РУСЕнска тема

• 70 388
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Хрумна ми гениалната идея да му предложа кратка екскурзия /а той страшно обича/ за подарък за празника 

Това е страхотна идея - и моето дете обича екскурзии, открити пространства, разходки ...
Благодаря!  Hug

# 46
Искам да помоля за препоръки за невролог. Трябва да ходя а никога до сега не съм и не знам къде да отида  newsm78

# 47
  • Русе
Искам да помоля за препоръки за невролог. Трябва да ходя а никога до сега не съм и не знам къде да отида  newsm78
Майка ми мислеше да ходи при Лисичков, че и го препоръчаха, но ЛЛ се прави на голям специалист и не и даде направление, а и постави диагноза защипан нерв и изписа лекарства, които пие вече 7 дена и няма абсолютно никакво подобрение, а напротив влошава се. Днес ходи при чакръкчия. Ще видим през следващите два-три дена дали ще има подобрение и май ще ходи да се разправя с личната за направление.
В интернет има негови координати.

# 48
Моят случай е същия, и аз вероятно съм с прищипан нерв. Личния ме прати на рентгенова снимка, каза че няма нищо сериозно  и също ми изписа лекарства и аз вече 7-ми ден съм без подобрение. Но успях от друг специалист да си поискам направление за невролог и сега се чудя къде да отида. Аз кординатите на Лисичков ги имам, мъжът ми е ходил при него на изследване на нерв, но доколкото знам при него се влиза трудно и има голям наплив, точно защото той прави някои изследвания които другите не могат. Познати имена са ми - Грозев, Босилков (в 3-та), Ангелов....но за никой нямам някакви мнения поне Thinking

# 49
За нашият град добър невролог е въпрос с най повишена трудност.По мои наблюдения докато работех в болницата - само д-р Лисичков.Той не работи с касата, въпреки това наплива е голям и отделя достатъчно внимание на всеки един пациант без значение колко чакат от вън.
 За д-р Босилков съм чувала и добри и лоши отзиви.Лично мнение нямам.
 Грозев  Naughty

# 50
  • Русе
За нашият град добър невролог е въпрос с най повишена трудност.По мои наблюдения докато работех в болницата - само д-р Лисичков.Той не работи с касата,
Гугъл казва, че работи по ЗК в ДКЦ 1

# 51
Д-р Лисичков работи със ЗК до толкова да прави само излседване ЕЕГ (или там както се пишеше). Неврологичните прегледи при него са само на частно. Там мисля няма час, ами отиваш и чакаш. Мисля следобед приемаше. Но не съм сигурна, минаха години от как ходих последно при него. И по ЗК съм минавала при него за това изследване. Чаках с бебе 2 часа докато вляза. Нито имах на кого да оставя детето, нито пък имаше как да си тръгна, понеже си записах час за след 2 седмици.
И при д-р Босилков съм ходила. С лекартсва незнам дали може да помогне. Той на всеки пациент предлага мануална терапия, която се заплаща. Лично на мен ми помогна. Бях сгъната на две и от болка не можех да дишам (буквално). Но на свекър ми и на комшията не успя да помогне. На комшията му помогна операцията, но той вече си имаше диагноза и нямаше друга алтернатива. Аз и свекър ми още стискаме зъби, макар и двамата да си имаме диагноза.
Ходила съм и при д-р Ламбева в Първа поликлиника. Като цяло много симпатична лекарка и мила. Повече не мога да кажа, понеже не успя да ми помогне. Но на мен никой не може да помогне за болката. И лекарствата не ми действат.
Не успях да помогна особено, но поне се надявам с моя опит да дам поне някаква информация.

# 52
  • Русе
Изтървах ви тотално.

# 53
Аз пък се сетих друго. От кога бележка от ЛЛ за детска кухня, че детето няма алергии струва 5лв?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms #2gunfire #2gunfire #2gunfire Малко след свършен факт разбрах. Исках бележка да имам ако реша да започна Млечна Кухня, макар че мисля да не решавам да зпочвам като чувам в какви количества е станала.

# 54
  • в огледалото на живота
Аз пък се сетих друго. От кога бележка от ЛЛ за детска кухня, че детето няма алергии струва 5лв?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms #2gunfire #2gunfire #2gunfire Малко след свършен факт разбрах. Исках бележка да имам ако реша да започна Млечна Кухня, макар че мисля да не решавам да зпочвам като чувам в какви количества е станала.
Абсолютно няма такова нещо за заплащане  Naughty
Агнес,пиши ми утре на скайп,искам да те питам нещо.

# 55
Вчера чаках при личната лекарка и наистина в ценоразписа на стената на последно място пишеше "Бележка за детска кухня - 5 лв"

# 56
mibobo, не мога да ти препоръчам невролог, мога само да ти кажа при Грозев недей да ходиш.

# 57
Момичета благодаря за мненията  Hug , поне се ориентирах горе долу  Whistling

# 58

Хич не ме учудва тази такса. Аз като подавах за първи път за детски (тогава бяхме във Варна), доктора ме върна от вратата да му платя 5 лв и ми посочи ценоразписа - наистина имаше такса 5 лв за документи за социалното. Тук в Русе вече 2 години вземам такава бележка, личната лекарка на детето не иска никакви пари...и за кухнята преди година и нещо не помня да съм плащала нищо...явно е въпрос на доктор  Thinking

А за защипаните нерви да ви кажа - аз от няколко години съм с диагностицирана дискова херния, мислех си, че е защипан нерв, ама с ЯМР я доказаха. Допреди това пих хапчета какви ли не, за които се оказа, че вредят доста на черния дроб. Така се отказах от лекарства. Ходила съм на лечебна гимнастика - упражненията са подходящи, особено ако проблемът е около кръста, нооо пусто постоянство - трябва да си ги правиш всеки ден вкъщи...е, мен ме мързи Simple Smile Тук в Русе ми бяха дали координати на лекар на спортисти, при който ходих някъде около стадион Дунав ако не се лъжа - прави масажи, но лечебни - наистина се почувствах добре, но човека ми каза, че единственото спасение от подобни проблеми е движението - препоръча ми танци Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 10:06 от bella MI

# 59
Наистина е въпрос на човешко отношение от лекаря.  Peace
Тази на детето никога не ни е вземала такса, за да издаде бележка за социалните.  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт