Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 215
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

Ужас, сега трябва да я занимавам и хладилна чанта да търси...  ooooh!

# 241
  • гр. София
В хладилна чанта или закрепен до ледени води.  Peace

# 242
 Кали, аз съм си купувала от аптека нещо като гел в найлонов плик, който се държи във фризер да се замрази и с него съм си пренасяла инжекциите в топлите дни. Слагам ги в една торбичка да са близо едно до друго.
 Късмет  Praynig Hug

# 243
Имам един смотан въпрос! Колко важно е биопсията да е точно на 5-ти ден след О?
Всеки месец я засичам с точност и до сега не ме е подлъгвала, само че тоя месец като ми е по-необходимо да я знам кога е, реши да се гъбарка с мен!
И друго биопсоята се прави само от лекуващия ти лекар ли?

# 244
  • София
важно е да е на 5 ден.

аз пък да питам при трансфер вече давали нещо си с информация за ембрионите.
интересува ме какво точно  newsm78

# 245
Пънче, не се притеснявай за Райков.
Човекът не е вчерашен, все пак е бил доста години на работа в испанска инвитро клиника.

# 246
Бамба на мен ми дадоха снимка на ембриона и информация относно това какво ми е направено, на кой ден и т.н. ако желаеш по подробно ще го изровя да ти кажа!

# 247
На мен ми дадоха снимки на ембрионите които трансферирахме и още един лист на който е описано и за другите ембрита как се развиват.също има инфо какво са правили.

# 248
  • гр. София
Бамба на мен ми дадоха снимка на ембриона и информация относно това какво ми е направено, на кой ден и т.н. ако желаеш по подробно ще го изровя да ти кажа!
+1

# 249
А има ли някой с лапароскопия, на който да са дали диск с операцията?

# 250
Буцигном, важно е, казват, да е точно на 5 ден (проследяват някакви имплантационни показатели и рецептивност на лигавицата), но пък ако беше толкова стриктно, мисля си, че нямаше да е допустимо да се прави биопсия, след доказан ановулаторен с УЗД - тогава дават прогестеронов препарат и пак се броят 5 дена от приема му, за да се направи биопсията. А иначе общо взето, лекуващият лекар ти прави биопсията, но са възможни и отклонения, ако е възпрепятстван нещо/отсъства, тогава се прави от друг.

Бамба, снимките на ембрионите са от процеса им на развитие - на 32 час, 44 и пр., плюс ембриологичен доклад, но аз лично не видях да имат такова описание за качество (напр. АА и др.), което би било добре да го има.

# 251
  • гр. София
Аз имам диск със снимки от операцията.  Peace Иска се преди да те приспят. Аз казах на анестезиоложката.

# 252
Аз имам диск със снимки от операцията.  Peace Иска се преди да те приспят. Аз казах на анестезиоложката.

Аз това не го знаех и никой не ми го предложи newsm78

# 253
  • Варна
Според мен нарочно не посочват качеството на ембрионите (AA и т.н.). Представете си, че след жестока стимулация се оплодят само няколко ембриона и те са с ниско качество, какъв психологически срив е за жената. Същевременно едва ли ще си позволят да върнат само кофти ембриони, без нито един надежден. Съмнявам се, че при три върнати /особено събирани на ЕЦ/, и трите са екстра качество.

# 254
Здравейте, искам да ви попитам някоя от вас правила ли е лапароскопия при д-р Райков и може ли да сподели впечатления? Сам ли я прави или в екип с някой от другите лекари? Днес пропуснах да го попитам, защото бях доста притеснена  Blush
Предварително благодаря  Hug

Пънче , аз правих лапаро при Д-р Райков на 1.04 . тази година .  Изключително внимателен дори и конци нямах Simple Smile . Мога само да го хваля Simple Smile . Ако нещо по подробно те интересува пиши ма лична . Успех !!!

Кали , ако ти изпращат неупогена по куриер , те имат опция за сух лед с кото се транспортира . С еконт съм изпращала лекарства и кръв за изледване . 

Общи условия

Активация на акаунт