"Песен за огън и лед" - 9

• 40 252
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Тя още ли не се е оженила ooooh! Три книги напред сте и тя още не е женена, егати бавното развитие  Joy

# 631
  • sf
Аз днес отивам да си купя Танц с дракони и скоро я почвам  Mr. Green
Но ме гложди това,че като я прочета ще трябва да чакам   Crossing Arms
Не си представям какво им е било на тези, чакащи още от самата начало  Rolling Eyes

# 632
  • Варна
Тя още ли не се е оженила ooooh! Три книги напред сте и тя още не е женена, егати бавното развитие  Joy

Мирцела е на 10 години. Не че няма случай да се женят и бебета, но докато Мирцела не "разцъфти" и бракът не е консумиран, винаги може да се разтрогне.

# 633
Аз днес отивам да си купя Танц с дракони и скоро я почвам  Mr. Green
Но ме гложди това,че като я прочета ще трябва да чакам   Crossing Arms
Не си представям какво им е било на тези, чакащи още от самата начало  Rolling Eyes

Като я прочетеш, после почваш да препрочиташ нещата които си пропуснала  Joy

# 634
Е, именно, тя беше на 10 и във втора книга, като я дадоха в Дорн. И в 5та ли е на 10???

# 635
  • Варна
Е, именно, тя беше на 10 и във втора книга, като я дадоха в Дорн. И в 5та ли е на 10???

От първа книга до пета са минали 2 години.

В Игра Мирцела е била на 8, сега е на 10.

# 636
Да, може да се бъркам, но все пак са много малко 2 години за 5000 страници. Crazy

# 637
  • Варна
Да, може да се бъркам, но все пак са много малко 2 години за 5000 страници. Crazy

Не са малко, с хиляди описания на ястия, пирове, отминали събития, легенди ..и т.н. Peace

П.П. Прегледах хронологията, три години са - 298, 299 и 300 СЗ

Мирцела е родена 290 година СЗ

# 638
Като каза ястия: http://www.innatthecrossroads.com/ Рецепти за ястията, споменавани в книгата  Sunglasses

# 639
Здравейте Simple Smile
 Да сега ви четях сега ришех да се включа. Запъчнах първа книга но е абсолютно копие на първи севон за сега. Някъде до средата съм. И реших да започна втората книга. Тя започва веднага след убийството на Нед нали?

# 640
  • HH
Аз на твое място ще си дочета книгата. Все ще се появи нещо , което липсва във филма. А и от бързане няма смисъл - така или иначе в момента има само 5 книги и като ги прочетеш ще чакаш с години за следващите  Wink

# 641
  • Варна
Здравейте Simple Smile
 Да сега ви четях сега ришех да се включа. Запъчнах първа книга но е абсолютно копие на първи севон за сега. Някъде до средата съм. И реших да започна втората книга. Тя започва веднага след убийството на Нед нали?
Аз на твое място ще си дочета книгата. Все ще се появи нещо , което липсва във филма. А и от бързане няма смисъл - така или иначе в момента има само 5 книги и като ги прочетеш ще чакаш с години за следващите  Wink
  Peace

Чисто хронологически има някои неща, които се случват след екзекуцията.
Обявяването на Тирион за Ръка, например, обявяването на Роб за крал на Севера, побоите над Санса, отвеждането на Аря от Йорен, дезертирането на Джон....

# 642
Първата книга има знаЧителни разлики със сериала. Още от пролога.

# 643
Чичо има съобщение към тези, които се притесняват, да не умре преди да завърши поредицата  Twisted Evil
http://www.theguardian.com/books/2014/jul/10/george-rr-martin-te … f-game-of-thrones

# 644
  • Варна
Чичо има съобщение към тези, които се притесняват, да не умре преди да завърши поредицата  Twisted Evil
http://www.theguardian.com/books/2014/jul/10/george-rr-martin-te … f-game-of-thrones

Сладур е той. Аз за себе си се притеснявам. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт