"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Вениии, точно навреме идваш  Hug Hug Hug ади обясни сега Крачо какво иска да каже с този туит?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

смешник смешен  hahaha hahaha hahaha
Ела в клуба и ще ти кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 721
Учи Наде-ти как искаш,без тестове и класни,не става PeaceИма лесно-ако имате ранчо-вашите да ти вземат гадинки и си ги гледай.Как ми се ходи на училище Sad
Мими, Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да права си Peace  Много е хубаво на дскл, но пък понякога е хубавко и да си почиваш  Whistling  bouquet

# 722
Вениии, точно навреме идваш  Hug Hug Hug ади обясни сега Крачо какво иска да каже с този туит?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Joy Joy Joy чакам Чачо да се изкаже от джипа и ще си помисля дали да не прекрача прага  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мими,
как е рейтинга на КПА?  newsm78 На КСШ го видях, че е зле.  ooooh! Явно ПО е с най-добър рейтинг от дизитата на Керем аби.  Joy Joy Joy

# 723

Даниии  Hug Hug Hug Hug   Joy Joy Joy нИ моЙ да умираш  Naughty Naughty Naughty

# 724
Наденцееее,страхотна си.Благодаря   Hug Hug Hug,понякога вечер си пускам твой и клипчета и ми е хубаво  Hug Hug Hug Heart Eyes

Даниии  Hug Hug Hug Hug   Joy Joy Joy нИ моЙ да умираш  Naughty Naughty Naughty

Ааааа ако продължавате така,няма да ме бъде  Mr. Green Mr. Green,ще ми се пръсне сърцето бре  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 725
Леле,леле....ревнивецът избухна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 726
  • близо до брега на морето

Joy Joy Joy чакам Чачо да се изкаже от джипа и ще си помисля дали да не прекрача прага  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мими,
как е рейтинга на КПА?  newsm78 На КСШ го видях, че е зле.  ooooh! Явно ПО е с най-добър рейтинг от дизитата на Керем аби.  Joy Joy Joy
Бива Ани-но не е много висок.ПО е с най-голям рейтинг от филмите на Керем аби.А за Сеидчо съм много учудена-не го гледат комшиите и тва е.Те гледат Карагюл и тва е, а и малкия ага-и той все е напред в класациите.Както и преди съм казвала-имаме различни вкюсове с комшиите

# 727
Този старият-само името му такова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ашк е другият-като си помисля и направя паралел между Айшето и Суде.....  smile3544 smile3544 smile3544

А пък Ейлюл просто си е намерила похлупака в лицето на Мерт-егати клюкарска агенция да отворят,бизнес ще направят голям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Прави бяхти е в това-те узнаят ли нещо,цяла Тузла и околностите веднага са информирани  Wink Wink Wink

# 728

Мими,
Бива Ани-но не е много висок.ПО е с най-голям рейтинг от филмите на Керем аби.А за Сеидчо съм много учудена-не го гледат комшиите и тва е.Те гледат Карагюл и тва е, а и малкия ага-и той все е напред в класациите.Както и преди съм казвала-имаме различни вкюсове с комшиите

Този малкия ага за него е ясно. Дете в главната роля, забавно изглежда сериалчето.  Peace
И аз мноог съм учудена за КСШ. Не вярвах, че ще има такива рейтинги. Тръгна в много лош момент, после пак нещо все се случва в дните на излъчване и на комшиите не им е до сериал.
Но пък от друга страна аз също не го гледам. А имах огромно желание.  Joy Joy Joy
За Карагюл не знам нищо, но явно им харесва  Joy Joy Joy Ще видим тук как ще върви.  Thinking

# 729
Снощи забравих да прекратя анкетата и някой е гласувал след като вече беше ясно какво има в кутията.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 730

От клю клю агенцията разбрах,че когато Ямир върна билета на Мира,тя го попитала-" А ти как ми подари цяла звезда?"   Crazy Crazy Crazy
Миличката,как се разплака  Hug Hug Hug

# 731

От клю клю агенцията разбрах,че когато Ямир върна билета на Мира,тя го попитала-" А ти как ми подари цяла звезда?"   Crazy Crazy Crazy
Миличката,как се разплака  Hug Hug Hug

Да, така каза .. ще взема да го преведа целия диалог.  Peace

# 732
Снощи забравих да прекратя анкетата и някой е гласувал след като вече беше ясно какво има в кутията.  Joy Joy Joy Joy Joy
Това го забелязах и аз сутринта  Flutter Flutter Flutter

# 733
Привет момичета  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира   bouquet  bouquet  bouquet

Тия дни не можах да намина в темата, ама поне остават само 2 седмици дскл и вече ще се оттърва  Party Party Party

Много ми липсвате всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде, много е хубаво клипчето  newsm10 newsm10 newsm10 И песента  Crazy Crazy Crazy

# 734
Вениии, точно навреме идваш  Hug Hug Hug ади обясни сега Крачо какво иска да каже с този туит?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

смешник смешен  hahaha hahaha hahaha
Ела в клуба и ще ти кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy чакам Чачо да се изкаже от джипа и ще си помисля дали да не прекрача прага  hahaha hahaha hahaha hahaha

Мими,
как е рейтинга на КПА?  newsm78 На КСШ го видях, че е зле.  ooooh! Явно ПО е с най-добър рейтинг от дизитата на Керем аби.  Joy Joy Joy

Учудена съм,че рейтинга на КПА не е висок. newsm78 Туба и Енгин са едни от най-харесваните ,най-популярните актьори на комшиите,и имат страшно много почитатели...А събрани в комплект би трябвало да оглавяват класациите. ooooh!
И като стана въпрос за класации-Сеулската продължава.Да не забравяме да гласуваме!  Naughty    
http://www.seouldrama.org/en/

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 14:15 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт