Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 654
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • София
като размразят ембриони и пак ги замразят колко се плаща  newsm78

# 406
  • София/Стара Загора
Биско, случайно днес я засякох в аптеката на болницата и ми изписа "един вагон" лекарства, но аз все още се притеснявам за стимулацията и биопсията, дали няма да отидат на вятъра и да си изгърмя опита по фонда, за който имам заповед още от октомври, ама не мога да се доредя до него. Като ходя другата седмица за биопсията, пак ще го коментирам с Перси, ама си ме е страх, по-добре да изчакам 2 месеца още, отколкото да се провали всичко

# 407
mandy!, май са го приели за реклама newsm78 Имаш ЛС Simple Smile

# 408
  • София/Стара Загора
Благодаря  Hug

# 409
  • София
Мацки да ви питам,като оплождането е ИКСИ,Имси влиза ли в цената.И ембриолозите или доктора трябва да го назначи.Благодаря ви.  bouquet

# 410
  • София
Имси се плаща допълнително. Обсъди го с Д-ра и биолозите.

# 411
При мен следва стимулация с Клостилбегит и замразяване на ембриони. Колко ще ми излезе като цена такъв опит, защото от ценоразписа не мога да се ориентирам? Предният ми опит с Аримидекс беше 1000-1100 лв., но имах само 1Я от 3 фоликула.

# 412
  • Варна
При мен следва стимулация с Клостилбегит и замразяване на ембриони. Колко ще ми излезе като цена такъв опит, защото от ценоразписа не мога да се ориентирам? Предният ми опит с Аримидекс беше 1000-1100 лв., но имах само 1Я от 3 фоликула.

Би трябвало да ти излезе приблизително същата сума.

# 413
Ако са повече Я оплождането 250 лв ли е пак, че смятам всичко до стотинка? Мислех, че като си взема заповедта ще скътам малко финанси, но ме изненадаха с това замразяване.  Sad Била съм с лош яйчников отговор, и това вече взе много да ме притеснява. На 31 съм и мисълта, че нямам много време /според мен/, е ужасна. Има ли някакъв шанс нещата да се подобрят, някоя от вас да е с подобен проблем?

# 414
mishoko , ти ако на 31 нямаш много време, аз на 35 не знам какво да кажа! Имаш поне още 10 години, в които можеш да опитваш, няма смисъл от паника!

# 415
  • София
оплождането е 250 на яйцеклетка.
пункция 350, замразяване първи път ако са до 3 ембриона 450лв, повече от 3 600, следващи замразявания по 200лв до 3, май беше 250 за повече.

# 416
  • София
Бамби,успех утре Praynig Praynig Praynig

# 417
Здравейте момичета,
Наскоро някои беше писал за изследвания, които е направил след мисед аборт.
Аз пуснах тромбофилии.
Сега ми се иска да пусна листериоза и токсоплазмоза. Тъй като не съм от София, се чудя дали най-доброто място за направата им не е в София. Как мислите необходимо ли е да ги пускам задължително в София, за да съм сигурна в достоверността на резултата? Мога ли да пусна тези изследвания в клиника Надежда?

Какви други изследвания според вас е хубаво да се пуснат след аборт?

Hug

# 418
  • гр. София
Листериозата май се прави само в http://www.ncipd.org/

# 419
  • Варна
Листериозата май се прави само в http://www.ncipd.org/

Не, моята Кума вчера ми каза, че я е правила в Геника. Мен ме посъветваха да питам в ХЕИ-то дали не го правят.

Абе момичета, аз винаги съм си мислила, че съм пускала тромбофилии, но как точно се казва това изследване? То част от генетичните  ли е?  newsm78
Имам едно (сега го изрових) от 2012-та. Там пише:
Генетичен вариант Ц677Т в гена на Метилентетрахидрофолат редуктаза: хетерозиготен носител на мутантен алел
Генетичен вариант в гена на Тромбоцитен гликопротеин IIb/IIIa:(носителство на хаплотип А2)
носител на генотип А1/А1
Генетичен вариант в гена на плазмиоген активатор инхибитор 1 (PAI-1)Sadносителство на генотип 4G/4G)
носител на генотип 4G/4G

Точно ей така удебелено е написано накрая...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт