Магията на изтока - тема 32

• 34 460
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
tuparowa,   bouquetблагодаря за превода!

Тайна ,  bouquet

# 226
Добро утро и успешна нова седмица  bouquet
Тайна-съгласна с предложението Peace Дали ги изпълняват
Скрит текст:
смъртните
наказания или имат мораториум? Не се ли бунтуват организациите за "Правата на човека"?
Поради липса на жертви в Кап Донг загледах Ninja Assassin  Laughing Тук пък другата крайност-много боя ,много нещо.Добре ,че бяха Rain и Lee Joon ,че да има какво да се види Wink Да разбрах и защо преди време беше много модерно,сред дечурлята, да се притежават наточени звездички  hahaha

# 227
  • София
Тайна, ами тя докторката му предложи нещо подобно, но дали той ще се съгласи?   newsm78

И поздравче с нещо по-старо, но хубаво Hug

# 228
freedoms поздравчето си е супер ,нищо че е старо ,то момчето си е още младо Flutter Heart Eyes
Чак сега го завърших тоз Кап Донг-ми много предложения към младия.Струва ми се умничък и би ги врътнал всичките с предложения ,пък може само на мен така да ми се иска.Младата девойка ,която не ще да става Соня,пък рисува ли ,рисува.Нужна е редукция на героите.Тя Соня по памет не оставаше след финала Sad  И шеф-полицая той да е -ми много плоскичко,по скоро някой по-нависоко да прикрива newsm78 или такива не ги правят корейчетата Joy

Бррр и какво е това затишие по темата Flutter

# 229
Едва ли вече е изненада, че още една екранна двойка се завръща. Kwon Sang Woo и Choi Ji Woo, които играха заедно в една от класиките на корейската мелодрама Stairway to Heaven, отново ще бъдат двойка в новата драма Temptation, която ще се излъчва това лято.

Излезе и трейлър за предстоящата драма на И Джун Ки - Gunman in Joseon, която ще започне към края на месеца.

И като за начало на седмицата няколко трейлъра на предстоящи филми.

For the Emperor - трейлър
Confession - трейлър
Kundo : Age of the Rampant - трейлър
The Pirates - трейлър

Повторението никога не е излишно, за това и тези, които излязоха съвсем наскоро

The Divine Move - трейлър
Crying Man - трейлър
Man On High Heels - трейлър

# 230
  • MJF
"За " екранни двойки в повторение,  намирам го за естествено и интересно,   Stop разбира се когато са в различни роли и под различни творчески екипи  Mr. Green.

Border   изгледан. Явно някога ще има продължение но ако не и така е завършен. В последния епизод леко дразнене ми докара сценариста но ще му го опростя, защото като цяло ок. Този първи ми крими -сериален японски опит да речем е успешен. Може пак да се навия  Laughing, но с мяра. 6 като цяло, забележки почти нямам. Ако бяха минали и без речи ала холивуд тук там в последния епизод, щеше да съм напълно  yes.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 20:34 от Шошулчо

# 231
  • DE
Аууууу как само ги умеят тези неща   Heart Eyes Този клип го чакам от половин година  newsm44 Страхотен е с дългия гребен и бялото яке  и пее друго на ключово място smile3521 Страхотен за пореден път newsm44

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 20:50 от дането

# 232
  • MJF
дането, не разбрах кое е това за мястото  Blush, целия клип изгледах. Вчерашното изпълнение дето пусна по ми хареса  Blush.

Брей на корейския кино фронт направо са ме пропуснали  Thinking като зрител- екшън и трилър само. Имам маркиран за гледане при корейците Innocent Thing 2014 но не бързам дащото сюжета ми звучи банално и така чака настроение.

# 233
  • DE
Шош, вчерашното бе уникален лайв на нова песен, а днес е клипа на тази песен която е в пространството от повече от половин година  Peace Слушай към 1.10 мин...
https://www.youtube.com/watch?v=MSa0UbQ7baw
Много я обичам и затова и се зарадвах толкова  Grinning

# 234
  • София
  Тук има  новите 17-та и 18-та серии на Краля на хотела.

http://doramatv.ru/hotel_king

И 17-та на Ангелски очи.

http://doramatv.ru/angel_eyes

# 235
  • MJF
Ясно дането. Новата как звучи на студиен запис ми е интересно. Вчера си помислих че може да е кандидат за фонотеката.

# 236
  • DE
На моите хора най-уникалното им е лайфовете които правят. Доста от песните на живо звучат по-добре от студийния запис  Sunglasses

Пусках я веднага щом излезе, но клипа не ме впечатли. Песента естествено ми хареса, но очаквах да я чуя на лайф и да преценя колко е добра. На живо е невероятна  Heart Eyes Теянг е прекрасен изпълните, ако не се напъва да танцува  Peace

# 237
  • MJF
Е хайде и Теянг във фонотеката с тази "Очи, нос , устни"  Laughing. Свалих и инструментал , че така с пиано добре звучи. Доволна от попълнението  Hug.

# 238
Поредният опит на Psy да впечатлява американците Tired.

За съжаление Зверчетата също не ме впечатляват с тази песен - BEAST - No More

И да допълним днешният музикален понеделник с още една нова песен - CROSS GENE - Amazing - Bad Lady

# 239
  • DE
Хубава година в музикално отношение. Доволна съм от случващото се през първата половина. Дано и втората оправдае очакванията ми  Peace
Сай дори не искам да го коментирам. Клипа очеизвадно е за американския пазар. За посредствена нация тъп клип  Tired Видя се, че хората се радват на простотии  ooooh! Тъжното е, че на повечето компании в Корея им се иска неистово да пробият там  Rolling Eyes Така и не го разбрах това чуждопоклонничество. А е всеизвестен факт, че чуждите фенове  си искат корейците да пеят на ... корейски или в краен случай на японски  Grinning
За лека нощ от мен, да подгреем за световното

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 23:19 от дането

Общи условия

Активация на акаунт