Магията на изтока - тема 32

• 34 460
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Toronto
Не са от Канада, Tuon, от Швейцария са. Иначе другото да. Peace
Шоши, Донг Ха го знам, благодарение на нощен гост, беше пуснала един кавър на Куин.

# 196
Ама флага на първата снимка хич не прилича на швейцарския. Thinking

# 197
Снимките са от Канада.Пък и в неделя е канадското ГП на Ф1,пък и мастърса в Торонто
 Grinning

Уау,Ник от  2РМ  Two Hearts миналата седмица ,ако се не лъжа бях постнала фотосесийка от Швейцария-този от групчката най-става за модел Flutter-Гостче? Embarassed

Мъничко ,ама съвсем малко ,понеже е петък готин ден,да се повъзмутя Mr. Green Попадам на продължения на различни филми и драмки-хич #Cussing out не обичам списвапо по вкуса на зрителя.От обяснения също -всеки да си разбира както иска.
Заредих се с пуканки ,моля Praynig Hug-да заповядат Убавците Two Hearts

Редактирам се-не се лъжа,не се лъжа,уау Швейцарияяяяя!
Tuon  Heart Eyes Hug Joy hahaha

# 198
  • BG

Уау,Ник от  2РМ  Two Hearts миналата седмица ,ако се не лъжа бях постнала фотосесийка от Швейцария-този от групчката най-става за модел Flutter-Гостче?
Според мен и шестимата стават за модели, но напоследък Джун К и У най- добре излизат на снимки, по мое мнение.

# 199
Никаква Швейцария не е ако не се вижда поне един от трите символи на страната - Роджър Федерер,адрония колайдер или лилава крава.В краен случай да е в близост до шоколадова фабрика,да носи Ролекс и да се снима до земното кълбо.
Хората намериха Хигс бозона Flutter На всяка фото сесия в страната трябва дасе вижда 02.07.2012 Crossing Arms

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 21:09 от Tuon

# 200
Малко цветя,няма да откажете,надявам се Hug
Скрит текст:

Popcorn Joy

# 201
  • MJF
Ама Tuon Алпите се виждат  Wink   Mr. Green. Hug разсмя ме, друго си е и една милка да имаше в кадър, мда.
2в1, Антъни 10 изгледах. Така с по 1 епизод 2 поредни седмици нещо не ми се нрави, губи се инерция. Сега заплетоха този правен казус и подозирам, че до края ще се "мотаем" с него. Шефа му още ми е много мътна вода. Поне малко се вдигна от "завесата" за нашия герой.  Thinking туй куче нещо ме "съмнява". Почвам да си мисля че ако има куче около Антъни в сериал то е едно и също  Thinking. Ама ако съм Ду и съм в сериал отново, ще си искам Бараши  Naughty.
Ама хваля агентите на Kim Myung-MinKim Sang-Joong и Oh Jung-Se

# 202
 но напоследък Джун К и У най- добре излизат на снимки, по мое мнение.

Flutter Гостче,като ти е кеф ,моля онагледи,че любознателният червей ме човърка Embarassed

# 203
Ама Tuon Алпите се виждат  Wink   Mr. Green. Hug разсмя ме, друго си е и една милка да имаше в кадър, мда.
Как да позная Алпите като не се виждат лилавите крави,нито мормоти,а? newsm78 Crossing Arms Пък и само Матерхорн разпознавам и то защото той се кипри като емблема на Тоблерон.

# 204
  • BG
Аз скоро пусках снимки на Джун К, затова ще покажа само У.
Скрит текст:

Изгледах 11 и 12 еп на Big man, голяма гонитба на котка и мишка стана и Со Ми Ра взе да ми харесва.

# 205
  • Toronto
Някой случайно да може да ми каже откъде да си изтегля субки за Warrior Baek Dong Soo, че в мастерса няма сийд?

# 206
Тупи, прати ми на лични скайп или и-мейл и ще ти пратя субтитрите.

# 207
# 208
  • BG
Започнах Good doctor, много ми харесва сериала.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт