Север-Юг по БТВ-тема 15

• 31 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
МИлИнки  4470 4470 4470  Hug Hug Hug
Какво си правите!
Аз, чак сколасах да прочета страниците от тази тема, и последните постове от предишната.

Първо, и аз да кача една от любимите ми снимки на Джемрето!
Да ви кажа, много съм доволна, че вече две серии спря да лее сълзи и сополи Тъпото!
Сега змията мина на съскане към Баръш, и на молби към Кузей.
Чудя се, какво ли още ще измисли?  newsm78 newsm78 newsm78

Привет отново !  Hug Няма да пиша този пост в новата тема, не съм сигурна дали изобщо ще пиша в нея, но с усмивка или без, аз не отминавам, когато някой се изживява като ментор и си позволява да прави квалификации или да отправя неверни твърдения.

Фенче,  Heart Eyes аз не просто съм твърдяла, че Ойку е връзкарка - това бяха факти, публикувани в цялата турска преса - вестници, списания и социални мрежи . Оказа се, че момето е чичово, чичото пък бил голяма клечка във филмовата индустрия на комшиите .

gospojata   newsm10 newsm10 newsm10   голЕма си! Признавам те!
Защо не каза по-рано?? Аз си мислех, че съм нещо недоскив относно Тъпото, и не виждам нищо от това в което ме убеждаваха повечето от пишещите в темата. newsm78 newsm78 newsm78
А в всъщност се оказах права. Joy Joy Joy

Тези две изречения, обясняват какво прави  Ойкю, до такъв невероятен актьор и талант като Къванач!   smile3555 smile3555 smile3555
Значи, не съм се излъгала, че е некадърна и слаба актриса.
45 серии, не видях нищо положително в Джемрето,освен че тича и тормози Кузей.
Преследването и на Кузей, е по-лошо от това на Ферхат.
А върхът на актьорското и майсторство е да реве, да звъни по телефона и да гледа в една точка!
Много голяма работа е Тъпото! Нямам думи!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Горкият и чичо, сега сигурно умира от срам! Добре го подреди Ойкюто! Joy Joy Joy
То и за това след СЮ,не е участвала никъде повече! Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 19:28 от kamelia741

# 152
Зизче, Hug Алиска, Hug Теди, Hug Ваня, HugКами, Hug привет и на Вас.
Ванче, разкошна е песента от КГ на Тойгар, Heart Eyes вълшебник е той и то голям галещ душата и сърцето на човек с перце слушайки вълшебната му музика, която създава.

# 153
Наденце, така е, вълшебна музика прави  Peace

Докато се настройваме за новата серия ...

До скоро, момичета  Hug

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 19:45 от allisas73

# 154
Привет, сладурки! Hug Радвам се, че харесахте снимките!
Ками  Hug аз пък искам нагледно доказателство за тези твърдения от Госпожата Heart Eyes защото май се оказа на времето, че бяха само гадни инсинуации , хайде да ги видим отново. Когато ги видя черно на бяло, пак ще говорим  Laughing А ти, че си недоскив е ясно отдавна  Joy Joy Joy Joy / не се сърди, шегичка е .../
Ваня, Марийче, Наде, Теди, Алиска , Зизуно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Видяхте ли какво му каза Шереф ?

# 155
Да, Фенче, достойно замества Али...
А серията наистина е много хубава... хайде, да видим и по-нататък... Hug

# 156
  • Варна
и сега какво, ще замине ли?

# 157
Ей тази сцена между баща и син е  ... уникална!
Петенце  Heart Eyes ма голяма любопитка си, бре ... гледай!

# 158
ДА Това е една от най-хубавите сцени до тук!!! Peace

# 159
Много прочувствен разговор между баща и син, много. Cry
Оказва се, че Сами е имал същия деспотичен баща какъвто е той за синовете си.
Фенче. Hug
Петенце, Grinning хайде да не те мъча повече.
Скрит текст:
Няма да замине.

# 160
Кузей и Сами ме разплакаха.
Страхотна сцена. Мъжът ми даже се разчувства.

# 161
Дааа ... сега се разбра какъв модел е следвал Сами за бащинството ... хубаво е, че сподели с Кузей, той със сигурност ще показва любовта си към децата си един ден ... Ама как играят само тези хора ... наистина забравяш, че гледаш само филм ...

# 162
  • София
Разговорът между Сами и Кузей- най силният и най-истински момент до сега в филма! smile3518 smile3518 smile3518

# 163
Разговорът между Сами и Кузей- най силният и най-истински момент до сега в филма! smile3518 smile3518 smile3518

+1 Направо разтърсващ!

Мацкии!  Hug

Намерих си едно сайтче *гледай онлайн тв* и сега съм щастлива  newsm19

# 164
Е я нашата кикимора Гюлтен, #Silly сега друга песен пее пред Кузей. Добре, че си я харесвам та не и се ядосвам дълго.
Вярно Фенче, играят на макс.
Скрит текст:
Между другото пуснах линк в другата тема с преведения епизод на КСШ с руски субки.
Роминче, Hug браво.

Общи условия

Активация на акаунт