Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 227
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. София
Няма проблем. Плаща на касата и отива с бележката в манипулационната. Цената беше осемдесет и нещо, но не помня с точност колко.

# 226
azjenata не е точно така, защото на мен при взимане на лекарства от манипулационна са ми искали ЕГН и записвали в журнала.

# 227
  • София
Неупогена е 85 лв. и се взима от манипулационната след като е платено на касата, бележката се носи там и толкова.

# 228
Няма проблем и друг да я вземе,аз така им обясних по тела предварително и пратих моята приятелка за да ми го изпрати по автобуса.

# 229
То в краен случай и с куриер може да се изпратят парички и да се получи, според мен. Има и момичета, които изпращат серум от други градове по куриер за изследване на пл. молекули / така, че и това е вариант, за тези , които не могат да пътуват/.

# 230
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, искам да ви попитам някоя от вас правила ли е лапароскопия при д-р Райков и може ли да сподели впечатления? Сам ли я прави или в екип с някой от другите лекари? Днес пропуснах да го попитам, защото бях доста притеснена  Blush
Предварително благодаря  Hug

# 231
Пънче, аз го питах, защото ще правим лапаро на 13-ти, каза, че ще оперира той. Впечатления ще споделя след като мине, но засега съм спокойна, че съм в добри ръце.

# 232
Здравейте, в 7-ма г.с. съм и днес бях на преглед при д-р Персенска. Чухме сърчице, но тя не изглеждаше доволна и каза, че пулса е слаб и не отговаря на 7 г.с. Записах час за следващия понеделник, за да видим на къде отиват нещата. Много съм притеснена, не знам как ще издържа до понеделник. Weary

# 233
Пънче, кой да ти каже за екипа, те първо те упояват и после идва идва лекаря Simple Smile

За Райков знам, че пипа внимателно и е много взискателен.

Успех ви желая с лапароскопиите и след тях.

Авонита стискаме палци  Praynig

# 234
  • гр. София
Мен ме упоиха след като дойде лекаря.  Naughty

# 235
  • Варна
Няма проблем и друг да я вземе,аз така им обясних по тела предварително и пратих моята приятелка за да ми го изпрати по автобуса.

Точно така смятам да направя... Вече даже се разбрах по телефона с приятелка, която ще свърши тази работа.
Той нали не трябва да е в хладилна среда?

# 236
  • гр. София
В хладилник се съхранява неупогена.  Peace

# 237
  • Варна
В хладилник се съхранява неупогена.  Peace

А самото транспортиране?

# 238
  • В сърцето на любимия човек
Естлар - стискам ти палци  Praynig Ще съм ти благодарна да споделиш после впечатления, защото за д-р Райков все още има по-малко информация.
Кали - в хладилна чанта  Peace

# 239
Правих опит миналата година през септември и въпреки жегите си пренасях лекарствата в т.ч. и неупогена в колата.От клиниката казаха, че 4-5 часа не е проблем да не са в хладилник,  а аз съм от Русе все пак не е малко път.

Общи условия

Активация на акаунт