Север-Юг по БТВ-тема 15

• 32 001
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Добрютроооо Heart Eyes

Фенче Hug, Инка Hug, Наде Hug

И нас ще ни удави Sad

Аз обаче се зачетох в старите теми от онлайн гледането, много ми беше интересно Wink Grinning

Откраднах си и едно кафе от Роминка Hug моля:

За сериала, когато видя, че ще го дават и по-другата седмица, тогава ще кажа, че няма да го спират Peace имам си моя теория, ще видим дали е вярна newsm78 Някак си не ми се иска да свършва толкова бързо с тия серии по час и половина и после да се разпръснем Sad Ама каквото такова Simple Smile

Фенче Heart Eyesмного са верни мислите Peace

# 136
Инче, Наде, Айрич wavey wavey wavey
Айрич  Heart Eyes аз мисля, че няма да го спрат. Ако искаха, нямаше да се съобразят със зрителите.
Наде  Heart Eyes да, съвсем скоро, не към края на сериала Киво ще си е същия, какъвто е в реала  Heart Eyesкак ли не се опитваха да го загрозяват, с какви ли не смешни прически, намазан с гел, като че не се е къпал hahaha а видяхме, че момчето редовно си взимаше душ Joy Joy Joy Joy Е, към края беше просто неустоим, така е !
Айрче  Heart Eyes посмя ли се на нашите предположения и "войни " ? Joy Joy Joy Joy
Колкото до разпръскването ни ... зависи само от нас, нали ? Ако си чела темите, преди да започне по бтв, си видяла кои са най-верните почитатели на филма и темата Laughing

# 137
Фенче, Hug абе към края си беше баш таман,
Скрит текст:
защото любовта му се изписва на лицето и вече без страх открито показва чувствата си към Джемре
а иначе си права,  hahahaклепат го с какво ли не по косата и му правят безумни прически. Joy
Айра. Hug Папашка, Hug мяркам те на балкона.

# 138
Фенче Heart Eyesха посмях се, пък и тогава е била друга компанията, и Зизка е била много активна Peace
а и вие до края сте се чудили кой е убиеца на Ферхат newsm78 дали ще има хепи енд, и ще победят ли Куджетата Wink ние поне си знаем и не се косим много Wink Laughing

Намерих едно клипче с Киво от моделския му период, ами сега си е по хубав Peace

И все пак не искам сериала да свършва толкова бързо и това си е Peace

# 139
Айрче  Heart Eyes ами не знаехме, от къде да знаем  newsm78 Изобщо не допускахме, че този бъзльо може да направи това ... като снайперист, бе  hahaha Ние до последно се бояхме, че Кузей може да умре  ooooh!Но как се кефихме на 69 серия ... Зизуняка  Heart Eyes беше много активна, да ...
И аз не искам да свършва, затова си го преповтарям периодично  hahaha и не може да ми омръзне  newsm78
За Киво си права, колкото повече възмъжава, толкова по-красив става ... представям си какъв ще е на 40 ...

# 140
Здравейте, момичета! Hug Не мога винаги да гледам сериала, чета ви понякога - много хубави коментари и разработки на образите правите.

Няма да мога да го гледам в следващите  един, два месеца. Много ви моля, някоя от вас да ми напише на ЛС кой в крайна сметка е убиецът на Ферхат.  А и съм се хванала на бас.  Важно ми да знам дали ще спечеля  Grinning Много ще съм ви благодарна!

# 141
Малко снимки в аванс ...

Наде  Heart Eyes ей на тези две снимки ми е любим Кузи

Joy Joy Joy Joy Joy
Биляна  Hug welcome
Скрит текст:
убиецът на Фърат е Гюней! Дано спечелиш баса!
Хубав ден от мен, мацки!  Hug До довечера!

# 142
Здравейте  Hug Hug Hug

Най- после изгледах епизодите  Simple Smile

Ферхат умря, но мъките на Кузей нямат край. Сега пък Симай заплашва да е следващият отмъстител.
Няма спор, че нейният живот се промени до неузнаваемост, че премина през много неща, но вместо да си вземе поука и да си седна на д...то тръгнала да отмъщава. Трябва да е поне малко благодарна за това, че е жива. Въпреки всичко, което причини на Кузей, той не я оставя дори и в този момент.
Много добра актриса е щом успявам да й повярвам във всеки един момент. Един път плаче и е съсипана от болка, тогава я съжалявам, а в следващият има толкова страшен поглед и говори такива неща, че направо ми ида да й извия врата.
Хандан си е все същият дразнител за мен. Всяко нейно движение и физиономии ме дразнят. И тя много си е повярвала май. Натресе се в дома на Синанер и сега не могат да я изгонят. Няма мърдане. И на нея й се иска някой да й угажда на прищевките.
Гюлтен разбира, че дъщеря й не е щастлива и че нещо я мъчи. Сигурно съжалява, че я набута в устата на вълка, но няма връщане назад. Когато разбра, че и тя ще ходи на меден месец забрави за всичко.
Мъчно ми е за Джемре, че се поддаде на манипулациите на Баръш, но все пак го направи от любов по Кузей. Страхува се, че пак може да влезе в затвора. Жалко, че взе решение да се омъжи за Баръш. Сега горчиво съжалява за глупостта си.
Гюней не спира да гледа и мисли за Джемре. Когато бяха на вечеря не свали поглед от нея. Дори не му е неудобно, че жена му седи до него. Когато се опитва да провали бизнеса на брат си,  за пореден път доказа, че е долен човек.
Баръш си гледа интересите. Не може да си помисли, че може да изгуби парите, които му се полагат.
Не мога да разбера как Кузей не забелязва, че Джемре не е щастлива с Баръш? Как не си дава сметка, че нещо не е наред с нея?  Тя иска да говори с него, но той не иска да я изслуша.
Харесва ми приятелството което се заражда между Шереф и Кузей. Дано да станат истински приятели. Кузей има нужда от човек като Шереф до себе си.

# 143
 queen_fenka, много благодаря! Тук в тези теми всички сте невероятни.  Two Hearts

# 144
Фенче  Heart Eyes прекрасни снимки. Киво май е качил някой килограм или така ми се струва  Thinking

Биляна  Hug добре дошла

# 145
Фенче Grinning и на мен. Heart Eyes
Мими. Hug
Тази вечер, ще е разговора между Гюлтен и Кузей.
Доскоро го умоляваше да си тръгне а сега..... Rolling Eyes

# 146
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЗдравейтИИИИИИИИ Party Party Party

МИнавам си повеем парцала от нощната колекция на модна къща 'Вампир-Върколак-Хибрид фешън" newsm44 newsm68 newsm44

# 147
Добро утро, момичета и хубав ден !  Hug

Фенче, страхотни снимки си сложила.  bouquet  bouquet  bouquet

Нямам търпение до довечера.Тези серии не съм ги повтаряла с превод. Доста неща са нови и за мен или вече позабравени. Филмът следва желязна логика, нищо не е случайно. Това си личи от вашите коментари  Peace

# 148
Здравейте в студения следобед!
Дано се сбъднат само добрите за нас теории и не ни спрат удоволствието. Но каквото, такова.
Мария, радвам се, че си тук отново. Беше ми интересно да прочета.
Марги, предната нощ беше направила много интересни бележки към всеки от мъжете.
До довечера!
[/b]

# 149
  • гр.Пловдив
Цитат
Кузей към края на сериала много се разхубавява. Love

Neidjal и на мен това ми прави силно впечатление,сега външния му вид абсолютно съответства на дереджето на героя му-отслабнал,изпит,угрижен,с две думи си личи,че си има проблеми момчето,но после като му потръгнат нещата става свежарка отвсякъде Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт