза по поръчка на Кутрето Peace . Пицел по погрешка си въобразява, че е работа на Церсей, и затова не си прави труда да го спаси, даже пъди неговия личен майстер. Робърт виси денонощно до леглото на болния, който издъхва за ден-два, и е много странно, че Арин е говорил нещо си през това време, но най-същественото го е оставил за накрая, когато вече няма сили и не му се разбира...

# 586
Вярно, че така беше. Значи не са обновявали инфото в Уикито скоро.
Разбира се, че най- същественото ще го каже, когато нищо не му се разбира. Тайните трябва да се погребват, иначе каква ще е историята Simple Smile.

# 587
  • Варна
Ха! "Болестта гореше червата му като огън". Подкрепа ли е това за теорията, че Тивин е бил отровен? Аз все още не вярвам в нея, но ето, че има още нещо, което може да навърже нещата.

Що? Тивин е нямал болки в стомаха. Дори не е ясно дали е имал запек. Laughing

# 588
Лиза отрови Джон не само по поръчка на Кутрето, т.е и заради това, че Джон е искал да даде Робин за отглеждане, защото видяхме на какво го е направила майка му.

Сълзите на Лис не оставят следа в организма.

# 589
Ха! "Болестта гореше червата му като огън". Подкрепа ли е това за теорията, че Тивин е бил отровен? Аз все още не вярвам в нея, но ето, че има още нещо, което може да навърже нещата.

Що? Тивин е нямал болки в стомаха. Дори не е ясно дали е имал запек. Laughing

Laughing Точно щото нищо не е ясно е тази теория за отравянето на Тивин Simple Smile. Колкото е възможно да е бил отровен, защото трупа му вонял на 7-мия ден след смъртта, толкова е и вероятно да е имал спазми в червата и затова да е бил посред нощ в тоалетната Simple Smile.

# 590
  • Варна
При Сълзите на Лис става въпрос за силни болки, Тивин щеше да разбере.

# 591
Възможно е. На мен нито в книгата, нито във филма ми изглеждаше отровен с каквато и да е отрова.

# 592
  • Варна
Възможно е. На мен нито в книгата, нито във филма ми изглеждаше отровен с каквато и да е отрова.

Peace И на мен.

# 593
Аз имам две чуденки...

Какво стана с малкия Рикон.. аз ли изпуснах някой момент или така и не се разбра?
И другата драма за мен е коя е майката на Джон Сноу?

# 594
  • Варна
Аз имам две чуденки...

Какво стана с малкия Рикон.. аз ли изпуснах някой момент или така и не се разбра?
И другата драма за мен е коя е майката на Джон Сноу?

Давос тръгна да търси Рикон в Скагос.

Майката на Джон най-вероятно е Лиана Старк.

# 595
Как пък разбрахте, че е в Скагос, последно железния нали заби ножа на картата, но така и не стана ясно къде е ?

# 596
Как пък разбрахте, че е в Скагос, последно железния нали заби ножа на картата, но така и не стана ясно къде е ?

Аз мисля, че е в Скагос, защото Давос си помисли, че на света има място, където пируват с човешка плът или нещо от сорта, а на Скагос го правят.

# 597
Твърди се, че са избягали в Скагос, но реално дали са пристигнали- не се знае. А иначе ножа на човека на Мандърли посочи точно Скагос. Заради това и Давос настръхна, защото е наясно какво се случва там. Дали е посещавал острова докато е бил бракониер май не е известно, но е възможно.

Айде стига вече - на всяка страница се пита коя е майката на Джон. Две страници по- назад пак е обсъждано.

# 598
Току-що прочетох една странна теория, в която не вярвам, но все пак ще я споделя (беше във фейсбук страница, нямаше линк към теорията).
Според нея Мийра Рийд е близначка на Джон, разделени са при раждането. Доказателства: двамата са на почти една и съща възраст, външния вид е подобен, Мийра наподобява по държание Лиана. Ако това се е случило и е имало близнаци, то Нед е решил, че Кейтлин ще го убие, ако и доведе близнаци и за това Холанд е взел едното бебе.

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 01:10 от Somniator

# 599
Хубава теория, защо пък не  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт