РУСЕнска тема

• 70 450
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Русе
Др. В. Георгиев оперира малкото и съм много доволна от вниманието и грижите. Стотинка не съм платила. Виж за анестезилогът който беше на операцията..... #Cussing out #2gunfire

# 497
Аз пък изобщо не съм доволна от Йосифов.
Не можа да катетиризира баща ми, проби му уретрата и го прати по спешност в отделението, но не забрави да си поиска направлението.

# 498
Преди два-три месеца потърсих помощта ви във връзка с гинеколог, тъй като става въпрос за миома.Вече има нова тема и информацията не мога да я намеря. И вторият резултат от цитонамазката е лош и ми дадоха направление за Русе за болницата за биопсия. Кой лекар бихте ми препоръчали и някой може ли да ми каже какво точно представлява биопсията, лежи ли се в болницата? Много се притеснявам. Ще се радвам ако ми съдействате с информация.

# 499
Преди два-три месеца потърсих помощта ви във връзка с гинеколог, тъй като става въпрос за миома.Вече има нова тема и информацията не мога да я намеря. И вторият резултат от цитонамазката е лош и ми дадоха направление за Русе за болницата за биопсия. Кой лекар бихте ми препоръчали и някой може ли да ми каже какво точно представлява биопсията, лежи ли се в болницата? Много се притеснявам. Ще се радвам ако ми съдействате с информация.

Потърси мнение от друг лекар, но не и в Русе!!!
Бях скоро Ви писала, че ходих в клиниката на Щерев при Константинова с поставена диагноза миома.
Това го реши на втория преглед. И така, четете внимателно. Преди 4 дни се върнах от Атина, отидохме на преглед при нашия гинеколог, момичета.
НЯМАМ МИОМА, БЯХ СИГУРНА! ДАЛЕЧЕ ОТ РУСЕ, ВСИЧКИ СА НЕКАДЪРНИ! ГИНЕКОЛОГЪТ НИ СЕ ШАШНА НА ПОСТАВЕНАТА МИ ДИАГНОЗА. ТОВА, ЧЕ МАТКАТА Е ЛЕКО УГОЛЕМЕНА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИМА ЖЕНАТА МИОМА. ТОВА СЕ ОПИТАХ ДА ОБЯСНЯ НА КОНСТАНТИНОВА! ВСЕ ПАК С 3 БЕБЕТА В КОРЕМА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА Е УГОЛЕМЕНА! ТАКА ЩЕ БЪДЕ - ВСЯКА ГОДИНА ПРИ МОЯ ГИНЕКОЛОГ В АТИНА! ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК И СПЕЦИАЛИСТ. ПРЕГЛЕДЪТ МИ БЕШЕ ЕХОГРАФ И ЕХОГРАФ НА ГЪРДИТЕ - ВСИЧКО Е ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ!
ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ, МОМИЧЕТА! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ЖИВЯХ В АТИНА И , ЧЕ СЪЗДАДОХМЕ ТАМ ДЕЧИЦАТА НИ - ИНВИТРО -ОТ ПЪРВИЯ ОПИТ!

# 500
pavlo_deni радвам се, че всичко ти е наред Peace. И да, имаме доста лекари които не стават, но мисля че е малко прекалено да обявяваш всички лекари в Русе за некадърни заради впечатления си от един (в случая Константинова). Константинова никога не е била с добро име в града, аз съм разочарована от нея от преди 15г...ако беше попитала или прочела различни мнения щеше да си спестиш ходенето там.

polia72 по-добре си прехвърли питането в темата за гинеколозите в града http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784919.45
На времето майка ми я оперира от миома д-р Фани Тонева, много добра в тази област, но за съжаление вече не е в града. А биопсията да не те излъжа, но мисля че е нещо като кюретаж и да има престой в болница ще е няколко часа...дано не те бъркам нещо.

# 501
pavlo_deni радвам се, че всичко ти е наред Peace. И да, имаме доста лекари които не стават, но мисля че е малко прекалено да обявяваш всички лекари в Русе за некадърни заради впечатления си от един (в случая Константинова). Константинова никога не е била с добро име в града, аз съм разочарована от нея от преди 15г...ако беше попитала или прочела различни мнения щеше да си спестиш ходенето там.

polia72 по-добре си прехвърли питането в темата за гинеколозите в града http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784919.45
На времето майка ми я оперира от миома д-р Фани Тонева, много добра в тази област, но за съжаление вече не е в града. А биопсията да не те излъжа, но мисля че е нещо като кюретаж и да има престой в болница ще е няколко часа...дано не те бъркам нещо.
Ходих по други задачи в Атина, все пак 12 г. живяхме там и  е нормално да ходим. Предпочитам да ходя там, отколкото в Русе. За Русе съм категорично разочарована, това е. Просто съчетах полезното с приятното в Атина! Споделям, за да не се лъжат други момичета. Добрите лекари не са в Русе вече. Не казвам, че е нямало, но на този етап е това!

# 502
Нямам намерение да влизам в спор с теб   Stop , но за мен не си права. Аз имам лекар от който съм доволна и това ми стига, така че не се лъжа в нищо и тези апели с главни букви са ми малко в повече...както и да е.
Иначе ти си свободна да ходиш където искаш, ако искаш и в Америка върви Peace

# 503
mibobo, направих запитване в посочената тема, благодаря.

# 504
Нямам намерение да влизам в спор с теб   Stop , но за мен не си права. Аз имам лекар от който съм доволна и това ми стига, така че не се лъжа в нищо и тези апели с главни букви са ми малко в повече...както и да е.
Иначе ти си свободна да ходиш където искаш, ако искаш и в Америка върви Peace
Нито пък аз смятам да влизам в някакъв спор с теб, всеки е свободен да избира и да ходи, където пожелае. Но аман от некадърници! И те моля не с този тон. Тук е всеки във форума, за да споделя!!!

# 505
Не се карайте момичета - то в цялата страна положението е едно и също.
Винаги и навсякъде има и доволни и недоволни, и кадърни и некадърни, и т. н.

# 506
Не се карайте момичета - то в цялата страна положението е едно и също.
Винаги и навсякъде има и доволни и недоволни, и кадърни и некадърни, и т. н.
Peace

polia72 , влез в темата за цитонамазките.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776247.720
Там по-добре ще ориентират за добрите специалисти из държавата.  Wink
Късмет и дано всичко да е наред.  Praynig Heart Eyes

# 507
  • в огледалото на живота
..... ДАЛЕЧЕ ОТ РУСЕ, ВСИЧКИ СА НЕКАДЪРНИ!
По-спокойно де.... Simple Smile
Неприятно е това което си изживяла,но не слагай всички под общ знаменател като такива.... Stop
Константинова и аз съм я отписала отдавна като специалист,но има и такива,които все още проявяват човешко отношение и професионален опит  Peace

# 508
Неприятно е това което си изживяла,но не слагай всички под общ знаменател като такива.... Stop
Константинова и аз съм я отписала отдавна като специалист,но има и такива,които все още проявяват човешко отношение и професионален опит  Peace

Peace

# 509

Много даже съм спокойна. Споделям, за да не се лъжат хората! Трагедия голяма е в тази клиника!

Общи условия

Активация на акаунт