РУСЕнска тема

• 70 443
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
А тя е нова още, защото на тази позната е вече на 9г и явно е затова е за смяна.

# 76
  • Русе
А тя е нова още, защото на тази позната е вече на 9г и явно е затова е за смяна.
Нова е, мисля 20 години и дават, от скъпите стави и сложиха. Няма да доживее смяна най-вероятно, на 73 г. стана вчера, за това и за танците казвам, че и е минало времето.

# 77
Виик, да ти е жива и здрава майчицата още много години.  Heart Eyes

# 78
  • Русе
Виик, да ти е жива и здрава майчицата още много години.  Heart Eyes
Hug

# 79
Аз като опитна в бранша със русенските логопеди и психолози... то не че се гордея с това де, напротив!

Тези от Медика имам най-лошо впечатление от тях. Въпросната логопедка Светлана Стефанова, която е във Стоматологията, смея да твърдя, че нищо не става от нея. Като за родител отиващ за първи път и се леят едни локуми от устата, всичкото и са ненужни приказки, с две думи-излишна любезност. Наблюдавала съм и работата. Тя първо няма никакъв подход към детето още с пристъпянето в кабинета, а това е на 1 първо място-да предразположиш детето. Останалата и работа... не че може да се нарече такава де, не е нищо повече от това, което и аз мога да правя с него. Вкъщи даже съм по-оборудвана от кабинета и. Нямат никакви подходящи "консумативи" да ги наречем, специализирани и обучаващи игри, пособия и т.н. Един стар кашон с комунистически, скъсани и полусчупени играчки, даже в кабинета си нямаше столче и масичка за  деца. Е това дете право ли да стои? То това е едно от първите неща като влезе детето в кабинета, логопеда трябва първо да го приучи да седи на столче и масичка, да му задържа вниманието. Залъгалката с техните безплатни консултации им е стратегия-да си привлекат бъдещи клиенти. Пък че вземат и доста пари-това друга тема. Няма нищо безплатно на този свят!

Едната им психоложка пък...  ooooh! за нея да не отварям дума! Жива подигравка за деца и родители, имащи нужда от помощ. Не мога да си представя каква наглост е да вземаш пари на хората, а да се правиш, че работиш с детето. Това са 30 лв за еднократно посещение! При тях и целогодишно безплатно е - няма да си заведа детето.
Всичко това го твърдя не от еднократно посещение при тях, в последствие съм чувала същото мнение от други родители.

Ако детето няма сериозен проблем, искате да му помогнете, а нямате много излишни средства, по-добре си купете някоя логопедична книжка, ще научите доста повече.

# 80
Някой вадил ли си е скоро свидетелство за съдимост, че съм забравила хамалогията? Лична карта и акт за раждане май трябваха, а има ли някакво времево ограниче до колко часа да отида?  newsm78

# 81
Някой питаше за съдов хирург.Намерих визитката на доктора .Ако искате ми пишете на лични.

# 82
  • в огледалото на живота
Някой вадил ли си е скоро свидетелство за съдимост, че съм забравила хамалогията? Лична карта и акт за раждане май трябваха, а има ли някакво времево ограниче до колко часа да отида?  newsm78
Само това.Няма ограничено време.
Предварително обаче си плати таксата в банка,тъй като в съда отдавна вече я няма  Peace
Аз вадих преди месец,в СИ банк.

# 83
Благодаря   bouquet

# 84
Миналото лято и се наложи да вадя свидетелство за съдимост, 5 лв таксата се внася в банка. До съда има 2 - в Societe Generale Експресбанк ми отказаха. Малко по-надолу има още една, където преди години беше офиса на Орифлейм. Та там ми взеха допълнително 3 лв, за да внеса тези 5 лв., направо бях побесняла  Rage

# 85
Та там ми взеха допълнително 3 лв., за да внеса тези 5 лв., направо бях побесняла  Rage

Всяка банка си има различни тарифи. Мисля, че в Си Банк е най-евтино.

# 86
  • Русе
Та там ми взеха допълнително 3 лв., за да внеса тези 5 лв., направо бях побесняла  Rage

Всяка банка си има различни тарифи. Мисля, че в Си Банк е най-евтино.
Не е. И там са такива таксите. Аз внасях преди месец пари по сметка на НАП Русе и им разглеждах тарифата в сайта. Само ако има офис на банката в учреждението е безплатно, но Девичка писа, че в съда вече нямат офис.

# 87
Със сигурност е питано поне 50 пъти, но нямам време да търся назад сега - Лекар УНГ, който да приема в събота знаете ли?

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 13:05 от Мейвис

# 88
  • Русе
Със сигурност е питано поне 50 пъти, но нямам време да търся назад сега - Лекар УНГ, който да приема в събота знаете ли?
Лечев, ама е до 10 ч., не ти върши работа.

# 89
Днес нали уж е работен ден

Общи условия

Активация на акаунт